- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.961
yok ama yaa ataşehiri ben de sevmem pek :)) ya benim içimden geçen kuyubaşı fln ama aşkım da şişli de ev bulacağı konusunda çok inançlı..nolcak bilemiorum....
ya kızım yaa ben de mi bi gariplik var..ne gelinlik ne de davetiye beni hiç heyecanlandırmadı..şöle istediğim gibi bi ev bulup taşınmaya başlarsam heyecanlanacam sanırım :)
slm kızlar nasılsınızz ?? dün gece nişanımızı yaptık . çok eğlendik çok oynadık şimdi yorgunluktan ölüyorumm( ama kuzim prensesler gibiydii elbisesii saçı makyajıııı ..
inşallah çok çookkk mutlu olurlarrr .
ya sende ya bizde gariplik var heyecanlanmamızmı normal heyecanlanmamamızmı anlamadım
gariplik kesinlikle bende şekerim :)))
çalış tabi ya senın gibiler olmasa bu ülkenın hesap işleri ne olur bak ben bıle dansııyorum ynı özkaynak kullansammı kullanmasammı diye inşallah bu haftaya sakın baslarsın canım
iderin mobilyalarını oldum olsası begenırım hep beyaz seri calısıyolar kolltuk ve mobılyalarda güle güle kullanın canım ev konusunu düşün bizim yan dairemızde boş0 bina hemde sen gelmezzen pelinss gelsın ay biriniz gelın ya ne guzel olurdu
woooow süpermiş
hayırlı olsun canım güle güle oturun bi kamyon yükünü atmıssın sen cok sevındım
sağol canım yaaaa. sorma. ne kamyonu ne tırı. koca bi gemi yükü kalktııı
darısı buradaki tüm arkadaşların başınaaa.
çalış tabi ya senın gibiler olmasa bu ülkenın hesap işleri ne olur bak ben bıle dansııyorum ynı özkaynak kullansammı kullanmasammı diye inşallah bu haftaya sakın baslarsın canım
iderin mobilyalarını oldum olsası begenırım hep beyaz seri calısıyolar kolltuk ve mobılyalarda güle güle kullanın canım ev konusunu düşün bizim yan dairemızde boş0 bina hemde sen gelmezzen pelinss gelsın ay biriniz gelın ya ne guzel olurdu
woooow süpermiş
hayırlı olsun canım güle güle oturun bi kamyon yükünü atmıssın sen cok sevındım
sağol canım yaaaa. sorma. ne kamyonu ne tırı. koca bi gemi yükü kalktııı
darısı buradaki tüm arkadaşların başınaaa.
yükün büyük kısmı düğünden sonra atılcak inşallah ay daha ev yerleştircez ceyız gidecek falan offff ki offff
radyologcum beyefendi şişli de şişli modunda..bakalım nası bi ev bulacaz.....
ışılcım umarım buluruz ama benim tam anlamıyla beğendiim bi ev yok..amaan neyse gün doğmadan neler doğar.....
ay ben davetiyelerimi alalı 2 hafta oluo..bi garip geldi ilk aldığımda isimler fln yazıo ya :) ama şimdi normal gelio :)) 1-2 güne kadar geçer radylogcum merak etme..mesela benim gelinlik de evde 1.5 aydır fln ama ben daha açıp bakmadım bile..evde olduğunu sürekli unutuorum
bir de evi bulsak süper olacak.sscc caım bitmiş işte ne güzel bizde 2 günde haftasonu hallettik
tatlım normal bence pahalı değil. güle güle giy.kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
cumartesi günü gelınlıgımı kıraladım leyd moda evınden 900 tl ye kızlar sızce cok mu parası
bir de evi bulsak süper olacak.
tatlım normal bence pahalı değil. güle güle giy.
günaydın kızlar. Dün bütün gün çeyizlik eşyalarımı yıkayıp ayırmakla geçti, zamak nasıl geçti hiçbirşey anlamadım ve hala bir sürü işimiz var. Ne kadar çok eşya almışım görünce ben bile şaşırdım ve inanılmaz yorgunum, bugün nasıl biter bilmiyorum
ev ile ilgili şu an bir gelişme yok bütün tanıdıklara haber verdik. İnşallah yakın zamanda güzel bir ev bulabiliriz:)
pelinns seninle kesin komşu olacağız. Şişli civarına bakıyoruz artık.
ama anadolu yakasındaki süper evlerden sonra budalardakiler artık evcik gibi geliyor. Ve sıfır ev olsun inadımdan vazgeçmek zorunda kaldım.
radyologg sana tiramisuya yine geleceğim merak etme:)
kesinlikle anadolu ya, ah benim orman manzaralı mutfağım ahhhdimi yaaa bizim bu tarafın kullanılmış evleri bile bi aşka güzel.....ya canım aklınızda bulunsun o zaman biz perihan sok hanımefendi sok fln o civarlardan arıoruz hani olur da bulursunuz ama size uymaz fln haber uçur bana :) ben de sana uçururum :)
kızlar selam,bende 18 haziran geliniyim ve zamanın nasıl gectiğini anlayamıyorm nihayet evi bulduk,temizlendi perşembe günü avizeler cuma günü perdeler takılacak sonra mobilyaları almıştıkönceden inşallh bi aksilikolmaz ev birazkücük :18::18: gelinliğim henüz hazır değil okudum bazı arkadaşların hazır erkendeğilmi henüz davetiyelerim kaldı birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?