- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.941
Şanssızlık beni düğünde de bulabilirdi diyosun yani. :) benimki kır düğünü olucak. yağmur yağarsa içerde bi salon var oraya geçmek zorunda kalıcaz. inşallah yağmaz
aynen ev bulunsa gerisi bir şekilde halledilir diye düşünüyorum bende. yarın yine bir sürü ev gezeceğiz biz inşallah istediğimiz gibi bir yer buluruz.ayyy kızlar ya bi evi biz tutamadık haa.ne sinir bozucu bişi.ev tutulsa gerisi kolay yavaş yavaş hepsi alınır yapılır en önemli konu şu ev!
Şanssızlık beni düğünde de bulabilirdi diyosun yani. :) benimki kır düğünü olucak. yağmur yağarsa içerde bi salon var oraya geçmek zorunda kalıcaz. inşallah yağmaz
hoşgeldin topiğimize ne zaman düğünün
aynen ev bulunsa gerisi bir şekilde halledilir diye düşünüyorum bende. yarın yine bir sürü ev gezeceğiz biz inşallah istediğimiz gibi bir yer buluruz.
bende bu şans varken kesin yapar:)))) inşallah yağmaz canım.
topik başkanını yardımcısı olarak söylüyorum 18 haziran:)
sen okken boş bırakmadım buraları radyologg bacım :)))
kızlar merhaba:)
bugün mobilyalarımızı aldık:)
ve ev konusunda çok radikal bir karara vararak avrupa yakasında aramaya başladık. bakalın tez zamanda tutacağız inşallah:)
ooo hayırlısı olsun canım.fotolarını koyarsın artık mobilyalarının.
kızlarrrrrrrrrrrr .
evim de oldu artık. kafamıza göre bi ev bulduk. işime de yakın.
oooooooooohhhhhhhhhhhhhh bu da bitti çok şükür. pazartesi kontratı yapıyoruz. mutfak tadilat istiyo biraz. onu yapıcaklar. ne yemekler yapcaz orda
hafifledim yaaaa
güle güle oturun inşallah. çok sevindim canım senin için. darısı başıma darısı başıma darısı başıma:)))
mersi tatlım.
foto çekmedim
yemek takımım yapılacak, bu model gibi
PETRA < YEMEK ODALARI | İder Mobilya
vitrin olmayacak tv ünitesi eklenecek lake ve bambu rengi.
koltuklarım mağazadaki hazır modeli beğendik ama haftaya yeni koleksiyonları gelince değişim yapabiliriz. sütlü kahve krem tonlarında rengi.
ya bu ev arama işi ne zormuş be arkadaş yaa.......ölüom yorgunluktan.....salı da bi eve bakcaz valla onu beğenmezsek ben daha 2 hafta ev mev bakmam yaa yoruldum......
sssccccim komşu olacaz heeee yuppi!!!!!!!
özlemciim evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun :)
radyalogcuuuummmm beniözledin di mi komşuuu :))
pelincim sen de git şu evini gör bi yaaa :) belki de çok beğeneceksin
ladybird hoşgeldin aramıza :)
ışılışılcım demin okuodun ama kaçtın! sobeledim seni :))
deli gibi çalıştım bu hafta ve hala bitmedi bitmedi akşam biraz takılıp toparlamam lazımyıl sonu işlemleri falan var bayağı yordu beni.
haftaya daha rahat olacağım inşallah:)
haziran gelini olunca denk gelmek zor oluyor ama kalplerimiz bir:)))) neyse ilerleyen zamanlarda artık:)
kızlar merhaba:)
bugün mobilyalarımızı aldık:)
ve ev konusunda çok radikal bir karara vararak avrupa yakasında aramaya başladık. bakalın tez zamanda tutacağız inşallah:)
mersi tatlım.
foto çekmedim
yemek takımım yapılacak, bu model gibi
PETRA < YEMEK ODALARI | İder Mobilya
vitrin olmayacak tv ünitesi eklenecek lake ve bambu rengi.
koltuklarım mağazadaki hazır modeli beğendik ama haftaya yeni koleksiyonları gelince değişim yapabiliriz. sütlü kahve krem tonlarında rengi.
kızlarrrrrrrrrrrr .
evim de oldu artık. kafamıza göre bi ev bulduk. işime de yakın.
oooooooooohhhhhhhhhhhhhh bu da bitti çok şükür. pazartesi kontratı yapıyoruz. mutfak tadilat istiyo biraz. onu yapıcaklar. ne yemekler yapcaz orda
hafifledim yaaaa
ya bu ev arama işi ne zormuş be arkadaş yaa.......ölüom yorgunluktan.....salı da bi eve bakcaz valla onu beğenmezsek ben daha 2 hafta ev mev bakmam yaa yoruldum......
sssccccim komşu olacaz heeee yuppi!!!!!!!
özlemciim evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun :)
radyalogcuuuummmm beniözledin di mi komşuuu :))
pelincim sen de git şu evini gör bi yaaa :) belki de çok beğeneceksin
ladybird hoşgeldin aramıza :)
ışılışılcım demin okuodun ama kaçtın! sobeledim seni :))
radyologcum beyefendi şişli de şişli modunda..bakalım nası bi ev bulacaz.....
ışılcım umarım buluruz ama benim tam anlamıyla beğendiim bi ev yok..amaan neyse gün doğmadan neler doğar.....
ay ben davetiyelerimi alalı 2 hafta oluo..bi garip geldi ilk aldığımda isimler fln yazıo ya :) ama şimdi normal gelio :)) 1-2 güne kadar geçer radylogcum merak etme..mesela benim gelinlik de evde 1.5 aydır fln ama ben daha açıp bakmadım bile..evde olduğunu sürekli unutuorum
ataşehir moduna ne olmus sanki alala hersey yakıngelınlıgı daha eve almadım heralde beraber uyurz aldıgım gece sanırım gercekten evlenıyorum ben yaaaa hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?