- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.021
arjadaskar hepinize mutluluklar, ben bu oyundanc ekılıyorum benımkınle ayrıldık vea ayrılcaz
bıtı yani szı mutluformek guzel ama benı dah mutsuz edıyor sızın yatak oda resmlerınıze bakmak ıcımı yakıyor. hoscakalın sildiricem uelıgımı sızı sevıyorum
scc ceylın ve gulcn optum hepnızı
geçmiş olsun pelin7. evi beğenmene çok sevindim, hayırlı olsun ve darısı başıma artık.kızlar slm dün evceğizimi görmeye gittim.sıfır daire gayet güzel bi ev sadece çarşıya uzak.oturma odası için mobilyalara karar verdik.salon içinde beğendim ama daha uygun bişi bakcakmışımbu arada grip oldum bi yandan da astım çok fenayım 10 dk bakayım dedim kimse yokmuş şansa.
ahhh radyologgum çok özledim ben seni nerelerdesin ya.
bende bir değişiklik yok hala ev arıyorum
merhaba kızlar ben de 25 haziranda evleneceğim kısmetse
uzun zamandır başlığı okuyorum ısılısıl çok üzüldüm gerçekten ama biraz zamana bırak umarım hakkında en hayırlısı olur
ay biz ev bulduk sanırım kızlar..kaporayı ödemiş nişom..c.tesi de tutcaz herhalde..babam hala suratsız oralara taşınıoruz die
uzun zamandır başlığı okuyorum ısılısıl çok üzüldüm gerçekten ama biraz zamana bırak umarım hakkında en hayırlısı olur
geçmiş olsun pelin7. evi beğenmene çok sevindim, hayırlı olsun ve darısı başıma artık.
iyi günlerde kullanın mobilyalarınızı.
..............................
kızlar slm dün evceğizimi görmeye gittim.sıfır daire gayet güzel bi ev sadece çarşıya uzak.oturma odası için mobilyalara karar verdik.salon içinde beğendim ama daha uygun bişi bakcakmışımbu arada grip oldum bi yandan da astım çok fenayım 10 dk bakayım dedim kimse yokmuş şansa.
canımmmm mobilyaların cok sade cok zarif güle güle kullan
kızlar hepinize hayırlı cumalar
ev buldum anneme 50m var yok
3+1 120 m2 doğalgazlı 400 tl kiraya aksam iş cıkısı gıdıp bır bakıcam içi iyidir inşallah :44: :44: :44: :44:
kızlar slm dün evceğizimi görmeye gittim.sıfır daire gayet güzel bi ev sadece çarşıya uzak.oturma odası için mobilyalara karar verdik.salon içinde beğendim ama daha uygun bişi bakcakmışımbu arada grip oldum bi yandan da astım çok fenayım 10 dk bakayım dedim kimse yokmuş şansa.
yaa uzak fln olduundan diil yaa biliom ben onun sıkıntısını.....evler eski ya ondan huysuzluk yapıo..bi de şööle anadolu yakasındaki cadde gibi ya da hadi onu geçelim minibüs cad gibi tiki bi yer diil ya ondan :)) halbuki ikimizin işi de karşı da yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?