- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.561
herkes bu süreci atlattıktan sonra tatlı telaş olarak yorumluyor sanırım:)) ama yaşarken gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir dönem...kesinlikle !! nesi tatli, resmen depresyon benzeri birsey yasiyorum. ama ben kesinlikle kimseye tatli telas filan demeyecegim bir daha. insan kendi yasamadan anlamiyormus demek ki.
Tatlı depresyon yaşıyoruz arkadaşlar sıkıntı yok :2::92::84::84:
herkes bu süreci atlattıktan sonra tatlı telaş olarak yorumluyor sanırım:)) ama yaşarken gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir dönem...
herkes bu süreci atlattıktan sonra tatlı telaş olarak yorumluyor sanırım:)) ama yaşarken gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir dönem...
of of offfff inşallah örtmüşlerdir canım sıkma canını bunlarla
örtmedikleri için canımı sıkıyorum ya söylediğim halde örtmedilerha bu arada bugün davetiyemi seçtim.adam tarihi sordu 19 haziran diyince o bile çok geç kalmışsınız dedi.ben de nişanlıma geç olduğunu söylüyodum ama keşke yanımda olsaydı da o da duysaydı geç kaldığını salon takımım hala gelmedi ama yarın biz perde ve halı seçmeye gidicez halıcı gelip ölçecekmiş ona göre kaç metrekareyse vercekmiş ben sadece yarın bu desen bu model istiyorum dicem.yarın evimi de görmüş olucam çok heyecanlı geriye kalanlar orkestra,masa örtüleri dikilcek,gelin masa çiçeği alınacak.pasta siparişi verilecek,davetiyeler alınacak,kapitoneler dikilecek,gelinlik provası falan derken baya iş var ouff organizasyon firmasıyla anlaşmazsan böyle her haltı kendin yapmak zorunda kalırsın koştur koştur he bide komik gelcek size belki ama hala nikah başvurusunda bulunmadık.geçen sefer gittiğimde kimliğimi evde unutmuştum.inşallah bu sefer yaparız şu başvuruyu yoksa kaçıracam bu herifi imamını da yapacam hükümetini de
ya herşey tamam bir tek nişanlımı ikna etmek kaldı:)
haklısın canım bence..bende olsam ıstemezdım.ama onun aldıgını balkona koysan kendı begendıgınıde mutfaga alırsın olmazmı?
yaaa bu derz pisliği nası geçer yaaaaa!!!!!bütün gün yer karolarını kazıdım elektrikli süpürgeyle kazıdığım tozları çektim üstüne vileda attım amaa hooop arkamı döndüm koridor bembeyaz!!!!!!!!!! çıldıriciiiim kızlar bi akıl verin?!
bi de cilit bang sıkıp silmeyi denesen? ben öyle yaptım baya bi iş gördü. sulandırıp da kullanabilirsin sanırım
sıkma canını herşey hallolur ama nikah işlemlerini keşke halletseydiniz canım çok geç kalmışınız artık boş yer bulmak zor olur inşallah uygun bir tarih bulursunuz.Kolay gelsin işlerin çabucak hallolsun inşallah canım.of of offfff inşallah örtmüşlerdir canım sıkma canını bunlarla
örtmedikleri için canımı sıkıyorum ya söylediğim halde örtmedilerha bu arada bugün davetiyemi seçtim.adam tarihi sordu 19 haziran diyince o bile çok geç kalmışsınız dedi.ben de nişanlıma geç olduğunu söylüyodum ama keşke yanımda olsaydı da o da duysaydı geç kaldığını salon takımım hala gelmedi ama yarın biz perde ve halı seçmeye gidicez halıcı gelip ölçecekmiş ona göre kaç metrekareyse vercekmiş ben sadece yarın bu desen bu model istiyorum dicem.yarın evimi de görmüş olucam çok heyecanlı geriye kalanlar orkestra,masa örtüleri dikilcek,gelin masa çiçeği alınacak.pasta siparişi verilecek,davetiyeler alınacak,kapitoneler dikilecek,gelinlik provası falan derken baya iş var ouff organizasyon firmasıyla anlaşmazsan böyle her haltı kendin yapmak zorunda kalırsın koştur koştur he bide komik gelcek size belki ama hala nikah başvurusunda bulunmadık.geçen sefer gittiğimde kimliğimi evde unutmuştum.inşallah bu sefer yaparız şu başvuruyu yoksa kaçıracam bu herifi imamını da yapacam hükümetini de
sıkma canını kullanırsın bir süre sonra değiştirirsin iyi düşün bak birde masa aramak zorunda kalmadın :))) biz hala arıyoruz mesela :))))sen önce bir evlen sonra evi istediğin gibi düzenlersin canım.yaaa ben kafayı yicemmm.
o kadar özeniyorum az eşya olsun içime sinsin diyeee. bi yandan nişanlımın müdahalesi yok eve şunu yapcam bunu yapcam şöyle dekor edicem vs vs maşallah benden evcimen çıktı beyimiz. bi yandan kayınvalidemin kafasına göre eşya alması. offfff kendi zevkime göre yapmak istiyorum olmuyo yaaa. hepsi içimde kaldı yaaa. mutfak için bi masa beğenmiştim. eğer kullanırsam onu alıcaktım ne zamandır aklımda. kayınvalidem tutumuş bana nuh nebiden kalma masa almış yaaaanasıl durdurcaz bunları yaaaa offfffffffffffff
baksanıza yaaa Eki Görüntüle 198963 srtık bunlardan kaldı mııı
halbuki ben bunun gibi bişeyler alıcaktımmm Eki Görüntüle 198965
derz temizliyiciler var canım ama ben hiç denemedim bir de porçöz var muhteşem kokulu onla tel ile ovarak çıkarabilirsin çok yorucu ve kötü kokulu bir yöntem çok dökme bütün derzi çıkarıryaaa bu derz pisliği nası geçer yaaaaa!!!!!bütün gün yer karolarını kazıdım elektrikli süpürgeyle kazıdığım tozları çektim üstüne vileda attım amaa hooop arkamı döndüm koridor bembeyaz!!!!!!!!!! çıldıriciiiim kızlar bi akıl verin?!
çok güzelmiş canım :)))) benimkide bu tarz.
magranta tatlım teşekkür ederim.
ya saç modeline karar veren var mı pofff !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?