2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
arjadaskar hepinize mutluluklar, ben bu oyundanc ekılıyorum benımkınle ayrıldık vea ayrılcaz
bıtı yani szı mutluformek guzel ama benı dah mutsuz edıyor sızın yatak oda resmlerınıze bakmak ıcımı yakıyor. hoscakalın sildiricem uelıgımı sızı sevıyorum
scc ceylın ve gulcn optum hepnızı

ışılışıl hakıında hayırlısı olsun canım. inşallah çok mutlu olacağın sıkıntısız zamanların olur yakın zamanda.

kızlar slm dün evceğizimi görmeye gittim.sıfır daire gayet güzel bi ev sadece çarşıya uzak.oturma odası için mobilyalara karar verdik.salon içinde beğendim ama daha uygun bişi bakcakmışım :36: bu arada grip oldum bi yandan da astım çok fenayım 10 dk bakayım dedim kimse yokmuş şansa.
geçmiş olsun pelin7. evi beğenmene çok sevindim, hayırlı olsun ve darısı başıma artık.
iyi günlerde kullanın mobilyalarınızı.

merhaba kızlar ben de 25 haziranda evleneceğim kısmetse:38:

uzun zamandır başlığı okuyorum ısılısıl çok üzüldüm gerçekten ama biraz zamana bırak umarım hakkında en hayırlısı olur

ahhh radyologgum çok özledim ben seni nerelerdesin ya.
bende bir değişiklik yok hala ev arıyorum:(

özleyen insan böylemi olur hainnnnn :D:D aferım şurda bişiy kalmadı ve hala ev bulamadın dıyorum sana anadolu yakasından bak hatta atasehır
::D

merhaba kızlar ben de 25 haziranda evleneceğim kısmetse:38:

uzun zamandır başlığı okuyorum ısılısıl çok üzüldüm gerçekten ama biraz zamana bırak umarım hakkında en hayırlısı olur

hayırlı olsun hoş geldin

Günaydınnn yinee,,radyologg oresimdeki senin gelinlikmi,bana maille yollasana merak ettim,
biz yarınpendiğe giditoruz belgesel fotoğrafçımızla buluşcaz,bu arada nianlımla aynı kuaföre gidicez erkek bölümünde o bayan bölümünde ben olucam:52:

pelinns hayırlı olsun canım, kız babası ne yapsın zor geliyordur uzağa göndermek ama zamanla alışacak tabi.
benim babam kendi evlerine yakın yerlere bakıyor hep, iki sokak aşağı iki sdokak yukarı falan düşün yani:)

radyologg bacım sen yokken topik hep boş kalıyor ya ihmal etme bizi hele beni:(
ev bulamadıkça stresim tavan yapıyor karamsarlığa düşüyorum çünkü gerçekten zaman azalıyor ve ev olmayınca birçok şey eksik kalıyor.
biz geçen hafta mobilyalarımızı aldık canım, halılarıda seçtik ama evi bekliyoruz.
annemler çekmeköye gitmiyor babamın iş durumundan dolayı bizde vazgeçtik. benimde işim bu tarafta zaten işime yakın yerlerde bakıyorum ama sana yine gelirim komşu olamasakta tiramisu yemeye:)

yaa uzak fln olduundan diil yaa biliom ben onun sıkıntısını.....evler eski ya ondan huysuzluk yapıo..bi de şööle anadolu yakasındaki cadde gibi ya da hadi onu geçelim minibüs cad gibi tiki bi yer diil ya ondan :)) halbuki ikimizin işi de karşı da yani :)

geçmiş olsun pelin7. evi beğenmene çok sevindim, hayırlı olsun ve darısı başıma artık.
iyi günlerde kullanın mobilyalarınızı.

sağol cnm benim.evi beğendim gerçekten.yeri uzak sadece tek sorun o.mobilyalara gelince sadece beğendik sipariş vermedik.ailesi daha uygun bişiler bakın demiş bi mağaza ismi vermişler.ben stresten uykumda bile koltuk görür oldum en son dayanamadım aradım.gider bakarız ama gönlümde hep beğendiklerim kalır falan filan dedim tamam o zaman onu alırız dediler.haftaya sipariş verirler herhalde bilmiyorum artık.dünde 2. gelinlik provam vardı.3. prova ise 5 mayısta.o zaman gelinlik iyice ortaya çıkar.aksesurları da seçeriz sanırım.ben pek okuyamadım ama sanırım IŞILIŞIL nişanlısıyla problem yaşıyor.şu kızın da şu heriften çektiği nedir ya valla yazık.bi ara bende çok kötü bi dönem geçirdim hatta ayrılık noktasına geldik.inşallah onlarda düğün stresindendir.tarihleri belli aslında 19 haziran.bu kadar yakın bi zamanda düğünün ertelenmesi hiç hoş bi durum değil.kızcağız o kadar gün sayıyo burda.inşallah düzelecek IŞIL herşey üzülme sen.SSSCC canım sende halılarını almışsın ama ya odana büyük gelirde koltukların altına girerse nasıl değiştircen o zaman? halı için erken değil mi? evi tutsaydınız öyle alsayydınız keşke.şu ev içinde darısı başına sende en yakın zamanda ev tuttuk diye gelirsin inşallah buraya.

kızlar slm dün evceğizimi görmeye gittim.sıfır daire gayet güzel bi ev sadece çarşıya uzak.oturma odası için mobilyalara karar verdik.salon içinde beğendim ama daha uygun bişi bakcakmışım :36: bu arada grip oldum bi yandan da astım çok fenayım 10 dk bakayım dedim kimse yokmuş şansa.

hayırlısı olsun pelincim.. güle güle iyi günlerde oturun inşallah :16:

beğenmene sevindim canım gerçektenn içine sinmesi önemlii dilediğin mobilyalarıda aldınmı tamamdır inşallah .. çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine gelin hanımm

yaa uzak fln olduundan diil yaa biliom ben onun sıkıntısını.....evler eski ya ondan huysuzluk yapıo..bi de şööle anadolu yakasındaki cadde gibi ya da hadi onu geçelim minibüs cad gibi tiki bi yer diil ya ondan :)) halbuki ikimizin işi de karşı da yani :)

aynı bizimkilerin kafasında senin babanda. işime yakın evleri geziyoruz birlikte annem hepsine burun kıvırıyor gerçi benimde şimdiye kadar beğendiğim olmadı orası ayrı. ailelerin bu konuda yaklaşımı ve düşünceleri genelde bizlere uymuyor malesef.

şimdi anneme çok yakın bir evgördüm netten eski bina ama içi güzel görünüyor fotolardan ev sahibini aradım akşam göreceğiz.
anneme de haber verdim eski ama en azından bana yakın diyor:)))

Back