2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
öyle bişey sanırım beyaz gibi durmuyor çünkü çok güzel gözüküyor pentide varmış gelin çorabı diye

Eki Görüntüle 199256

1 haziranda da kuaföre gidiyorum ve artık bakıma giriyorum.

boya,manikür,pedikür,ağda,kaş ne varsa artık

evet güzel duruyor direkt beyazdan daha iyi bencede :))))
bende haftaya kuaföre gidicem saç provası için ama dip boyam geldi onu ne zaman yaptırcam pofffffffff iyi oldu söylediğin bunuda ayarlamam lazım :)

evet güzel duruyor direkt beyazdan daha iyi bencede :))))
bende haftaya kuaföre gidicem saç provası için ama dip boyam geldi onu ne zaman yaptırcam pofffffffff iyi oldu söylediğin bunuda ayarlamam lazım :)

evet bulursam böyle istiyorum. jartiyer falan giymem zaten normal iç çamaşırı giyerim.
bende dün konuştum izine çıkıyorum o gün hallederim onları da biter :82::82:
2 haziranda da güzelce dinlenirim falan işte

bende normal bir çamaşır ile külotlu çorap giyicem rahat etmem lazım :))) bir tek büstiyer var :)) onuda çok beğendim :) bende bu prş ve haftaya prş izinli olucam sorun çıkmazsa biraz dinleneyim yarın ev yerleştiricem :)

aynen ya 1-2 gün dinlenmeye zaman ayırmak lazım.
senin kınan 4 haziranda mı?

inşallah dinlenmeye zaman ayırabiliriz ben kına yapmıyorum canım bi nikah olucak nikah sonrasıda aile arasında yemekli düğün yapıcaz çok kalabalık olmayan :)

anladım canım eğlence nikah sonrası diyorsun bizimde 3 haziranda onun için bile yapılacak bi sürü şey var.
ses sistemi kurulacak sandalyeler düzenlenecek falan

anladım canım eğlence nikah sonrası diyorsun bizimde 3 haziranda onun için bile yapılacak bi sürü şey var.
ses sistemi kurulacak sandalyeler düzenlenecek falan

aynen öle canım yapılmayacaktı oda ama ailem isteyince sonradan ekledik gene başımıza iş çıktı anlıyacağın bitsinde kurtulalım vallahı çok gerildim artık herşey tamam hazır diyene kadar rahat nefes alamıcam sanırım

aynen en kötüsü de bu kadar stres yapıyoruz öyle olsun böyle olsun diyoruz hemen bitecek. :97:

naber arkadaşlar ,strestenmidir ned,r 5 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olamadım,napıcam ben ya,cumaya kdr olmazsa ilaç falanmı alsamm:84:

naber arkadaşlar ,strestenmidir ned,r 5 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olamadım,napıcam ben ya,cumaya kdr olmazsa ilaç falanmı alsamm:84:

benimde gecikti sonunda dün oldum canım adetin 5. günü yine hapa başlamam lazım

aynen ya yaptığımız stresla kalıcam hiçbişeyden bişi anlamıcaz aaaaa bitmişşşş

evet yaa artık iyice anlamamız lazım

sıkma canını bugün yarın gelir daha fazla geçmez bence
benimde gecikti sonunda dün oldum canım adetin 5. günü yine hapa başlamam lazım

evet yaa artık iyice anlamamız lazım

nasıl anlıcaksak gergin bir davul gibi oldum dokunana patlıom hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…