2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

inşallah canım inşallah:))))
halıları almadık henüz. mobilyaları alınca halılarda aradan çıksın diye model ve renk olarak beğendik. evden sonra diye düşündük biz de.

çok teşekkürler kızlar :81:
ben de bugün esseden bişeyler aldım çoğu üründe % 50 indidirm başlamış. Bazı ürünler stokta yok ama yine de güzel şeyler var bakmanızı tavsiye ederim

ay valla bıkmadılar mı benden 28 senedir bilmem :)) zaten sürekli tatile fln gdiolar çok fazla buralarda diiler ki.....en sonunda bgn patladım babama..ben 28 aras 31 yaşında neyin bizim için iyi bizim için kötü olduğuna karar verebilecek yaştayız..orayı istiosak vardır sebebi düşünüp taşınmısızdır aaa dedim :)) 2 dk sonra geldi yanıma yarın iyice bakın boyaya fln karar verin hallolsun hemen dedi :)))

kızlar selamm,bir iki fotoğraf yüklemeye çalışıyorum umarım becerebilirim..
önümüzdeeki hafta yarın yani cmts büyük günnn,düğün günümm.ben mayıs gelini olacağım için hepinizden önce ben gidicemm :)) ışıla inanılmaz üzüldüm allah yardımcısı olsun..
bizim artık hiçbir eksiğimiz kalmadı geçen pazar çeyizim gitti,kıyafetlerimi bile dolapcazıma yerleştirdim.dün halıları seçtik bugün onları da aldık.çok mutluyum paylaşayım istedim..

Eklentiler

• $2.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 35
  • $1.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $3.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $5.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $4.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 31
çok teşekkürler,amin inşallah hepimiz için..bir yola baş koyduk allah hiç birimizi utandırmasın kızlar..acaip heyecanlıyım ben bi atlatsak,ama bunlarda tatlı telaşlar..

tavrını koyunca hemen yumuşadı demekki:) hayırlısı olsun canım sevindim walla.
bugün netten bulduğum eve gittik akşam, ya deli oldum evin resimlerle alaksı yok berbattı.
yarın yine ev gezmeleri yapacağız

sssccccim biz de yarın kontratı imzalıcaz herhalde..sıracevizlerde bulduk evi..ya şişli zormuş yaa..hadi evlerin eski olmasını geçtim neredeyse hepsi merkezi ısıtmaydı kombili bulana kadar canımız çıktı resmen.......bol şans canım size..

şimdi bütün hazırlıklar bitti ya günlerde geçmez sana:)
ay hayırlısıyla darısı başıma:)

can-ı gönülden amiin canım
ay sorma bir an önce o gün gelsin istiyorum,eşyalar tastamam,balayı ayarlandı,davetiyeler millete ulaştı,gelin başı provaları yapıldı,gelinlik odamın kapısının arkasında bekliyor.herşey tamam bir an önce bizim günümüz gelsin diye bekliyoruz allahın izniyle sabırsızlıkla..bide yani millet sabırsızlandığımı görünce başka yöne çekiyor muhabbeti yahu halbuki o değil bir an önce o günü yaşayıp sevgilimle geçen günler başlasın istiyorum..
bu arada evlilik çizelgemde 10 gün yazıyor ama benim düğünüm 7 mayıs,yani gece saat 12 yi geççtiğine göre 8 günüm var

sağolun kızlar teşekkür ederim rahatsızım onun için hepinize tek tek teşekkür edemiyorum.dün mobilya siparişimizi verdik.hepsini kilim mobilyadan aldık.yalnız ben şimdi avize alıcam da salon avizeleriniz ne kadar tuttu amma kazıkmış yaw

yok bacım denedıklerımn arasındaydı öyle koydum bende benım kı hazıran 4 te hazır olcak o zaman yollarım

ay sorma ekran kartım pufff olmus nişanlım bakacak pazr günü bende yanlız bırakmak ıstemem ama mecbur oldu şimdide işteyım zaten ordan yazıyom şu ev işini halledın artık ya inş istedıgın gibi olur canım

ay hadi bakalım canım inşallah dilediğin gibidir ..

2 nizinde mobılyaları hayırlı olsun gule gule kullanın güzel bahar gelinleri allah utandırmasın

adiiiiiiiiiiiiiii gitmiş karsılara yine benı hiçmi düşünmedın hele babanı yazık degılmı kızım ne işin var cevizlerde atasehıre gel

avizelerimi aldım kızlar.salona,antreye,mutfağa,yatak odasına aldım.bi tek oturma odası kaldı.onu da sonra alıcam.ev sahibimiz aslında renkleri söyleyin ben alırım demiş ama kim bilir nasıl alır ben zevkime göre alırım dedim aldım.taksit taksit ödiycem artık.çok para lazım yaa.antin kuntin bi sürü eksik var.

resımleri paylaşta görelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…