- Konu Sahibi Queen of the North
geçiktirici yada hemen getireni varmış bi düşündüm düğünden önce olsa bitse die bide kararsızım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy ben cok fena oluyorum o yüzden hem o agrıyı cekmemk hemde gelinliklerle ugrasmamk için kesinlikle kullanırım geciktirici gelirse eger.1 defaya mahsus bir yan etkisi olmaz herhalde
gözecim doktordanmı yazdırmamız lazım yoksa eczaneden alabilrimiyiz biliyomusun?
geçiktirici yada hemen getireni varmış bi düşündüm düğünden önce olsa bitse die bide kararsızım
hıı erken getirene varmış demekki ben hiç bilmiyodum bunu.ozaman bence düğünden önce olsa dah iyi gibi.ben alırsam eğer erken olanı alırım.
eczacı arkadaşım var o söyledi öncesi olması daha iyi şimdi balayı falanda giricek bide gelinliklerle zor agrısı bi yandan bide ogünün dedigim gibi büyüsü ayrı yani ama bi yandanda yutmasammı die düşünüyorumda
eczacı arkadaşım var o söyledi öncesi olması daha iyi şimdi balayı falanda giricek bide gelinliklerle zor agrısı bi yandan bide ogünün dedigim gibi büyüsü ayrı yani ama bi yandanda yutmasammı die düşünüyorumda
eczacı arkadaşın ne dedi bı ya etkisi falan olur dedi mi?
yok sadece öyle bir hap olup olmadıgını sordum ama vardır tabii yan etkisi bi sorayım iyicesini bakalım
yok sadece öyle bir hap olup olmadıgını sordum ama vardır tabii yan etkisi bi sorayım iyicesini bakalım
ya bayan olmak neden bu kadar zor ya.gelinliklede gözdeninde dediği gibi o arad wc flanda sıkıntı oluyo kocaman gelinlikle falan.inşallah o gune denk gelmez ya.
evet canım ya sana zahmet bi sorsan banada söylesen.
ya bayan olmak neden bu kadar zor ya.gelinliklede gözdeninde dediği gibi o arad wc flanda sıkıntı oluyo kocaman gelinlikle falan.inşallah o gune denk gelmez ya.
inşş ama 5ayda degişiceni sanmıorm 16.17oldumu gelio hemen değişse bile en fazla 20 falan olur
kızlar neyse ben yatıyorum sohbete doyum olmaz biz sabah kadar konuşuruzböyle ama yarın işlerim var uyumam lazım.ikinizide çok öpüyorum.görüşrüz yarın inşallah.