2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
slm kızlar bugün bütün günü hastane geçirdim gelirken de huni aldım bi evin olmazsa olmazı bi de kül tablaları aldım ama sigaraya HAYIRRRR

kızlar size bişi sorucam oturma odama avize alıcam yalnız beğendiğim modellerde üçlü,dörtlü,beşli herneyse çoklu olarak avize yok.tek sarkıt olarak koysam garip mi olur oda çok küçük değil çok büyük de değil napsam acep:44:

pelin7 oturma odan ne tarzda olacak onu da yazarsan belki daha kolay yardımcı olabiliriz. modern mi yoksa klasisik tarzda mı olacak
bi de bence oturma odasına tekli sarkıt olur yani abes durmaz benim fikrime göre. Gerçi abes diye birşey yok neyi nasıl beğeniyorsak öyle yapmalıyız. Allah yaptığımız herşeyi içimize sindirsin

valla benimki evde hanım kadına bişi olacak..bi sürü elbisem var giyerim birini diorum ama annem yeni alırız dio..abiye fln olmicak onu biliorum en azından :)) normal diz üstü bi elbise düşünüorum..ya da uzun şifon yazlık elbiselerden olabilir :)

Son düzenleme:
fotocu işide tamam hava gusel olur inşallah dış cekım yapacaz ama bakalım kızlar bu arada siz ne kadara anlastınz fotocuyla ?

bende elbise giycem normaldede giyebılecegım bişiy tercıh ettım birde kına yakılırken kaftan tarzı bişiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…