2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ayyy kızlar ya bi evi biz tutamadık haa.ne sinir bozucu bişi.ev tutulsa gerisi kolay yavaş yavaş hepsi alınır yapılır en önemli konu şu ev!
aynen ev bulunsa gerisi bir şekilde halledilir diye düşünüyorum bende. yarın yine bir sürü ev gezeceğiz biz inşallah istediğimiz gibi bir yer buluruz.

Şanssızlık beni düğünde de bulabilirdi diyosun yani. :) benimki kır düğünü olucak. yağmur yağarsa içerde bi salon var oraya geçmek zorunda kalıcaz. inşallah yağmaz

bende bu şans varken kesin yapar:)))) inşallah yağmaz canım.

hoşgeldin topiğimize ne zaman düğünün

topik başkanını yardımcısı olarak söylüyorum 18 haziran:)
sen okken boş bırakmadım buraları radyologg bacım :)))

aynen ev bulunsa gerisi bir şekilde halledilir diye düşünüyorum bende. yarın yine bir sürü ev gezeceğiz biz inşallah istediğimiz gibi bir yer buluruz.

valla canım ya sıkıldım bende artık bu ev muhabbetinden.emirvaki yapıcam en sonunda.kayınvalidemi arasam pazar günü ev görmeye gelmek istiyoruz desem olur mu sizce? ev tutuldu çünkü ve benim görmediğim bi ev.evin biraz işi varmış birazda pismiş ben bi göreyim ya insan oturacağı evi merak etmez mi? annem de durmadan ne zaman gidicez diyip soruyor bende arada kalıyorum ouf

kızlar merhaba:)
bugün mobilyalarımızı aldık:)
ve ev konusunda çok radikal bir karara vararak avrupa yakasında aramaya başladık. bakalın tez zamanda tutacağız inşallah:)

ooo hayırlısı olsun canım.fotolarını koyarsın artık mobilyalarının.

mersi tatlım.
foto çekmedim
yemek takımım yapılacak, bu model gibi
PETRA < YEMEK ODALARI | İder Mobilya
vitrin olmayacak tv ünitesi eklenecek lake ve bambu rengi.

koltuklarım mağazadaki hazır modeli beğendik ama haftaya yeni koleksiyonları gelince değişim yapabiliriz. sütlü kahve krem tonlarında rengi.

kızlarrrrrrrrrrrr .
evim de oldu artık. kafamıza göre bi ev bulduk. işime de yakın.
oooooooooohhhhhhhhhhhhhh bu da bitti çok şükür. pazartesi kontratı yapıyoruz. mutfak tadilat istiyo biraz. onu yapıcaklar. ne yemekler yapcaz orda
hafifledim yaaaa

güle güle oturun inşallah. çok sevindim canım senin için. darısı başıma darısı başıma darısı başıma:)))

güle güle oturun inşallah. çok sevindim canım senin için. darısı başıma darısı başıma darısı başıma:)))

amin canım aminnnnn inşallah gönlüne göre bulursun.

2-3 saat içinde bulduk beğendik tuttuk ya. döndük dolaştık ilk baktığımızı tuttuk çok gezmeye gerek yokmuş yaniii

bu takım güzelmiş canım güle güle kullan benimde yarın nişanlımko gelecek mobilya bakıcaz ama almıycaz öylesine fiyat ve model araştırması yapıcaz.hepsini bi mağazadan düşünüyoruz ki indirim yapılsın.

ya bu ev arama işi ne zormuş be arkadaş yaa.......ölüom yorgunluktan.....salı da bi eve bakcaz valla onu beğenmezsek ben daha 2 hafta ev mev bakmam yaa yoruldum......

sssccccim komşu olacaz heeee yuppi!!!!!!!

