2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

bence de gelinlik için ideal bi zaman ama çok da erteleme derim. büyük evin derdi büyük oluyo hele ki çalışıyosan. ufak olsun sade olsun derli toplu olsun bence. büyük evi temizlemek de, temiz tutmak da, ısıtmak da, soğutmak da zor

bizim evde de annem kırık ayagıyla ayırma işlerı yapıyor ayagı alcıda dışarı cıkamıyor az az alıp alıp yıkıyor esyaları bense bır sey yapmak ıstemıyorum vaktım de yo k zaten ev de tutmadık ıstegım de yok

günaydın kızlar:)
dün yine ev baktık ama hepsi kabus gibiydi
yok yok kızlar kimse yanlış anlamasın ama ben hiç kirada oturmadığım için şimdi kapı kapı gezip ev bakmak çok zor geliyor walla ve karar verdim biraz fazla olsun ama temiz hatta sıfır ev olsun.
ne zor şeymiş kiracı olmak yaw((((

ya her seferinde bi slm verip kaçıyorum ama işler çokk .. şimdide içerde annemin arkadaşları geldii oturuyorlar .hepinizi öpüyorum kızlar kolay gelsin kuzuular :) sssccc'm gönlüne göre ev bulursun inşallah tatlım pelin7 cim sende kuzum .

artık zaman azalıyor işleri yetiştirmek lazım. bizde 3 gündür evde çeyizliklerimi ayırmaktan yorgun düştüm.
inşallah canım sağol:)

sağol cnm amin inşallah.yarın ailece ev bakmaya gidiyoruz evle ilgili son şansım inşallah iyi temiz güzel bi ev çıkar.bugünde nişanlımko ile mobilya baktık.salon büyük bi ihtimal siyah beyaz olacak.oturma odası kırmızı siyah olacak.yatak odası ise gri beyaz ya da böle değişik bi renk vardı patlıcan moru gibi öyle olacak.bir ay sonra teslim ediyolar inşallah en yakın zamanda kapora verilir de şu mobilya stresinden de kurtuluruz.yarın kataloglarımızı alıp bide onların ordaki mobilyacılara bakıcaz.belki nikah başvurusu da yaparız.hareketli günler başlıyor sanırım Allahın izniyle.

öff yaaa ev bulduk diie eve uçarak geldim..hem de bulduumuz evin mutfağına rağmen..ama babam bütün hevesimi kaçırdı! şişlinin neresi tekin diil biri bana anlatabilir mi lütfen???????

kızlar biz ayrılmadık ama ertelıyoruz oyle ıstedı beyımız, hazıranda degıl de eylulde evlenebılırız evlenıp ayrılmak ıstemıyorum evlenmeyelım de demıyorum tamam ama gec evlenelım eylulde dıyor
herkes hazıranı bılıyor tu m akrabalarım falan neyse yapcak bısey yok cok uzgunum aglamaklıyım ,
ev tutmadı daha ıcını dosemedı davetıye bastırmadı hep bahane urettı bılerek gecıktırıyordum dıyor hep
nbeyse oyle dedı bısey dıyemıyorum hayır dıyorum olmuy
zaten bılıyorsunuz kaç haftadır ugrasıyorduk 1 aydır 1.5 aydır ayrılalım ayrılmayalım muhabbetı
benden emın degılmıs ıyı ne dıyebılırım kı bısey dıyemedım bakalım ne yapıcak ayrılcak mı ayrılmıcak mı beklıyom arıyom naber dıyom beklıyom yapcak bısey yok .

öff yaaa ev bulduk diie eve uçarak geldim..hem de bulduumuz evin mutfağına rağmen..ama babam bütün hevesimi kaçırdı! şişlinin neresi tekin diil biri bana anlatabilir mi lütfen???????
ahh pelinnsim baban şişlinin tekin olmamasından değil seni uzağa göndermek istemediği için öyle sööylemiştir. kendi ailemden biliyorum:)
yoksa senin baktığın yerler şişlinin en düzgün bölgelerinden.

