- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.041
SSSCC canım sende halılarını almışsın ama ya odana büyük gelirde koltukların altına girerse nasıl değiştircen o zaman? halı için erken değil mi? evi tutsaydınız öyle alsayydınız keşke.şu ev içinde darısı başına sende en yakın zamanda ev tuttuk diye gelirsin inşallah buraya.
aynı bizimkilerin kafasında senin babanda. işime yakın evleri geziyoruz birlikte annem hepsine burun kıvırıyor gerçi benimde şimdiye kadar beğendiğim olmadı orası ayrı. ailelerin bu konuda yaklaşımı ve düşünceleri genelde bizlere uymuyor malesef.
şimdi anneme çok yakın bir evgördüm netten eski bina ama içi güzel görünüyor fotolardan ev sahibini aradım akşam göreceğiz.
anneme de haber verdim eski ama en azından bana yakın diyor:)))
ay valla bıkmadılar mı benden 28 senedir bilmem :)) zaten sürekli tatile fln gdiolar çok fazla buralarda diiler ki.....en sonunda bgn patladım babama..ben 28 aras 31 yaşında neyin bizim için iyi bizim için kötü olduğuna karar verebilecek yaştayız..orayı istiosak vardır sebebi düşünüp taşınmısızdır aaa dedim :)) 2 dk sonra geldi yanıma yarın iyice bakın boyaya fln karar verin hallolsun hemen dedi :)))
çok teşekkürler,amin inşallah hepimiz için..bir yola baş koyduk allah hiç birimizi utandırmasın kızlar..acaip heyecanlıyım ben bi atlatsak,ama bunlarda tatlı telaşlar..
evet sssccc cim aynen öyle heyecandan ölüyorum karnıma ağrılar giriyo valla düşündükçe
teşekkürler iyi temennilerin için
şimdi bütün hazırlıklar bitti ya günlerde geçmez sana:)
ay hayırlısıyla darısı başıma:)
sssccccim biz de yarın kontratı imzalıcaz herhalde..sıracevizlerde bulduk evi..ya şişli zormuş yaa..hadi evlerin eski olmasını geçtim neredeyse hepsi merkezi ısıtmaydı kombili bulana kadar canımız çıktı resmen.......bol şans canım size..
Günaydınnn yinee,,radyologg oresimdeki senin gelinlikmi,bana maille yollasana merak ettim,
biz yarınpendiğe giditoruz belgesel fotoğrafçımızla buluşcaz,bu arada nianlımla aynı kuaföre gidicez erkek bölümünde o bayan bölümünde ben olucam
pelinns hayırlı olsun canım, kız babası ne yapsın zor geliyordur uzağa göndermek ama zamanla alışacak tabi.
benim babam kendi evlerine yakın yerlere bakıyor hep, iki sokak aşağı iki sdokak yukarı falan düşün yani:)
radyologg bacım sen yokken topik hep boş kalıyor ya ihmal etme bizi hele beni
ev bulamadıkça stresim tavan yapıyor karamsarlığa düşüyorum çünkü gerçekten zaman azalıyor ve ev olmayınca birçok şey eksik kalıyor.
biz geçen hafta mobilyalarımızı aldık canım, halılarıda seçtik ama evi bekliyoruz.
annemler çekmeköye gitmiyor babamın iş durumundan dolayı bizde vazgeçtik. benimde işim bu tarafta zaten işime yakın yerlerde bakıyorum ama sana yine gelirim komşu olamasakta tiramisu yemeye:)
ay hadi bakalım canım inşallah dilediğin gibidir ..
kızlar selamm,bir iki fotoğraf yüklemeye çalışıyorum umarım becerebilirim..
önümüzdeeki hafta yarın yani cmts büyük günnn,düğün günümm.ben mayıs gelini olacağım için hepinizden önce ben gidicemm :)) ışıla inanılmaz üzüldüm allah yardımcısı olsun..
bizim artık hiçbir eksiğimiz kalmadı geçen pazar çeyizim gitti,kıyafetlerimi bile dolapcazıma yerleştirdim.dün halıları seçtik bugün onları da aldık.çok mutluyum paylaşayım istedim..
sssccccim biz de yarın kontratı imzalıcaz herhalde..sıracevizlerde bulduk evi..ya şişli zormuş yaa..hadi evlerin eski olmasını geçtim neredeyse hepsi merkezi ısıtmaydı kombili bulana kadar canımız çıktı resmen.......bol şans canım size..
avizelerimi aldım kızlar.salona,antreye,mutfağa,yatak odasına aldım.bi tek oturma odası kaldı.onu da sonra alıcam.ev sahibimiz aslında renkleri söyleyin ben alırım demiş ama kim bilir nasıl alır ben zevkime göre alırım dedim aldım.taksit taksit ödiycem artık.çok para lazım yaa.antin kuntin bi sürü eksik var.
resımleri paylaşta görelim bakalım
yıııvvvrum pazartesi teslim etcekler kutularında dağınık halde ama piramitin sayfasına bakarım varsa koyarım tabiim becerebilirsem
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?