• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
merabalar kizlar..

bilen varmi.. izmirde veya o tarafta gelin alis verisinde neler alinir?

Geline gelinlik,kinaligini alir erkek tarafi...bunun disinda bikac kiyafet/takim elbise,ayakkabisidir,ic camasiridir alinmazmi...? benim bildigim oyle, bu her adettede var biliyordum ...:44:

bilen varmii :)))

valla ben kendimden pay biçeyim kayınvalidem bana bir kaç takım gecelik iç çamaşırı makyaj seti terlik vs aldı bızde aynı sekılde nısanlıma aldık onun dısında kına kıyafetı kına malzemelerı kuruyemiş gelinlik falan onları erkek tarafı alır bunların dışında elbise ayakkabı falan konu olmadı bende istemedim zaten gerek duymadım zaten 2 bayramda hediye aldı bazen evimiz için bişiyler alır o yüzden konu etmedim bende ama sen bilirsin tabi ama şuda var almak isterse zaten alırlar zorlamaman gerektiğnii düşünüyorum :D:D:D

nişan ne zamn peki?yer bulabilcekmisiniz?

bizim taraftan hiç akraba yok karşı taraftanda iki amca bide ailesi gelecek onun için evde yapıcaz canım ben kendi aramızda olalım istiyorum zaten yeterince kalabalık bi kına gecesi yapacaklar bari nişanımda kafamı dinliyim :64:

aile arasında yaptım bende kınamıda kapı önunde yapacam davullu zurnalı hiç para ödeyemem valla sağa sola elimden gelse düğnüüde öyle yapcam ama cayır çimen bulamaıdm koskoca istanbulda:d

istanbulda ot kalmadı ki :1: benimde kına öyle olcak kafam şişer artık :18:

Back