ışılışıl senin için çok üzüldüm ama anlamadığım şey madem senden emin değildi niye nişanlandınız niye haziranda düğün olsun diye konuşuldu. niye sen o kadar hazırlıklar için bakıp araştırrıken birşey demedi de şimdi bunları söylüyor anlamıyorum.
acaba evlilik hazırlıkları falan strese girmiş olabilir mi
hakıında hayırlısı arkadaşım inşallah en kısa zamanda netliğe kavuşur durumunuz

1.5 aydır boyle gelınlık almamak ıcın dırendı gerındı
sımdı ev tutulcak yıne boyle
sevıyorum teklıf ettım ama durum bu dıyor ya ayrılcam ya 3 ay ertelıcez olursa ewlencez ölcek gıbıyım

walla arkadaşım gerçekten çok can sıkıcı bir durum yaşadığın.
şu an aklıma gelen şu, maddi olarak belki durumu yoktur ondan ertelemek istiyordur
ama sende tavrını koy bence 3 ay sonra yine aynı durumu yaşatmasın sana.
yoksa ayrılmak tamamen biritmek istese zaten söylerdi.
kolay değil ama sen yine içini rahat tutmaya çalış.

maddi durumunun yetmedıgını bılıyorum
aslında konu bu da olabılır
aılesı de bılıyor ayrılmak ıstedıgını destek cıkıyorlar
bır de maddı durumum yok demıyor ama dugun ıstıyor 7 mılyar
gelınlık oydu buydu 10 bın ve bagkur odemesı var ama parası yok hepsıne
ama boyle demıyor o yuzden paran yok takıları kullanırız vs bısey teklıf edemıyorum
olay bızım ayrı dunyalarda olmamızmıs ben cok havalıyım gereksız havalıymsım
vsvsvsvs eskılerımı destı eskı sevgılılerımı
bıde onun arkadaslarıyla arkadasım yenı kız arkadasım oldu hepsı
onlara danısıyorum he p vardır bı bıldıgı ona ınan devam et baska care n yok dogru soylyordur dıyorlar scccc b u daha bı garıp :2:

sssccc canım sanki fizana gidiorum..takıntılı adam yaa....ve bize kurtuluşu önerio bilio musun? sanki orası çok tekin! hevesim kaçtı resmen yaaa....yarın görcekler evi aksi gibi de şimdi erdek te babaannemin yanında telefonda anlattım tekin diil oralar off fln dio..ayy yaa deli olacam nolur bitsin şu günler.......

ışılcım bence düşünmesi gereken kişi nişanlın diil sensin..bu kaçıncı yokuşa sürmek böle ya.....umarım düzelir güzelim..

walla canım işin gerçekten zor, peki sen bu şartlar altında devam etmeyi göze alabiliyormusun. evlilik bu şaka değilki erteleyelim bilmem ne.
ayrısa geçmiş geçmişte kalmış niye eskileri inceliyor anlamadım.
hakkında hayırlısı diyebiliyorum sadece

sen öncelikle sakin ol canım, evi bir görsünler o zaman farklı düşünürler belki. ev tam olarak şişlinin neresinde arka sokakları falan mı belki ondan demiştir baban tekin değil diye. gerçi şişliyi ne kadar biliyor o da önemli.
şişli ve kurtluluş arasında mesafe olarak pek birşey yok. bana sorarsan bende tercihimi kurtuluştan yaparım açıkçası, çünkü şişlinin göbeği ama diğer yandan da gürültü ve kalabalıktan uzak kendine has bir nezihliği var. tabi bu durumda kirasını biraz etkiliyor:)
bir de şu var sen bu evi beğendin şimdi bu olmazda kurtuluşa karar verirsen yeniden ev arama stresine gireceksin ki o da sıkıntılı bir süreç
biz hala ev bulamadık. ben eski ev istemiyorum, şimdi de çağlayan gürsel mah. falan oraları hedef aldık. yeni binalar var bakalım inşallah artık bulabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…