• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
balayını napıyosunuz kızlar?gidiyo musunuz yer ayarladınız mı?

bizim düğün tarihimiz net olmadığı için kesin bi yer belirlemedik ama sanırım Kemerde bi pansiyonda olucaz ya da düğünden daha sonra gidicez hiç belli değil parasal duruma göre bakıcaz.Balayını Antalyada geçirecek varsa bende size katılabilirim ne güzel anne baba çocuk üçlüsü gibi ailecek tatil yaparız ne dersiniz kızlaarr ben hiç karışmam azcık ucundan bakarım size :62: ya benim bir sorum olacak kızlar bu düğünden sonra beyaz çarşaf isteme muhabbetleri varmış şimdi biz istanbulluyuz istanbulda böyle adetler yok bilirsiniz ama Antalyada varmış sanırım ama yalan olmasın emin değilim.çok iğrenç bi durum :20: eğer sözlümün ailesinde de böyle bi adet varsa nasıl oluyor? düğün ertesi kapıya mı gelcekler ya da çarşaf alıp mı gidicez? :44:

ya ben yine geç kaldım muhabbeti kaçırdım.ama bgun kayınvalidem yemeğe davet etmişti orda yoruldum biraz sanırım.eve gelince biraz uzandım dinleniyim diye o yuzden geç kaldım yaaa.:91::91::91:herkes gitmiş kimse kalmamış :27::27:

bizim düğün tarihimiz net olmadığı için kesin bi yer belirlemedik ama sanırım Kemerde bi pansiyonda olucaz ya da düğünden daha sonra gidicez hiç belli değil parasal duruma göre bakıcaz.Balayını Antalyada geçirecek varsa bende size katılabilirim ne güzel anne baba çocuk üçlüsü gibi ailecek tatil yaparız ne dersiniz kızlaarr ben hiç karışmam azcık ucundan bakarım size :62: ya benim bir sorum olacak kızlar bu düğünden sonra beyaz çarşaf isteme muhabbetleri varmış şimdi biz istanbulluyuz istanbulda böyle adetler yok bilirsiniz ama Antalyada varmış sanırım ama yalan olmasın emin değilim.çok iğrenç bi durum :20: eğer sözlümün ailesinde de böyle bi adet varsa nasıl oluyor? düğün ertesi kapıya mı gelcekler ya da çarşaf alıp mı gidicez? :44:

canım merak etme böyle şeyler kalmadı artık.bu saygısızlıktan başka bişey değil bence.bu konyu nişanlınla konuşmalısın önce.ben olsam bunu kesinlikle kabul etmem.benim herşyimden eşim sorumludur başka kimeyede söz düşmez, hele ki böyle bir durumda.

Back