2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar bana müsade aksam için yemek hazırlamam gerek aksam hayırlı bi işimiz var nasipse çöp çatacaz annemin bankadan bi arkadaşıyla bizim burdan bi arkadaş bakalım inşallah olur yemeğe bize gelcekler bizde görüşcekler

hoşgeldin canım. bizde öyle takılıyoruz kızlarla:)

evet sohbet ilerlemiş ne güzelll :44: ama geçmişi okuyamadım direk daldım konuyaa.

aranızda nikah şekeri yaptıracak varmı ben 100 tane falan düşünüyorum yakınlarıma hediye maksadında. biblo gibi kalıcı bişey fikir verebilir misiniz ne olabilir

bizim nikah düğünde olacak onun için düşünmedim ben hiç nikah şekeri

hadi bakalım gazanız mübarek olsun hayırlısı inşallah ..çöpçatan radyolog

100 tane az canım ya sadece yakınlarıma vercem dıyosun ama elınde fazla olsun magdur olma sonra yetmedı diye.....senın madem düğün nikah bir olcak guzel keseler var işlemeli onlardan alıp içine lavanta koyup dagıtabılrsın ben öyle yapıcam mesela nıkahta nıkah sekerı aksam yemektede lavanta kokulu keseler

kolay gelsin sana radyologg Allah işinizi tamamına erdirsin:)))

ay çok güzel olmuşş ellerine sağlık arkadaşımm ...

hadi bakalım gazanız mübarek olsun hayırlısı inşallah ..çöpçatan radyolog

sağolun kızlar bezelye yaptım aksama pilav ve corbayı yapacam salata malzemelerını yıkadım kuruttum doğrancak tramsu yaptım yeter dimi ee temızlıkte yaptım yoruldum valla ama bitti

dayılar yengeler falan işte 50 tane bana 50 tane nişanlıma.
model beğensem bide kese falan istemiyorum. gelin damat biblosu istiyorum gerçihiç bakmadımda

radyologgggggg sen ne yaptım dedin. tiramisumu!!!!
ben kaç gündür tiramisu diye diye buralarda söyleneyim yok yok olmadı işte bu.
hemen kocaman bir dilim istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…