- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.981
hayırlısı olsun cnm aramıza hoşgeldin.gelinlik için erken değil.en ideal zaman 2 aydır gelinlik için seninde iki aydan az kalmış.davetiye ise ona çok acele etmesende olabilir çünkü Allah göstermesin bazen hastalık ölüm nedenleriyle düğünler iptal edilebiliyor.onu daha sonra da bastırabilirsin.evine gelince umarım salon için geniş geniş bi sürü eşya almadın yoksa sığmayabilir.benim ablamda önceden eşyaları almışlardı sonra eşyalara göre ev bakmak zorunda kaldılar
günaydın kızlar. Dün bütün gün çeyizlik eşyalarımı yıkayıp ayırmakla geçti, zamak nasıl geçti hiçbirşey anlamadım ve hala bir sürü işimiz var. Ne kadar çok eşya almışım görünce ben bile şaşırdım ve inanılmaz yorgunum, bugün nasıl biter bilmiyorum
ev ile ilgili şu an bir gelişme yok bütün tanıdıklara haber verdik. İnşallah yakın zamanda güzel bir ev bulabiliriz:)
pelinns seninle kesin komşu olacağız. Şişli civarına bakıyoruz artık.
ama anadolu yakasındaki süper evlerden sonra budalardakiler artık evcik gibi geliyor. Ve sıfır ev olsun inadımdan vazgeçmek zorunda kaldım.
radyologg sana tiramisuya yine geleceğim merak etme:)
merhaba hoşgeldin haziran kaçı hemen listeye ekleyelim senide bu arada mutluluklar
ya her seferinde bi slm verip kaçıyorum ama işler çokk .. şimdide içerde annemin arkadaşları geldii oturuyorlar .hepinizi öpüyorum kızlar kolay gelsin kuzuular :) sssccc'm gönlüne göre ev bulursun inşallah tatlım pelin7 cim sende kuzum .
ya her seferinde bi slm verip kaçıyorum ama işler çokk .. şimdide içerde annemin arkadaşları geldii oturuyorlar .hepinizi öpüyorum kızlar kolay gelsin kuzuular :) sssccc'm gönlüne göre ev bulursun inşallah tatlım pelin7 cim sende kuzum .
ahh pelinnsim baban şişlinin tekin olmamasından değil seni uzağa göndermek istemediği için öyle sööylemiştir. kendi ailemden biliyorum:)öff yaaa ev bulduk diie eve uçarak geldim..hem de bulduumuz evin mutfağına rağmen..ama babam bütün hevesimi kaçırdı! şişlinin neresi tekin diil biri bana anlatabilir mi lütfen???????
kızlar biz ayrılmadık ama ertelıyoruz oyle ıstedı beyımız, hazıranda degıl de eylulde evlenebılırız evlenıp ayrılmak ıstemıyorum evlenmeyelım de demıyorum tamam ama gec evlenelım eylulde dıyor
herkes hazıranı bılıyor tu m akrabalarım falan neyse yapcak bısey yok cok uzgunum aglamaklıyım ,
ev tutmadı daha ıcını dosemedı davetıye bastırmadı hep bahane urettı bılerek gecıktırıyordum dıyor hep
nbeyse oyle dedı bısey dıyemıyorum hayır dıyorum olmuy
zaten bılıyorsunuz kaç haftadır ugrasıyorduk 1 aydır 1.5 aydır ayrılalım ayrılmayalım muhabbetı
benden emın degılmıs ıyı ne dıyebılırım kı bısey dıyemedım bakalım ne yapıcak ayrılcak mı ayrılmıcak mı beklıyom arıyom naber dıyom beklıyom yapcak bısey yok .
ışılışıl senin için çok üzüldümama anlamadığım şey madem senden emin değildi niye nişanlandınız niye haziranda düğün olsun diye konuşuldu. niye sen o kadar hazırlıklar için bakıp araştırrıken birşey demedi de şimdi bunları söylüyor anlamıyorum.
acaba evlilik hazırlıkları falan strese girmiş olabilir mi
hakıında hayırlısı arkadaşım inşallah en kısa zamanda netliğe kavuşur durumunuz
walla arkadaşım gerçekten çok can sıkıcı bir durum yaşadığın.1.5 aydır boyle gelınlık almamak ıcın dırendı gerındı
sımdı ev tutulcak yıne boyle
sevıyorum teklıf ettım ama durum bu dıyor ya ayrılcam ya 3 ay ertelıcez olursa ewlencezölcek gıbıyım
walla arkadaşım gerçekten çok can sıkıcı bir durum yaşadığın.
şu an aklıma gelen şu, maddi olarak belki durumu yoktur ondan ertelemek istiyordur
ama sende tavrını koy bence 3 ay sonra yine aynı durumu yaşatmasın sana.
yoksa ayrılmak tamamen biritmek istese zaten söylerdi.
kolay değil ama sen yine içini rahat tutmaya çalış.
walla canım işin gerçekten zor, peki sen bu şartlar altında devam etmeyi göze alabiliyormusun. evlilik bu şaka değilki erteleyelim bilmem ne.maddi durumunun yetmedıgını bılıyorum
aslında konu bu da olabılır
aılesı de bılıyor ayrılmak ıstedıgını destek cıkıyorlar
bır de maddı durumum yok demıyor ama dugun ıstıyor 7 mılyar
gelınlık oydu buydu 10 bın ve bagkur odemesı var ama parası yok hepsıne
ama boyle demıyor o yuzden paran yok takıları kullanırız vs bısey teklıf edemıyorum
olay bızım ayrı dunyalarda olmamızmıs ben cok havalıyım gereksız havalıymsım
vsvsvsvs eskılerımı destı eskı sevgılılerımı
bıde onun arkadaslarıyla arkadasım yenı kız arkadasım oldu hepsı
onlara danısıyorum he p vardır bı bıldıgı ona ınan devam et baska care n yok dogru soylyordur dıyorlar scccc b u daha bı garıp :2:
sssccc canım sanki fizana gidiorum..takıntılı adam yaa....ve bize kurtuluşu önerio bilio musun? sanki orası çok tekin! hevesim kaçtı resmen yaaa....yarın görcekler evi aksi gibi de şimdi erdek te babaannemin yanında telefonda anlattım tekin diil oralar off fln dio..ayy yaa deli olacam nolur bitsin şu günler.......
ışılcım bence düşünmesi gereken kişi nişanlın diil sensin..bu kaçıncı yokuşa sürmek böle ya.....umarım düzelir güzelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?