2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın kızlar.
sabah nişanlımla kahvaltı yaptık ve davetiyemize karar verdik.
içine yazılacak metni nişanlım kendi yazmak istedi bakalım ortaya ne çıkacak:)

Günaydın kızlar,,ben yoktum uzun süredir...şimdilik geldim,cumartesi günü davetiyeleri teslim alıyoruz
metnimizde şu şekilde"ömür boyu sürmesini arzu ettiğimiz ömrün ilk gününü sizlerle paylaşmak bizi mutlu edecektir.":1:
son 1 ay kaldı kızlar benim düğüne ,strese girdim yetişmicekmiş gibi gelioki,bilenler bilir ben aralıktan beri ev tamamlıyorum eksiğim yok gibi bişi,ama temizlik yapılacak,kıyafetler gelecek,alışveriş yapılacak ooooo,:2:

hoşgeldin yirminisan. hayırlı olsun.
ben de çok merak ediyorum ne yazacağını ama bir yandan da netten araştırıyorum:)

yaseminn senin o kadar çok düğüne katılacak vaktin nasıl olcak canım:)

ceylinn yoktun ne zamandır. sizin metinde güzelmiş.
senin hiç bir şeyin kalmadıki ben ne yapayım 52 gün kaldı ve hala ev yok:(

ben de çok merak ediyorum ne yazacağını ama bir yandan da netten araştırıyorum:)

ayyy canım bır bılsem nasıl yetıscem bıde bunların kına gecelerıde var daha ooooooooooooooo :27::27:

slm kızlarr ..sssccc'm ay çok heyecanlandım şimdi eniştem ne yazıcak acaba :26: yirminisan hayırlı olsun tatlım .ceylincim nerelerdesin sen yaa özlettin vallaha..dün beyaz eşyalarımızı aldıkk hepsi arçelik ten..perdeciyle eve gittik keşife her yere karar verdikk ama sadece modellere eşyalar gelmeden tüllere karar vermek istemiyorum ay çok zor kızlar yaa . evin işleri bitince yavaş yavaş eşyaları yerleştiricezz sonrasında halı ve avizeler kalıyoo bakalım artıkk .sanki ben evleneiyorum :)

yatak odam $IMG00545-20110414-1446.jpg $IMG00547-20110414-1448.jpg

Sağol canım,,,,sizin acilen ev işini halletmeniz lazım,sonra eşya yerleştirme temizlik,taşınma,bol stres,,ama sen her koşulda sakinliğini koru olurmu:13:
ayyy canım bır bılsem nasıl yetıscem bıde bunların kına gecelerıde var daha ooooooooooooooo :27::27:
Kına gecesi var daha evet ya,ben nişanı yaptığım yerde yapıcam ,bindallımıda kiraladım,orgta tuttuk 200 org ,salon içinde kişi başı 10 lira tanıdıktı ucuza geldi,çok rahatladım:16:
slm kızlarr ..sssccc'm ay çok heyecanlandım şimdi eniştem ne yazıcak acaba :26: yirminisan hayırlı olsun tatlım .ceylincim nerelerdesin sen yaa özlettin vallaha..dün beyaz eşyalarımızı aldıkk hepsi arçelik ten..perdeciyle eve gittik keşife her yere karar verdikk ama sadece modellere eşyalar gelmeden tüllere karar vermek istemiyorum ay çok zor kızlar yaa . evin işleri bitince yavaş yavaş eşyaları yerleştiricezz sonrasında halı ve avizeler kalıyoo bakalım artıkk .sanki ben evleneiyorum :)
ayy esracım valla somra son 1 ay çok yoğun gece gündüz bi yerlerdeyiz,mesela bu cumartesi pendiğe gidip fotocuyla buluşcaz bide balayı için bişiler bakıcaz,,,seninde hayırlı olsun canım
acele edin biraz ,ama strese girmeyin sakın,benim 4 ayda ancak bitirdiğimi siz 20-25 günde bitireceksiniz,en azından bir ömür boyu eksiklerini tamamlama şansın var ,,hep mutlu olalaım:70:

güle güle kulllannnnnnn:46:

esracığım iyi günlerde kullan canım mobilyalarını.

ceylinn zaten ev yok diye stresten ölüyorum ya:(( öğlen iş yerime yakın 3 daire daha baktık ama yok ya çok kötü evler ne olacak bilmiyorum:((((

esracığım iyi günlerde kullan canım mobilyalarını.

ceylinn zaten ev yok diye stresten ölüyorum ya:(( öğlen iş yerime yakın 3 daire daha baktık ama yok ya çok kötü evler ne olacak bilmiyorum:((((

emlakçıları falan dolaştınızmı tatlım ,yada kötü dediğin evler belki içine eşya girince güzelleşir,umarım en yakın zamanda bulursunuz:2:

selam kızlar diğer sayfaları okuyamadım evdekı pc bozuk şimdi işteyım fırsat oldu actım hiç özlemedınzmı benı aşk olsun size nasıl gidior bakalım günlerinz

emlakçıları falan dolaştınızmı tatlım ,yada kötü dediğin evler belki içine eşya girince güzelleşir,umarım en yakın zamanda bulursunuz:2:

baktığımız çevredeki bütün emlakçılara form bıraktık hergün ev geziyoruz ama yok yok yok:(
canım evler o kadar eski ve bakımsızki o evlere yepyeni eşyaları koysan bile görüntü farklı olmaz.
inşallah bir an önce buluruz çünkü zaman giderek azalıyor

arjadaskar hepinize mutluluklar, ben bu oyundanc ekılıyorum benımkınle ayrıldık vea ayrılcaz
bıtı yani szı mutluformek guzel ama benı dah mutsuz edıyor sızın yatak oda resmlerınıze bakmak ıcımı yakıyor. hoscakalın sildiricem uelıgımı sızı sevıyorum
scc ceylın ve gulcn optum hepnızı

kızlar slm dün evceğizimi görmeye gittim.sıfır daire gayet güzel bi ev sadece çarşıya uzak.oturma odası için mobilyalara karar verdik.salon içinde beğendim ama daha uygun bişi bakcakmışım :36: bu arada grip oldum bi yandan da astım çok fenayım 10 dk bakayım dedim kimse yokmuş şansa.

Back