- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.001
günaydın kızlar.
sabah nişanlımla kahvaltı yaptık ve davetiyemize karar verdik.
içine yazılacak metni nişanlım kendi yazmak istedi bakalım ortaya ne çıkacak:)
hoşgeldin yirminisan. hayırlı olsun.
ben de çok merak ediyorum ne yazacağını ama bir yandan da netten araştırıyorum:)
yaseminn senin o kadar çok düğüne katılacak vaktin nasıl olcak canım:)
ceylinn yoktun ne zamandır. sizin metinde güzelmiş.
senin hiç bir şeyin kalmadıki ben ne yapayım 52 gün kaldı ve hala ev yok
Sağol canım,,,,sizin acilen ev işini halletmeniz lazım,sonra eşya yerleştirme temizlik,taşınma,bol stres,,ama sen her koşulda sakinliğini koru olurmu:13:hoşgeldin yirminisan. hayırlı olsun.
ben de çok merak ediyorum ne yazacağını ama bir yandan da netten araştırıyorum:)
yaseminn senin o kadar çok düğüne katılacak vaktin nasıl olcak canım:)
ceylinn yoktun ne zamandır. sizin metinde güzelmiş.
senin hiç bir şeyin kalmadıki ben ne yapayım 52 gün kaldı ve hala ev yok
Kına gecesi var daha evet ya,ben nişanı yaptığım yerde yapıcam ,bindallımıda kiraladım,orgta tuttuk 200 org ,salon içinde kişi başı 10 lira tanıdıktı ucuza geldi,çok rahatladımayyy canım bır bılsem nasıl yetıscem bıde bunların kına gecelerıde var daha ooooooooooooooo
ayy esracım valla somra son 1 ay çok yoğun gece gündüz bi yerlerdeyiz,mesela bu cumartesi pendiğe gidip fotocuyla buluşcaz bide balayı için bişiler bakıcaz,,,seninde hayırlı olsun canımslm kızlarr ..sssccc'm ay çok heyecanlandım şimdi eniştem ne yazıcak acaba :26: yirminisan hayırlı olsun tatlım .ceylincim nerelerdesin sen yaa özlettin vallaha..dün beyaz eşyalarımızı aldıkk hepsi arçelik ten..perdeciyle eve gittik keşife her yere karar verdikk ama sadece modellere eşyalar gelmeden tüllere karar vermek istemiyorum ay çok zor kızlar yaa . evin işleri bitince yavaş yavaş eşyaları yerleştiricezz sonrasında halı ve avizeler kalıyoo bakalım artıkk .sanki ben evleneiyorum :)
sağol tatlımm ..yeni bi gelişme olduu belki bende kuaför için suat'a gidicemm .. senin provan nasıl geçtii canım
esracığım iyi günlerde kullan canım mobilyalarını.
ceylinn zaten ev yok diye stresten ölüyorum ya( öğlen iş yerime yakın 3 daire daha baktık ama yok ya çok kötü evler ne olacak bilmiyorum (((
emlakçıları falan dolaştınızmı tatlım ,yada kötü dediğin evler belki içine eşya girince güzelleşir,umarım en yakın zamanda bulursunuz:2:
selam kızlar diğer sayfaları okuyamadım evdekı pc bozuk şimdi işteyım fırsat oldu actım hiç özlemedınzmı benı aşk olsun size nasıl gidior bakalım günlerinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?