- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.601
bişeylere bakmak beğenmek bile yoruyor yaaa
unutmamk için yazıyorum bendegelinliğin altına çorap alıcam
evet ya bişey görmek istemiyorum beğenmek seçmek istemiyorum allah yardımcımız olsun
ben ten rengi çorap aldım beyaz çok çiğ geliyor
o renk vanilya mı acaba beyaza kaçan görmüştüm vanilya ama pantolon çorabı gördüm pentide uzunuda vardı sanırım :)TAM BEyaz değilde gelinliğin altına bi model görmüştüm. nişana çorap alırken.
öyle bulamazsam mecbur bende ten rengi alırım
öyle bişey sanırım beyaz gibi durmuyor çünkü çok güzel gözüküyor pentide varmış gelin çorabı diye
Eki Görüntüle 199256
1 haziranda da kuaföre gidiyorum ve artık bakıma giriyorum.
boya,manikür,pedikür,ağda,kaş ne varsa artık
evet güzel duruyor direkt beyazdan daha iyi bencede :))))
bende haftaya kuaföre gidicem saç provası için ama dip boyam geldi onu ne zaman yaptırcam pofffffffff iyi oldu söylediğin bunuda ayarlamam lazım :)
evet bulursam böyle istiyorum. jartiyer falan giymem zaten normal iç çamaşırı giyerim.
bende dün konuştum izine çıkıyorum o gün hallederim onları da biter :82::82:
2 haziranda da güzelce dinlenirim falan işte
bende normal bir çamaşır ile külotlu çorap giyicem rahat etmem lazım :))) bir tek büstiyer var :)) onuda çok beğendim :) bende bu prş ve haftaya prş izinli olucam sorun çıkmazsa biraz dinleneyim yarın ev yerleştiricem :)
aynen ya 1-2 gün dinlenmeye zaman ayırmak lazım.
senin kınan 4 haziranda mı?
inşallah dinlenmeye zaman ayırabiliriz ben kına yapmıyorum canım bi nikah olucak nikah sonrasıda aile arasında yemekli düğün yapıcaz çok kalabalık olmayan :)
anladım canım eğlence nikah sonrası diyorsunbizimde 3 haziranda onun için bile yapılacak bi sürü şey var.
ses sistemi kurulacak sandalyeler düzenlenecek falan
aynen öle canım yapılmayacaktı oda ama ailem isteyince sonradan ekledik gene başımıza iş çıktı anlıyacağın bitsinde kurtulalım vallahı çok gerildim artık herşey tamam hazır diyene kadar rahat nefes alamıcam sanırım
aynen en kötüsü de bu kadar stres yapıyoruz öyle olsun böyle olsun diyoruz hemen bitecek. :97:
naber arkadaşlar ,strestenmidir ned,r 5 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olamadım,napıcam ben ya,cumaya kdr olmazsa ilaç falanmı alsamm:84:
aynen ya yaptığımız stresla kalıcam hiçbişeyden bişi anlamıcaz aaaaa bitmişşşş
sıkma canını bugün yarın gelir daha fazla geçmez bencenaber arkadaşlar ,strestenmidir ned,r 5 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olamadım,napıcam ben ya,cumaya kdr olmazsa ilaç falanmı alsamm:84:
benimde gecikti sonunda dün oldum canım adetin 5. günü yine hapa başlamam lazım
evet yaaartık iyice anlamamız lazım
benimde gecikti sonunda dün oldum canım adetin 5. günü yine hapa başlamam lazım
inşallah olurummmmm yoksa biterimmmmm
sıkma canını bugün yarın gelir daha fazla geçmez bence
inşallah tatlım olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?