özlemciim evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun :)

radyalogcuuuummmm beniözledin di mi komşuuu :))

pelincim sen de git şu evini gör bi yaaa :) belki de çok beğeneceksin

ladybird hoşgeldin aramıza :)

ışılışılcım demin okuodun ama kaçtın! sobeledim seni :))

ahahaha basıldmmmmm basıldım yani bebişim

biz de dün gene sorunlarımızı konuştuk davetiye bastıramadık ev bakamadık kuaförle anlaşma yapamadık, öyle ak pak pembe hayallerimi yine gerçekleştiremedim, sizleri okuyorum :87: inşallah hayırlısı olucak tatlıya bağladık gene aama gene bir cumartesim daha boş geçti. :86:
sen de inşallah güzel bir ev bulursun balım aradığın gibi. öptüm bebişim

kızlar merhaba:)
bugün mobilyalarımızı aldık:)
ve ev konusunda çok radikal bir karara vararak avrupa yakasında aramaya başladık. bakalın tez zamanda tutacağız inşallah:)

çalış tabi ya senın gibiler olmasa bu ülkenın hesap işleri ne olur bak ben bıle dansııyorum ynı özkaynak kullansammı kullanmasammı diye inşallah bu haftaya sakın baslarsın canım
iderin mobilyalarını oldum olsası begenırım hep beyaz seri calısıyolar kolltuk ve mobılyalarda güle güle kullanın canım ev konusunu düşün bizim yan dairemızde boş 0 bina hemde sen gelmezzen pelinss gelsın ay biriniz gelın ya ne guzel olurdu

woooow süpermiş
hayırlı olsun canım güle güle oturun bi kamyon yükünü atmıssın sen cok sevındım

evet özledım sende benı özledınmı dün sizin oralardan gectım ama göremedım kahve canım istedı taaaa acıbademe kadar yürüdüm direk sana gelırdım yanı yukarıdada yazdıgım gibi benım karsı dairem boş sssccc yada sen gelın oturun işte hem annenlerede yakın olar

cuma günü 24 saat nöbet cumartesi 3 saatlık uykuyla ev temizliği pazar günü 24 saat nöbet cok yogun basladım haftaya hadı hayırlısı olsun ama allahtan temızlıgıde bitirdik mobilya tozu kadar iğrenç bişiy yopk sildikce yapıstı ama anne sultan hepsini hallettı sağolsun
cuma günü davetıyelerımızı teslım aldık cok şık olmuslar yanlız sizde acele edın hazır bi şekilde vermıyolar oturup sen hazırlıyosun benım kı 3 parca kagır birbirine eklenecek kurdalesı takılcak zarflancak zor işş....
meğer asıl heyecan davetıyeyı alınca baslıyomus kızlar onun öncesnde bişiy yok elime aldım okudum iice heyecan yaptım cok farklı bi duygu esya almaya bile benzemıyo yani darısı size inşallah güzel gelnler

radyologcum beyefendi şişli de şişli modunda..bakalım nası bi ev bulacaz.....

ışılcım umarım buluruz ama benim tam anlamıyla beğendiim bi ev yok..amaan neyse gün doğmadan neler doğar.....

ay ben davetiyelerimi alalı 2 hafta oluo..bi garip geldi ilk aldığımda isimler fln yazıo ya :) ama şimdi normal gelio :)) 1-2 güne kadar geçer radylogcum merak etme.. mesela benim gelinlik de evde 1.5 aydır fln ama ben daha açıp bakmadım bile..evde olduğunu sürekli unutuorum

ataşehir moduna ne olmus sanki alala hersey yakın gelınlıgı daha eve almadım heralde beraber uyurz aldıgım gece sanırım gercekten evlenıyorum ben yaaaa hala inanamıyorum

ataşehir moduna ne olmus sanki alala hersey yakın gelınlıgı daha eve almadım heralde beraber uyurz aldıgım gece sanırım gercekten evlenıyorum ben yaaaa hala inanamıyorum

yok ama yaa ataşehiri ben de sevmem pek :)) ya benim içimden geçen kuyubaşı fln ama aşkım da şişli de ev bulacağı konusunda çok inançlı..nolcak bilemiorum....

ya kızım yaa ben de mi bi gariplik var..ne gelinlik ne de davetiye beni hiç heyecanlandırmadı..şöle istediğim gibi bi ev bulup taşınmaya başlarsam heyecanlanacam sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…