- Konu Sahibi Queen of the North
-
gözdecim bende çıkıyorum canım yarınn benimde yogun olucak sevdicegim gelicek
oo kıyamam ben sanaaaa... o zaman bu saate kadar durduğun hata...öpüorum canım seni ii geceler
kızlar gece giriyolar 12 den sonra muhabbet koyulasıyo
evet canım dün gece bayağı bir koyu muhabbet oldu burda ama sen çalışıyosun sanırım senin o saate kadar kalman çok olur.
evet sabah cok erken gidiyorum ben işe erken yatmam lazım sen napıyon bakem
hiiiç bir şey yapmıyorum canım.biraz canım sıkkın bugun.hangi hastanede çalışıyosun sen canım.
aslında çok öenmli değil ama yinede moralimi bozdu.ben kpss alımlarını bekliyorum kaç aydır.ilk atmada atanacak kadar değil puanım ama fenada sayılmaz.oyuzden 2 atamdan ümitliydim.şimdi yerleştirme takvimi açıklandı 2.atamalar tam düğün üstü olacak.o arada bide atanırsam bide ankaraya atanamzsan ozman herşey çok karışık olacak.aman ne bilyim işte belirsizlikler canımın sıktı.
inşallah ankara olur ne iş yapıyodun ki sen tercih yaparsan ankara ve en yakın civarlarını yaz ilçelerini yaz ankara dışında baska bi yer olursa gitmessin en kötü ihtimal yada eşinde gittiğin yere gelir
canım ben iktisat atatürk üniv.iktisat mezunuyum b grubu memurluk istiyorum.bakalım inşallah ankara ve civar iller yazıcaz.eşimin çalıştığı yer başka bi ilde yok o yüzden ankarada kalmak zorunda o aman neyse ya hayırlısı artık.düşünmekte çare olmuyo boşuna kendime sıkıntı yapıyorum işte.dün yaptığın pastalar nasıl oldu.bende sana özendim kalktım bir sürü şey yaptım.
biraz altı yandı kekin fırınım ayarsız pişiriyo ama kapış kapış gittibu arada aklında bulunsun kek yaparsan üzerne hindistan cevizi koy cok süper oluyo ama direk koymıcaksın 2 yumurta sarısını kaskatı kesilene kadar çırpıcaksın köpük köpük oluyo ardından bolca hındıstan cevizini yumurtanın üstüne sereceksın yavas yavas alt üst ediceksin kekin sadece üstüne koyacan pişince muhteşem bi tat oluyo ve hindistan cevizli kısım ıslak kalıyo hafif ay yine yapasım geldı ya bugun yiyemedim ya
kesin deniycem canım güzel olur mutlaka.
yine kimsecikler yok buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?