- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.201
günaydın kızlar. mutlu haftalar hepimize:)
evet havalar nisana kadar böle devam edecekmiş napalım olsun en fazla nisanda soğuk olur,sonra yaz gelince keşke biraz serin olsa dicez bize yaranılmazhoşbuldum kuzum neyapıyım evdeyim .ya benim içimden hiçbişey yapmak gelmiyorakşam kuzenimin iş çıkışında buluşmamız gerekiyor ama çokk soğukk .ne dicem anlaştığın fotoğrafçıları buldum face den onlara bakıyordum şimdii tekrar hayırlı olsun tatlım kuaförünüde hallettmişsin maşallah arkadaşıma bunuda takıyımda ..
canım nasılsınn ? daha davetiyede bakmamız gerekiyor değilmii .bizim evden haber yok daha aklıma geldikçe sinirleniyorum izmit olsa çıkıp bakıcam sapanca olunca tek başıma dolanmakta işime gelmiyyoor .hayırlısı artık
canım nasılsınn ? daha davetiyede bakmamız gerekiyor değilmii .bizim evden haber yok daha aklıma geldikçe sinirleniyorum izmit olsa çıkıp bakıcam sapanca olunca tek başıma dolanmakta işime gelmiyyoor .hayırlısı artık
şimdi zebra perdeye bakıyorum canım salona ben saten güneşlik diktiricektim farklı bişimi yapsaki,bak aklım karıştı araştırayım bakim[/QUOTE]evet havalar nisana kadar böle devam edecekmiş napalım olsun en fazla nisanda soğuk olur,sonra yaz gelince keşke biraz serin olsa dicez bize yaranılmaz
buldunmu ama o albümlerinde hiç tam gün yok hepsi 1-2 saatlik çekimler bakalım benimki nasıl olcak çok merak eddiyorum,nazar boncuğun için sağol,bu nazar boncuklarını cam vazoya doldurucam evime koyucam kk hatırası diye
salon kruvaze guneslık olarak zebra perde 2 kucuk oda normal saten normal güneşlik mutfak mıkrojaluzı yatak odasıda kruvaze ve stor mutfak tek kanat kucuk benım ya briz yapacaktım ya stor aama en kullanıslı mıkrojaluzı oldu
canımmmmm özledim seni yaaa .okudum yazdıklarınızı tek tek itina ilee :) inşallah gönlüne göre bi ev bulursun tatlım .bende hiç kira da oturmadığım içinn zor geliyoo inşallah kendi evlerimizide almayı nasip eder rabbim ..öyle her ay dünyanın parası düşündükçe şimdiden içim acıyor inan :)
radyologg ve ceylinn sizin hızınıza yetişemiyorum perde olayına geçmişsiniz bile:)
zebra tülü sizden duyup araştırmıştım bende görsel olarak çok güzel kullanış olarakta çok tavsiye ediyorlar.
bu arada ceylinn yatak örtün gerçekten güzelmiş, beğendimkırmızının her türlüsünü pek severim de:)
yatak odamda kullanmayı düşünmedim ama bizim baktığımız ve tutacağımız evin mutfağı kırmızıydı birazda ondan olsa gerek çok içime sindi:)
şimdi zebra perdeye bakıyorum canım salona ben saten güneşlik diktiricektim farklı bişimi yapsaki,bak aklım karıştı araştırayım bakim
bizmi hızlıyız kızlarmı yavaş bende anlamadımradyologg ve ceylinn sizin hızınıza yetişemiyorum perde olayına geçmişsiniz bile:)
zebra tülü sizden duyup araştırmıştım bende görsel olarak çok güzel kullanış olarakta çok tavsiye ediyorlar.
bu arada ceylinn yatak örtün gerçekten güzelmiş, beğendimkırmızının her türlüsünü pek severim de:)
yatak odamda kullanmayı düşünmedim ama bizim baktığımız ve tutacağımız evin mutfağı kırmızıydı birazda ondan olsa gerek çok içime sindi:)
radyologg ve ceylinn sizin hızınıza yetişemiyorum perde olayına geçmişsiniz bile:)
bende bugün gidicem perdeciye bir sorayım bakayımzebra iyi bir tercih çift taraflı zatenkruvaze her zaman sabıt durucak zaten zebrayı acık konuma getırınce kruvaze fon gibi duruyo zebrayı kapatırsan guneslık oluyo ister tepeye kadar topla yanı cok şık duruyo canlı canlı gördüm benhatta sen tülden vazgec zebra yap direkt fonlada güzel duruyo
DOĞTAŞ - Carmen L Konsept Sehpa
DOĞTAŞ - Daisy Konsept Sehpa
papatya şeklinde olanlar cok hoş diğer sehpada ben gibi keyfine düşkün yattıgı yerden yemek yemegi sevenler için sehpa ayakları koltugun altına giriyo dolayısıyla yemek yemek için eğilmene gerek yok tam benlikönumuzdekı hafta bakacam bi
DOĞTAŞ - Carmen L Konsept Sehpa
papatya şeklinde olanlar cok hoş diğer sehpada ben gibi keyfine düşkün yattıgı yerden yemek yemegi sevenler için sehpa ayakları koltugun altına giriyo dolayısıyla yemek yemek için eğilmene gerek yok tam benlikönumuzdekı hafta bakacam bi
pDOĞTAŞ - Carmen L Konsept Sehpa
benım de mutfak sandalyelerımın 2 sı beyaz 2 si kırmızı hele ben kırmızıyı hiç sevmezdım ama nişanlıgım kırmızıydısonradan gözüme hoş gözüktü beeniyorum şimdi
canım bende baktım bunlara 250 civarında benim baktıklarım kırmızı siyah beyazdı çok hoşlar
ay ben bayıldım ilk linktekine ..
p
apatya şekline olan çok güzel. banada al:))) ama fiyatı biraz pahalımı acaba. gerçi doğtaşın ürünleri genel olarak pahalı ama sehpa için fiyatı yüksek geldi bana.
yaşasın kırmızı:))) beyaz ve siyahtan sonra en asil renk kırmız,ı her yerde çok güzel duruyor çok seviyorum ben. bir de mor:)
ev demeyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?