2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
Kızlarr ben geldim ne konuşuyoruz bakalım,ben dün kavitasyona gttim,2 saat sürdü,vakumlu terapi,lenf drenaj diye bişi,kavitasyon ve ozon terapi,iyi geldi valla:) 1 cm inceldim

selam kızlar nasılsınız ? ya ne güzel radyolog bindallıyı halletmiş gibi gözüküyorsun tek tük eksikler dışında sssccc ,ceylin siz neyaptınız ?karar verdinizmii ne istediğinizee

selam kızlar nasılsınız ? ya ne güzel radyolog bindallıyı halletmiş gibi gözüküyorsun tek tük eksikler dışında sssccc ,ceylin siz neyaptınız ?karar verdinizmii ne istediğinizee

kaç sene önce hallettim ama birazcık işi var tabi anneannem sağolsun annem benı dogurunca vermıs anneme herseyıyle ılk torunum diye tabi benden sonra diğer kuzenıme verılcek zaten anne tarafımdan 6 kuzeniz(ben ve kardesımde dahil) 3 kız 3 erkek en buyuk 26 en kucuk 9 yasında

ii güzelde sonradan kat kat almayasın verdıklerını cabuk verılen cabuk alınırda ondan sordum
kız ben kkilo vermeye çalışmıyorum ben alt 34-36 üst 38 giyoyorum ama benim bölgesel sorunlarım var:)onlar yok olsun yeter:)
esra hangi konuda canım ,hangi konuda kararsız kalmıştık biz,kafam çok dolu kusura bakma hatırlayamadım

bindallı için sormuştum canımm .ne yapıcaksınn baktın mı hiç ?

bindallı için sormuştum canımm .ne yapıcaksınn baktın mı hiç ?

hıı bindallıyı ,şeye baktım cumhuriyet parkının ilerisinde bi yer var bindallı kiralanır diyo,oraya baktım 2 hafta çnce ,denedim pek içime sinmedi yeni modeller gelcek dedi,nişanlımla gidicez bir arra,orda davetiye ile nikah şekeride beğendim,sen nerden aldın yada alcaksın?

iyice gezip ararsan çarıkta bulabilirsin belki ben eminönünde bindallılara bakarken çarık denedim ama pek uymadı ayağıma
Kızlarr ben geldim ne konuşuyoruz bakalım,ben dün kavitasyona gttim,2 saat sürdü,vakumlu terapi,lenf drenaj diye bişi,kavitasyon ve ozon terapi,iyi geldi valla:) 1 cm inceldim
fit gelin:) benimde arkadaşım kavitasyona gidiyor ama pek memnun değil. inşallah sen istediğin sonucu alırsın canım.

kankam gelmiş:) kınada önce kırmızı elbise ya da mor, moru nişanda giyemedim ya içimde kaldı:) kına yakılırkende bindallı giyeceğim ama sonra çıkarmak istiyorum kınaya elbisemle devam etmek istiyorum bindallıyla değil. onun için belki şalvarlı falan değilde sadece kaftan alabilirim.
arkadaşımın kaftanı var yarın getirecek onu da deneyeceğim belki onu giyeceğim.

kızlar bu arada korkmazın 3 lü kalan yemekleri saklamak için tencerelerınden aldım annemede kendımede cok kullanıslı tavsiye ederım çelik ve uygun fiyatlı carrefourdan üçlü set 55 tl cam kapak

ben kiralamayı düşünüyorum canım .sanat sokağının arada etnik kıyafetler satan biyer varyaa ordan kiralamıştı kuzenim bi bakıcam içime sinen olursaa bu aralar halletmeyi düşünüyorum aradan çıksınn .sonraya kalırsaa istediğim gibi bişey bulamayabilirim

kızlar bu arada korkmazın 3 lü kalan yemekleri saklamak için tencerelerınden aldım annemede kendımede cok kullanıslı tavsiye ederım çelik ve uygun fiyatlı carrefourdan üçlü set 55 tl cam kapak

aa iyiymiş benimde tencere ve çaydanlık takımlarım korkmaz .kayınvalidemde sağ olsun küçük tencerelerden almış onlarında markası cem . ben biraz takıntılı bi gelinim :)şimdi bunu duyunca acaba dedim .hani korkmaz yaa

cem de ii canım en azından duyulmus marka ben herseyı karaca aldım da karaca pahalıydı 68 tl falan dedım korkmazda güzel marka al gitsin şimdi seramık 6 kişilil farklı renklerde gunluk kullanmaya yemek takımı yapıcam bi carrefourda gördüm ayrı ayrı alabıldıgın hepsi sarı lacıvert olcak ailecek fenerliyiz

Kalan yemekler için ben 3 lü tencereleri 20 liraya aldım,emaye tencereler,ısıya dayanıklı,esra senin için söylüyorum özellikle japon pazarına giden arada sol tarafta bir yer var ordan aldım ,çok güzel,annemde erzak kavanozu almış büyük boy 7 tane(bulgur,prinç,un,şeker,çay,mercimek,k.mercimek)birde limon sıkacağı,keratayla elbise fırçasıda lazım

ya uygun fiyata var tabide bilindik marka tercıh ederım herzaman pahalıda olsa erzak kavanozu banada lazım bi ara cıkıp alıcam baharat takımı aldım mutfak duvarına 2 cubuk takılıyo baharatlıklarda o cubuga asılı duruyo cekıp alıyosun hem yerden tasarruf aklınızda bulunsun kızlar..

sağol tatlım bakıcam .ben mudo dan çay şeker kahve için almıştım şimdi diğer baharatlıklarını arıyorum ama küçük boy yok aklıma gelen heryere elimde kapakla geziyorum (bambu kapak) renkleri tutsun diye ama yok

bambu kapak cok görüyoum ben burda bambu kavanozda beyaz seramık gibi dimi valla izmite yakınım ben gel bakalım

benim var ondan:)
baktığım yer kiralam için banada geç kalma, sonraya model kalmaz demişti.

çay,şeker için bende şık ama kullanışlı birşeyler almak istiyorum ama hala istediğim gibi birşey bulamadım...

canım çalışmak istemiyor,iş yerindeyim ,haftasonu gelsede evime gitsem istiyorum,şu kına işini halledemedik onun stresi içindeyim,bugün nanemolla hissediyorum kendimi,herkes evin eşyalarını gelinliği halletmeye çalışıyor benimde onlar tamam ,kınayı halledemedim,sondan başa gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…