2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
bencede çocuk konusunda buyuk konuşmamak lazım olursada artık şansımıza.beimde kuzenim evlendiği gece hamile kaldıya.o yüzen kendimiz riske atmamak adına tedbir almakta fayda var bence.

ayy en byuk benim aranızda ozman

evet tedbir almakta fayda var ama nasıl bir tedbir pna karar vermek lazım:18:

gözdecim açıkçası ben kendime bişey yapmaı düşnmüyorum eşim korunsun isterim.doktor bi arkadaşım sen korunursan çocuk istediğiniz zman vucudun yumurtlama açısından tembelleşmiş olabilir demişti oyuzden ben korunmak istemiyorum.eşim korunsun yani.

evet canım bizde öyle düşünüyoruz...evet o yan etkilerini duymustum...

hapalrın yan etkisi var tabi butun ilaçların olduğu gibi onlarında var kişiden kişiye göre deişir bide düğünden 1-2 ay önce hapları kullanmak gerekiyomuşki etkili olsun.açıkçası onuda göze alamam düğün üstü yan etkisi falan dokunur bide onlamı uğraşıyım o arada

bzim bir arkadas düün öncesi baslamıs 1 ay kanaması olmus.uzun zamanda görülüyo genelde yan etksi istediğin zaman cocuğun olmaması ve meme kanserini tetiklediğini duymustum

ya gecikirici falan kullanmak doğrumu acaba normal seyrinde devam eden şeyi bozmamak lazım bence.artık senin ki çok sancılı falan oluyosa o ayrı ama bence ilaç almamak lazım.

ya gecikirici falan kullanmak doğrumu acaba normal seyrinde devam eden şeyi bozmamak lazım bence.artık senin ki çok sancılı falan oluyosa o ayrı ama bence ilaç almamak lazım.

oyy ben cok fena oluyorum o yüzden hem o agrıyı cekmemk hemde gelinliklerle ugrasmamk için kesinlikle kullanırım geciktirici gelirse eger.1 defaya mahsus bir yan etkisi olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…