2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

al benden de okadar,bende dantel filan haz etmiyorum öyle bir iki parça dantel olmayan örtüm var boncuklu pullu filan onlar da yıkanmaz zaten..benim çeyizlerinde bi kısmı yıkandı,yani pike takımları filan vardı onlar,geri kalan paketli nevresimleri filan yıkamıcam bende..

saatten baska ne takılabılr acaba

bende sormuştum geçenlerde,biz geçenlerde annemler altın almaya gittik,annem bana 2 bilezik aldı nişanlıma da 1 tam altın..başka bişey takmamıza gerek varmı acep? benim nişanlım öyle saat maat takmaz çok pahalı bi zevki var saat konusunda :) okadarına gücüm yetmez :)

aynen. hiçbişeyi açmayı düşünmüyorum. şu an oturduğumuz ev yeterince kalabalık eşya konusunda bi de onları yayıntı yapmak istemiyorum valla. eşyaları götürürüm yerleştiririz gerekirse orda yıkanır herşey. zaten öyle ıvır zıbırım da yok allahtan.

ya tam altında olmaz dediler ne bilim herkes bişiy diyo saat daha mantıklı geldı ama tabi pahalıda benımde annemler 3 bılezık takacaklar annem babam ve kardeşim adına onlardan ne gelecek bilmiyorum gelmesede nıe takmıyosunz demem zaten ev almıslar daha ne olsun

evet canım bizde de bileziği abim ve babam takacak zaten tam altını da annem nişoma takacak işte..ama az mı kalacak acaba diye hayıflanıyorum bi yandan yaa off ne zor şu evlilik işleri..
bu arada evet geçenlerde kayınvalidem aradı,bana inci set alıyomuş yüzük ölçümü sormak için (nişanda da ayrıca bi set takmışlardı) gelinliğim krem rengi,o yüzden inci daha güzel gider dedi,zevkime güvenirsen inci almak istiyorum dedi,bende hay hay annecciğim dedim.sanırım bilezik de almışlar ama bilemiyorum..

evet evet benim herşeyim orjınal kutusunda duruyor açmadım ki çeyiz gittiğinde orda açıcam ve orda yıkayıp yerleştiricem,zaten annemin dediğine göre bizzde kalabalık bi ekip olcakmışız yıkar yıkar yerleştiririz.ben geri kalanını balayından sonra geldiğimde kendim halledicem.

*bu arada balayı demişken balayında nerelere gidiyoruz kızlar? bu konu hiç konuşulmadı sanırım,biz antalya da 2 ayrı otele gidicez önce voyage belek,sonra amara dolce vita kemer

ben sormadım ama düğünden önce takıcam boynun boş durmasın dedi heralde set tarzı bişiy aldı bilemiyorum ya az değil boşver herkes durumuna göre millet 8-10 takıyo ertesı gun isteyım borca yatırıyo az olsun benım olsun diyorum ben

valla ben bi ay önce bi düğüne gittim kayınvalide geline 15 tane taktı herhalde bide ince bişi değildi.Antalyada takı önemli baya takılıyor ama takı karşılığında da kız evi bütün eşyayı almak zorunda çok saçma.balayına gelince Antalyada oluruz büyük bi ihtimal ama neresi olur bilemem Kaş olabilir mesela.bugün uzun zaman sonra nişanlımla msnde konuştuk azcık trip atayım diyorum bi türlü atamıyorum benim zayıf noktamı biliyo yapıyo bişiler hemen başlıyorum şapşal şapşal sırıtmaya ayıp olcek belki ama nişanlımkoyu öpmeyi özledim ya nişandan beri hep bi kalabalık bi sakin kafa kalamadık

senin ne durumda tatlım ceyiz?

mobilya beyaz eşya perde halı hiçbişi alınmadı evde tam tutuldu diyemiyorum sadeceben alıyourm eksiklerimi işte ütü masasıdır kek kalıplarıdır falan filan.bi ara da balayı için valiz almayı düşünüyorum.en büyüklerinden çünkü ben tatile çıkaken 2 orta boy bi küçük boy valiz alıyorum en büyüklerinden alırsak belki daha rahat olur hem benimki de bi sürü bavul oldu diye söylenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…