2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
bambu kapak cok görüyoum ben burda bambu kavanozda beyaz seramık gibi dimi valla izmite yakınım ben gel bakalım :D

ay süper olur canım vallaha .bende görüyorum paşabahçede biev de falan var ama ya kullanışsız kapakları zor açılıyoo yada porselenleri desenlii. benim düz beyaz porselen üzerinde sadece çay şeker falan yazıyo :) aslında buzdolabına takılanlardan istiyorum ama onlarda çelik görünümlüyaa içime sinmiyo dediğin gibi yerdende tasarruf etmek lazım .kaldıkii haftasonu baktığımız evin mutfağı biraz küçük gibiydi salonla bir ama yinede az bi alan bırakmışlar mutfak için .

canım çalışmak istemiyor,iş yerindeyim ,haftasonu gelsede evime gitsem istiyorum,şu kına işini halledemedik onun stresi içindeyim,bugün nanemolla hissediyorum kendimi,herkes evin eşyalarını gelinliği halletmeye çalışıyor benimde onlar tamam ,kınayı halledemedim,sondan başa gidiyoruz:43:

ben çalışmıyorum ama düğün mevzuları başladığından beri evde bile duramıyorumm her an bişeyleri halletmeliymişim gibi hissediyorum :) ben kına için daha hiç bişey yapmadım zaten evde kendi aramızda küçük bişey yapıcazz . sadece çalınıcak müzikler hazır onlarda daha evvelden elimdeler zaten .

ben çalışmıyorum ama düğün mevzuları başladığından beri evde bile duramıyorumm her an bişeyleri halletmeliymişim gibi hissediyorum :) ben kına için daha hiç bişey yapmadım zaten evde kendi aramızda küçük bişey yapıcazz . sadece çalınıcak müzikler hazır onlarda daha evvelden elimdeler zaten .
düşün işte,çalışırkende iş yerinde boğuluyorsun,kendini dışarı atıo hep evin için ,düğün için bişeyler yapmak istiyorsun,kınayı evde yapamıyorz bende öyle düşündüm ama ,salonumuz minicik,kimse sığmıyor,mecbur evin önündeki kebapçınun bahçesinde yapıcaz,ama adamların ses sitemide yokmuş,sandalyeside offf offf ,nasıl olcak :59:
kızlar bakıyorumda hazırlıklar tam gaz devam ediyo:)
bizim gaz kesildi canım bugün :31:

düşün işte,çalışırkende iş yerinde boğuluyorsun,kendini dışarı atıo hep evin için ,düğün için bişeyler yapmak istiyorsun,kınayı evde yapamıyorz bende öyle düşündüm ama ,salonumuz minicik,kimse sığmıyor,mecbur evin önündeki kebapçınun bahçesinde yapıcaz,ama adamların ses sitemide yokmuş,sandalyeside offf offf ,nasıl olcak :59:

yok yok maşallahınız var:) sizi gördükce gözüm korkuyor benim daha ortada bişi yok:1:

ikea koctas lara bak canım sen istanbulda oturuyon zaten sorun olmaz

biraz işlerimizi yoluna koyalım sona kalan eksikler için bir tur yaparım.

ya sizde de varmı kızlar ben kendimi iş yerindeyken hep hazırlıklarım yetişmeyecekmiş gibi hhisediyorum evde olsam da şunu da yapsam bunu da helletsem diyorum ama eve gisince de kimse bana sokunmasın köşeme çekilip rahat edeyim hiç bu hazırlık konusu açılmasın istiyorum.
sanırım ruh halim bozuldu:)

ya sizde de varmı kızlar ben kendimi iş yerindeyken hep hazırlıklarım yetişmeyecekmiş gibi hhisediyorum evde olsam da şunu da yapsam bunu da helletsem diyorum ama eve gisince de kimse bana sokunmasın köşeme çekilip rahat edeyim hiç bu hazırlık konusu açılmasın istiyorum.

ben calısmıyorum evdeyim ama yinede anlattığın gibiyim:) nişanlıma baslıyorum işte yetişmicek bişey falan diye ama evde hiç birşeye dokunmak istemiyorum:1: bende cok normal olmadığımı düşünüyorum son zamanlarda:))

kapımızın önünde minicik bi bahçe var canım .normalde ben salonda sadece bayanlara özel bişey düşünüyordum ve ertsi gün nikah sonrasında gençlerle yemek olsun istiyordum ama olmadı nişanlım daha en başından bizde düğün olurr dedi bende bişey diyemedim dolayısıyla iki gece peş peşe istemedim .beklerim ayrıca düğüne eşinle :)

canım hep aynı bu aralar depresif takılıyoruzz .annem bana zaten gidiceksin bari birazcık bizimle otur vakit geçirelim diyo .ben otururken bile plan program yapıyorum herşey olucağına varıyor arkadaşım evdeyken bile bazı şeyler sırasını bekliyor olmayınca olmuyor yani

kapımızın önünde minicik bi bahçe var canım .normalde ben salonda sadece bayanlara özel bişey düşünüyordum ve ertsi gün nikah sonrasında gençlerle yemek olsun istiyordum ama olmadı nişanlım daha en başından bizde düğün olurr dedi bende bişey diyemedim dolayısıyla iki gece peş peşe istemedim .beklerim ayrıca düğüne eşinle :)
benim de işte nikahtan iki gün önce kına olcak ,tabi nasıl olcak henüz bilmiyorum,cumarteside nikah sonra arkadaşlarımızla yemek....
düğününe gelmeyi çok isterdim ama balayında cup cup yapıo olucaz:))

benim de işte nikahtan iki gün önce kına olcak ,tabi nasıl olcak henüz bilmiyorum,cumarteside nikah sonra arkadaşlarımızla yemek....
düğününe gelmeyi çok isterdim ama balayında cup cup yapıo olucaz:))

ooo bebeğim :82: tadını çıkar hayatım . sahi senin tarih neydii ? du söyleme bakıyım listemize sağolsun radyolog bizim için en iyisini düşünmüş :66: bide topik sahibimizde bişey rice ediciğim mümkünse tabii listede isimlerimizin yanına birer kalpte iliştirse hanii .çokmu olurum :17:

ooo bebeğim :82: tadını çıkar hayatım . sahi senin tarih neydii ? du söyleme bakıyım listemize sağolsun radyolog bizim için en iyisini düşünmüş :66: bide topik sahibimizde bişey rice ediciğim mümkünse tabii listede isimlerimizin yanına birer kalpte iliştirse hanii .çokmu olurum :17:

hatta kalbin yanınada nişanlılarımız ismide olsunn:66:

hertürlü duyguyu yasıyorum zaman zaman amaaaan

düğün hazırlıkları bizi çok değşiştirdi sanırm ondan oluyor!!!

kızlar kolay degıl 0 bir hayat yenı bir ev yenı esyalar ve sadece senın hakım olabılecegın bir duzen kolay degıl ama ınanıyorum kı atlatacaz sadece suan yenı evınızde ve kocanızla beraber dusunun kendınızı alınması gerekenler er gec yapılır sıkıntı yapmayın

hatta kalbin yanınada nişanlılarımız ismide olsunn:66:

tamam güzel olur öncelıkle kalpten baslayalım isteyen olursa nısanlılarında adını yazarız

yeni ev yeni düzen sevdiğin insanla çok güzel olacak inşallah herşey ama düğünden sonra babamdan nasıl ayrılacağım hiç bilmiyorum:(
kınadan bile çok ağlarım herhalde...

Back