- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.481
tamam canım atla gel..ben seni karşılarım haklısın cnm yaa antalyayı düşünemiyorum!yanıyordur!
biz evi satın aldık 1 sene önce.topraktan girdik o nedenle bitmedi daha.kapılar,laminantlar,mutfak ve boya işi var.bu ay sonuna kadar bitecek inş.biz garanti olsun diye tüm eşyaları haziranın 2. haftası istedik
sen nerde yaşıosun cnm?
millet şort parmak arası terlik geziyomuş ben kotla çıkmışım yazın geldiğini evin içinde anlayamamışım resmen.22 mayıstan itibaren Antalayaya balayına gelecekler varsa gelebilirler yanıyo yanıyooooo
yakın değil.biz bi uçtayız onlar bi uçta.ama ulaşım sorunu yok.aynı şehirdeyiz nasılsaiyi yapmışsınız canım.hayırlı olsun eviniz..güle güle oturun inşalahyakınmı ailene?
erzurum tatlım.soğuk dedin mi ilk akla gelen şehir.
benimde herşeyin hazır gibi çok şükür.eşyalar ev çeyiz gelinlik damatlık davetiyte.kına elbisem.çok şükür herşeyim haızr gibi bi tek çeyizliklerimin ankaraya gitmesi kaldı.ee tabi bide düğünden sonra onların yerleştirilmesi kaldı.[/QUOTE
hiç gitmedim erzurum'a canım.dogrdur..ankaraya gdıosun demek sende bendensın..bende baska ıle gdıcem..dugun nezaman?
doğrudur canım..bizde antalyaya gelıcez balayı için 26haziranda inşalah
erzurum tatlım.soğuk dedin mi ilk akla gelen şehir.
benimde herşeyin hazır gibi çok şükür.eşyalar ev çeyiz gelinlik damatlık davetiyte.kına elbisem.çok şükür herşeyim haızr gibi bi tek çeyizliklerimin ankaraya gitmesi kaldı.ee tabi bide düğünden sonra onların yerleştirilmesi kaldı.[/QUOTE
hiç gitmedim erzurum'a canım.dogrdur..ankaraya gdıosun demek sende bendensın..bende baska ıle gdıcem..dugun nezaman?
nasipse haziran 19 da canım senin ne zaman??
yakın değil.biz bi uçtayız onlar bi uçta.ama ulaşım sorunu yok.aynı şehirdeyiz nasılsa
kızlar ben çıkayım.yarın mesai var maalesef.iyi geceler hepinize:79:
nasipse haziran 19 da canım senin ne zaman??
25 hazıran canım benımde..18ınde kına gecem war..40 larımız karısık senınle de
kızlar ben çıkayım.yarın mesai var maalesef.iyi geceler hepinize:79:
25 hazıran canım benımde..18ınde kına gecem war..40 larımız karısık senınle de
hadi hayırlısı canım.inşallah çooook mutlu oluruz hepimiz.
gelin gelin zaten herkez balayı için Antalyayı tercih ediyo.Bodrum varken neden Antalyaya gidersiniz bilmem.Hangi otel senin?
inşallah canım hepimiz inşalah:86:
canım bizim bodrumda yazlığımız var..yıllardır oraya giiyorum..o yuzden farklı olsun ıstedım.. belekte canım limak atlantis
aminnnnnn inşallah
bende 7 senedir yazları Bodrumdayım mesela Çeşmeye gitmedim merak ediyorum ama yine de Bodrumdan vazgeçmem.Bodrum aşığıyım ben.sizin yazlık nerde komşu çıkmayalım
bizimkisi güvercinlikte canım.. maya tatil köyü yakınlarında.sizinkisi nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?