2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
speedy davetiyen çok şeker canım.

kızlar bende 2 gündür saç bakıyorum ama hep topuz modelleri ağırlıklı var.
ben daha farklı birşeyler istiyorum.
bir de kuaförümle görüştüm prova yapıcaz düğünden önce ama diyorki geline en çok yakışan topuz açık birşey hiç düşünme, birde yaz gelini olacaksın çok zorlanırsın dedi iyice kafam karıştı

speedy davetiyen çok şeker canım.

kızlar bende 2 gündür saç bakıyorum ama hep topuz modelleri ağırlıklı var.
ben daha farklı birşeyler istiyorum.
bir de kuaförümle görüştüm prova yapıcaz düğünden önce ama diyorki geline en çok yakışan topuz açık birşey hiç düşünme, birde yaz gelini olacaksın çok zorlanırsın dedi iyice kafam karıştı

ben açık saçtan nefret ederim gelinde lakin benim bir arkadaşım düz maşa yaptı o kadar yakıştıki anlatamam gelinlik ve saçların çok önemli birde evet yaz o saçlar yapışır onlarıda göz önüne al sen nasıl istiyorsan öyle yaptır bu senin günün canım

$206644_138897386184142_100001916445475_262509_5364204_n.jpg $199511_1813184521988_1011292800_32096900_4518850_n.jpg

bunları düşünüyorum düğün bu tarz olacak işte. tacımda resimdeki gibi biraz daha az sivri.
bide öyle çok kabarık istemiyorum :4:

kızlar ben birde takı düşünüyorum düz incimi taksam yoksa nikahta bişi takmadan mı çıksam? lakin arkadşaım öle yaptı ama bomboş çıkmayım diyorum :(

benimde takım yok henüz haftasonu eminönüne gidicez orada kına içinde düğün içinde bakıcam alırım bişeyler. :3:
düğünde üstüm çok taşlı boynuma takmasam bile mutlaka küpe yada bileklik takarım :9:

slm kızlar .ben daha kına için elbise bakmadımm ama şükür annemin kıyafetleri hazırr o baya bi stres yapıyordu :) şu çeyiz bi gitsin evin işleri bitsin artık öyle hem balayı içinde bi kaç şey bakmam gerekiyor ... bende inci set takmayı düşünüyorum öyle boş çıkmak istemiyorum ..

benimde takım yok henüz haftasonu eminönüne gidicez orada kına içinde düğün içinde bakıcam alırım bişeyler. :3:
düğünde üstüm çok taşlı boynuma takmasam bile mutlaka küpe yada bileklik takarım :9:
pofff ne zor işler bunlar yaaaa keşke gelinliğin yanında takısınıda verseler uğraşmasak hiç o gelinliğe bu uyar gibi :))))
slm kızlar .ben daha kına için elbise bakmadımm ama şükür annemin kıyafetleri hazırr o baya bi stres yapıyordu :) şu çeyiz bi gitsin evin işleri bitsin artık öyle hem balayı içinde bi kaç şey bakmam gerekiyor ... bende inci set takmayı düşünüyorum öyle boş çıkmak istemiyorum ..

ooooo ne zaman düğün daha elbisen yok sade bişey mi alıcaksın?bu kadar rahatsın?
ya ben şimdi gelin reimlerine bakıyorum ne takmışlar diye bende boş çıkmak istemiyorum ama kararsız kaldım pof inci kiminde güzel durmuş kiminde basit:27:

gelinliğime belli taşlı bişeyler alırım.
ama kına da kırmızı yaa ne alıcam hiç bilmiyorum. bijüterilere bakıcaz artık. dolaşıcaz.
bu akşam alıyorum gelinliğimi. bitti. :27::27: :50:

gelinliğime belli taşlı bişeyler alırım.
ama kına da kırmızı yaa ne alıcam hiç bilmiyorum. bijüterilere bakıcaz artık. dolaşıcaz.
bu akşam alıyorum gelinliğimi. bitti. :27::27: :50:

hayırlısı olsun canım mutlu mesut giyemk nasip olur inşallah bende gelinlikte ya inci yada ince sade bir takı takayım diyorum

kına için siyah takı kullanabilirsin bence şık durur kırmızı ile

Back