2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

ya sende ya bizde gariplik var heyecanlanmamızmı normal heyecanlanmamamızmı anlamadım

benim herifim bugün gelcekti sabah aradı gelemiycem dedi ya salı günü o gelir ya da biz gider görürüz şu evi içime baygınlık geldi çünkü sinirimden bugün sitenin toplantısında başkana sardım.mobilya olarak önereceğiniz marka hangisi kızlar ider demeyin çünkü o burda yok.

slm kızlar nasılsınızz ?? dün gece nişanımızı yaptık . çok eğlendik çok oynadık şimdi yorgunluktan ölüyorumm ( ama kuzim prensesler gibiydii elbisesii saçı makyajıııı ..

inşallah çok çookkk mutlu olurlarrr .

hahhaa olur şekerim..ben de o günleri bekliorum zaten :)) ya bana gidişat normal gelio şu an..tabii ki evlenecekttik ya nolcaktı modundayım :))) ama 6 sene oldu yaa nereden nerelere geldik aslında baksana :))

aynen
ev bulduk patane üstuy ekmekçi ustüydu bu durumda sureklı fırrrrrrrrrrrrrrrrr dıye calsan motorları var demın dınledk sesı
700 de parası 700e ev dolu
ev yojk hayatım ve ev secmelı ıcını doldurmalkı yasıcagımız duruma sokmalıyız mays cok gec degıl guzel olsun 2 ay sonra cıkmayalım

günaydın kızlar. Dün bütün gün çeyizlik eşyalarımı yıkayıp ayırmakla geçti, zamak nasıl geçti hiçbirşey anlamadım ve hala bir sürü işimiz var. Ne kadar çok eşya almışım görünce ben bile şaşırdım ve inanılmaz yorgunum, bugün nasıl biter bilmiyorum
ev ile ilgili şu an bir gelişme yok bütün tanıdıklara haber verdik. İnşallah yakın zamanda güzel bir ev bulabiliriz:)
pelinns seninle kesin komşu olacağız. Şişli civarına bakıyoruz artık.
ama anadolu yakasındaki süper evlerden sonra budalardakiler artık evcik gibi geliyor. Ve sıfır ev olsun inadımdan vazgeçmek zorunda kaldım.
radyologg sana tiramisuya yine geleceğim merak etme:)

dimi yaaa bizim bu tarafın kullanılmış evleri bile bi aşka güzel.....ya canım aklınızda bulunsun o zaman biz perihan sok hanımefendi sok fln o civarlardan arıoruz hani olur da bulursunuz ama size uymaz fln haber uçur bana :) ben de sana uçururum :)

kesinlikle anadolu ya, ah benim orman manzaralı mutfağım ahhh(((
cumartesi hanımefendi skta baktın birkaç tane ama çok kötü ya( ve çok pahalı.
bir tanesi diğerlerine göre güzeldi ama 1 odası çok ışık almıyor kirası 1.400 tl diyince yuhh dedim
kısaca.
akşam birkaç tane daha bakacağım ben tamam aklımda olsun senin içinde bakayım ben:)

kızlar bugün çıktım mobilya baktım ama heryede beyaz ve siyah üzerine çalışmışlar.bende beyaz ve siyah istemiyorum aslında çok güzeller ama bizim gibi çoluk çocuğun çok olduğu misafir çok olacağı evlerde 1 ay dayanmaz.onun için yarın eniştenizle birlikte başka yerlere bakıcaz.ben köşe takımı beğenmiştim ama o da köşe takımı kullanışlı olmuyor oturum bakımından dedi.doğru mu kızlar bi fikir verin :44:

kızlar selam,bende 18 haziran geliniyim ve zamanın nasıl gectiğini anlayamıyorm nihayet evi bulduk,temizlendi perşembe günü avizeler cuma günü perdeler takılacak sonra mobilyaları almıştıkönceden inşallh bi aksilikolmaz ev birazkücük :18::18: gelinliğim henüz hazır değil okudum bazı arkadaşların hazır erkendeğilmi henüz davetiyelerim kaldı birde

hayırlısı olsun cnm aramıza hoşgeldin.gelinlik için erken değil.en ideal zaman 2 aydır gelinlik için seninde iki aydan az kalmış.davetiye ise ona çok acele etmesende olabilir çünkü Allah göstermesin bazen hastalık ölüm nedenleriyle düğünler iptal edilebiliyor.onu daha sonra da bastırabilirsin.evine gelince umarım salon için geniş geniş bi sürü eşya almadın yoksa sığmayabilir.benim ablamda önceden eşyaları almışlardı sonra eşyalara göre ev bakmak zorunda kaldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…