- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.741
bana ne takılacağını bilmiyorum.biz saat takıcaz ek olarak da bişi takarız ama ne onu bilmiyorum
annen baban ayrı bişiy takacakmı yoksa saatı ortakmı takacaksınz
he valla bu kız benim kız kardeşim çıkacak sonunda :) aynen sssccc tatlım slim sigaralı kumral bi kız görürsen o da benim
ya kızlar ben örtü fln almicam..uğraşamam ben onunla..tabak çanağı da eve yerleştirirken yıkıcam..nevresimleri hayatta ktusundan çıkarıp da yıkayamam kullanacaklarımı yıkarım kalanları sırası geldikçe artık..zaten öle dantelim fln da yok benim :) tembel gelinim ben yaa :)
annem saati taksa babamda başka bişi takar yeter zaten.beni alıyo üstüne daha ne yapayım
saatten baska ne takılabılr acaba
al benden de okadar,bende dantel filan haz etmiyorum öyle bir iki parça dantel olmayan örtüm var boncuklu pullu filan onlar da yıkanmaz zaten..benim çeyizlerinde bi kısmı yıkandı,yani pike takımları filan vardı onlar,geri kalan paketli nevresimleri filan yıkamıcam bende..
bende sormuştum geçenlerde,biz geçenlerde annemler altın almaya gittik,annem bana 2 bilezik aldı nişanlıma da 1 tam altın..başka bişey takmamıza gerek varmı acep? benim nişanlım öyle saat maat takmaz çok pahalı bi zevki var saat konusunda :) okadarına gücüm yetmez :)
ya tam altında olmaz dediler ne bilim herkes bişiy diyo saat daha mantıklı geldı ama tabi pahalıda benımde annemler 3 bılezık takacaklar annem babam ve kardeşim adına onlardan ne gelecek bilmiyorum gelmesede nıe takmıyosunz demem zaten ev almıslar daha ne olsun
aynen. hiçbişeyi açmayı düşünmüyorum. şu an oturduğumuz ev yeterince kalabalık eşya konusunda bi de onları yayıntı yapmak istemiyorum valla. eşyaları götürürüm yerleştiririz gerekirse orda yıkanır herşey. zaten öyle ıvır zıbırım da yok allahtan.
evet canım bizde de bileziği abim ve babam takacak zaten tam altını da annem nişoma takacak işte..ama az mı kalacak acaba diye hayıflanıyorum bi yandan yaa off ne zor şu evlilik işleri..
bu arada evet geçenlerde kayınvalidem aradı,bana inci set alıyomuş yüzük ölçümü sormak için (nişanda da ayrıca bi set takmışlardı) gelinliğim krem rengi,o yüzden inci daha güzel gider dedi,zevkime güvenirsen inci almak istiyorum dedi,bende hay hay annecciğim dedim.sanırım bilezik de almışlar ama bilemiyorum..
ben sormadım ama düğünden önce takıcam boynun boş durmasın dedi heralde set tarzı bişiy aldı bilemiyorum ya az değil boşver herkes durumuna göre millet 8-10 takıyo ertesı gun isteyım borca yatırıyo az olsun benım olsun diyorum ben
naber pelincik?nasıl gidio?
ii dadlum senden naber? iyi gidecek inşallah benimki senin nasıl gidiyo?
ii gidio cok sükür hazırlıklar tam gaz devamaz kaldı yaaaaaaaaaa:18:
çeyiz tamammı senin
çeyiz tamammı senin
senin ne durumda tatlım ceyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?