- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.581
ben sade bişiler düşünüyorum birde kuaföre bırakıcam o zaman güzel bir model çıkıyor :) biraz model araştıralım bakalım az kaldı :)
bende kuaföre bırakıcam ama bunun benzeri diyerek model göstermek istiyorum. bi kaç model beğendim. kararsızım bide kına var klasik düz maşa istemiyorum
işimiz zor ama napalım olcak bişiler hafif toplat dicem maşayı ama saçların uzun mu kıyafet nasıl bunlarda önemli
speedy davetiyen çok şeker canım.
kızlar bende 2 gündür saç bakıyorum ama hep topuz modelleri ağırlıklı var.
ben daha farklı birşeyler istiyorum.
bir de kuaförümle görüştüm prova yapıcaz düğünden önce ama diyorki geline en çok yakışan topuz açık birşey hiç düşünme, birde yaz gelini olacaksın çok zorlanırsın dedi iyice kafam karıştı
kıyafetim kırmızı abiye. uzun önden kısa arkadan biraz daha uzun.
saçlarımda kalçamda uzun yani.
Eki Görüntüle 199217 Eki Görüntüle 199218
bunları düşünüyorum düğün bu tarz olacak işte. tacımda resimdeki gibi biraz daha az sivri.
bide öyle çok kabarık istemiyorum
pofff ne zor işler bunlar yaaaa keşke gelinliğin yanında takısınıda verseler uğraşmasak hiç o gelinliğe bu uyar gibi :))))benimde takım yok henüz haftasonu eminönüne gidicez orada kına içinde düğün içinde bakıcam alırım bişeyler.
düğünde üstüm çok taşlı boynuma takmasam bile mutlaka küpe yada bileklik takarım
slm kızlar .ben daha kına için elbise bakmadımm ama şükür annemin kıyafetleri hazırr o baya bi stres yapıyordu :) şu çeyiz bi gitsin evin işleri bitsin artık öyle hem balayı içinde bi kaç şey bakmam gerekiyor ... bende inci set takmayı düşünüyorum öyle boş çıkmak istemiyorum ..
gelinliğime belli taşlı bişeyler alırım.
ama kına da kırmızı yaa ne alıcam hiç bilmiyorum. bijüterilere bakıcaz artık. dolaşıcaz.
bu akşam alıyorum gelinliğimi. bitti.
hayırlısı olsun canım mutlu mesut giyemk nasip olur inşallah bende gelinlikte ya inci yada ince sade bir takı takayım diyorum
kına için siyah takı kullanabilirsin bence şık durur kırmızı ile
olabilir ayakkabılarımda gümüş rengi
bakıcam artık eminönünde takı çok fazla :94::94::94:
hımm dolaşınca nasılsa denk gelir bişi alırsın yaaa çokta düşünmeye gerek yok zaten herşeyi düşünüoz :)))))
elbette canım açıkta kalacak halim yok bişey buluruz yaaa bulamasam da evde dolu 1 tanesini takarıum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?