- Konu Sahibi Queen of the North
-
bende gülben ergenden teşekkür ederim istiyorum ama o zaman kadar çok fikir değiştirebilirim.
şeyma canım bilidğim kadarıyla yeni evliler için denizin pek sağlıklı olmadığını söylemişlerdi.bizde 1 haftalık falan bi yerlere gidicezsanırım ama ben denize girmem heralde.
mannakkkgüldürüon beni gece gece tabe suyun sıcaklıgını ölçerim hergün midye topladıgımı falan anlatırım
eeee anam napiiim ben kendimi nerelere atayımmm daga bayıramıııı:)
gözde nediyoo bak yaaa kübra
ben bilmem artık nerye atmak istersinama bi araştır istersen o zman mikroplara çok açık oluyomuş bayanlar idrar yolalrında sıkıntı oluyomuş sonrasında.
ay eveet:18: ekrana kilitlendim ilk kez duyuyorum
gözdeyle şakalaşırken bende tarihi mekanlarda gezcem sanırım gözde bende gelebilirmiyim
ben bilmem artık nerye atmak istersinama bi araştır istersen o zman mikroplara çok açık oluyomuş bayanlar idrar yolalrında sıkıntı oluyomuş sonrasında.
hayır şeymacım 2 kişilik bizim gezimizkız benim ne işim var tarihi mekanda turistik gezi yapcam ben
kübra şimdi bizde bazı dengesizlikler varda gözdeyle bişilerden abartılı korkuorz o nedenle kendimize program yapıoruz ondan abuk sabuk konuşuoz anlıycan:):)
eee şekerim bi izmire gitcen efes gezilmeden gelinirmi hiç gündüzleri dolduruyoz ya gecelere çare yokkkkkkkkkkkkkkk anammmmmmmmmmm
dogru bakkk daha mantıklı hatta enazında kadınlar erkekler ayrı oluo gece yarısına kadar keseleniriz
ben geceleri disco bar club ne bulursam takılcam kocamla
kocanlaa takılcan kızzz asıl kocandan kaçacan ne takılması ııı
kocanlaa takılcan kızzz asıl kocandan kaçacan ne takılması ııı
korkmayın ya ne olacak herkes nasıl yapmışsa bizde aynı işte.korkunun faydası yok bide.boşuna disko falan kar etmez bence.eşinizinde yeni evlenmiş biri olarak geceleri barda diskoda falan geçireceğini hiç sanmıyorum ayıptır söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?