- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.061
yine geldim.. birazcık işlerime baktım. nasılsınız sohbet koyu :123:
hoşgeldin canım. bizde öyle takılıyoruz kızlarla:)
evet sohbet ilerlemiş ne güzelll :44: ama geçmişi okuyamadım direk daldım konuyaa.
aranızda nikah şekeri yaptıracak varmı ben 100 tane falan düşünüyorum yakınlarıma hediye maksadında. biblo gibi kalıcı bişey fikir verebilir misiniz ne olabilir
bizim nikah düğünde olacak onun için düşünmedim ben hiç nikah şekeri
bizimde öyle ama hediye vermek istiyorum
belki kına için özel birşeyler olabilir ama oda bütün hazırlıklar bitip zaman ve maddiyat kalırsa.
nasıl olacagını buldum ama kalp yoktu daha guzel bişiy yaptım buyrun bakın 1. sayfa
kızlar bana müsade aksam için yemek hazırlamam gerek aksam hayırlı bi işimiz var nasipse çöp çatacaz annemin bankadan bi arkadaşıyla bizim burdan bi arkadaş bakalım inşallah oluryemeğe bize gelcekler bizde görüşcekler
belki kına için özel birşeyler olabilir ama oda bütün hazırlıklar bitip zaman ve maddiyat kalırsa.
şimdi hazırlıklar var onlar bitsin kınaya var daha düşünürüz belki:)aynen kuzumyaa .belki zaman kalabilir ama ekonomik olarak düşünmedeyimm
evet sohbet ilerlemiş ne güzelll :44: ama geçmişi okuyamadım direk daldım konuyaa.
ayrılamıyoruz kı forumdan
aranızda nikah şekeri yaptıracak varmı ben 100 tane falan düşünüyorum yakınlarıma hediye maksadında. biblo gibi kalıcı bişey fikir verebilir misiniz ne olabilir
kolay gelsin sana radyologg Allah işinizi tamamına erdirsin:)))
ay çok güzel olmuşş ellerine sağlık arkadaşımm ...
hadi bakalım gazanız mübarek olsun hayırlısı inşallah ..çöpçatan radyolog
kına da da mum tutan kızlara hediyelerim olacak mumluk işte.
100 tane az canım ya sadece yakınlarıma vercem dıyosun ama elınde fazla olsun magdur olma sonra yetmedı diye.....senın madem düğün nikah bir olcak guzel keseler var işlemeli onlardan alıp içine lavanta koyup dagıtabılrsın ben öyle yapıcam mesela
100 tane az canım ya sadece yakınlarıma vercem dıyosun ama elınde fazla olsun magdur olma sonra yetmedı diye.....senın madem düğün nikah bir olcak guzel keseler var işlemeli onlardan alıp içine lavanta koyup dagıtabılrsın ben öyle yapıcam mesela nıkahta nıkah sekerı aksam yemektede lavanta kokulu keseler
sağolun kızlar bezelye yaptım aksama pilav ve corbayı yapacam salata malzemelerını yıkadım kuruttum doğrancak tramsu yaptım yeter dimi ee temızlıkte yaptım yoruldum valla ama bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?