- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.021
Kızlarr ben geldim ne konuşuyoruz bakalım,ben dün kavitasyona gttim,2 saat sürdü,vakumlu terapi,lenf drenaj diye bişi,kavitasyon ve ozon terapi,iyi geldi valla:) 1 cm inceldim
selam kızlar nasılsınız ? ya ne güzel radyolog bindallıyı halletmiş gibi gözüküyorsun tek tük eksikler dışında sssccc ,ceylin siz neyaptınız ?karar verdinizmii ne istediğinizee
kız ben kkilo vermeye çalışmıyorum ben alt 34-36 üst 38 giyoyorum ama benim bölgesel sorunlarım var:)onlar yok olsun yeter:)ii güzelde sonradan kat kat almayasın verdıklerını cabuk verılen cabuk alınırda ondan sordum
esra hangi konuda canım ,hangi konuda kararsız kalmıştık biz,kafam çok dolu kusura bakma hatırlayamadımselam kızlar nasılsınız ? ya ne güzel radyolog bindallıyı halletmiş gibi gözüküyorsun tek tük eksikler dışında sssccc ,ceylin siz neyaptınız ?karar verdinizmii ne istediğinizee
kız ben kkilo vermeye çalışmıyorum ben alt 34-36 üst 38 giyoyorum ama benim bölgesel sorunlarım var:)onlar yok olsun yeter:)
esra hangi konuda canım ,hangi konuda kararsız kalmıştık biz,kafam çok dolu kusura bakma hatırlayamadım
bindallı için sormuştum canımm .ne yapıcaksınn baktın mı hiç ?
iyice gezip ararsan çarıkta bulabilirsin belki ben eminönünde bindallılara bakarken çarık denedim ama pek uymadı ayağımabakalım inşallah öyle olur carıkla cok daha guzel duruyo ama nasıp bakalım aslında bu kıyafetın baş kısmıda cok degıısk o ama o cok sıkar benı kafaya tepelık denen bişiy konuyo kaç kat sarmalanıyo alından asagı bişiyler dökülüyo sıkıntıya gelemem saclar bukle bukle olcak benım
fit gelin:) benimde arkadaşım kavitasyona gidiyor ama pek memnun değil. inşallah sen istediğin sonucu alırsın canım.Kızlarr ben geldim ne konuşuyoruz bakalım,ben dün kavitasyona gttim,2 saat sürdü,vakumlu terapi,lenf drenaj diye bişi,kavitasyon ve ozon terapi,iyi geldi valla:) 1 cm inceldim
selam kızlar nasılsınız ? ya ne güzel radyolog bindallıyı halletmiş gibi gözüküyorsun tek tük eksikler dışında sssccc ,ceylin siz neyaptınız ?karar verdinizmii ne istediğinizee
hıı bindallıyı ,şeye baktım cumhuriyet parkının ilerisinde bi yer var bindallı kiralanır diyo,oraya baktım 2 hafta çnce ,denedim pek içime sinmedi yeni modeller gelcek dedi,nişanlımla gidicez bir arra,orda davetiye ile nikah şekeride beğendim,sen nerden aldın yada alcaksın?
kızlar bu arada korkmazın 3 lü kalan yemekleri saklamak için tencerelerınden aldım annemede kendımede cok kullanıslı tavsiye ederım çelik ve uygun fiyatlı carrefourdan üçlü set 55 tl cam kapak
aa iyiymiş benimde tencere ve çaydanlık takımlarım korkmaz .kayınvalidemde sağ olsun küçük tencerelerden almış onlarında markası cem . ben biraz takıntılı bi gelinim :)şimdi bunu duyunca acaba dedim .hani korkmaz yaa
aa iyiymiş benimde tencere ve çaydanlık takımlarım korkmaz .kayınvalidemde sağ olsun küçük tencerelerden almış onlarında markası cem . ben biraz takıntılı bi gelinim :)şimdi bunu duyunca acaba dedim .hani korkmaz yaa
Kalan yemekler için ben 3 lü tencereleri 20 liraya aldım,emaye tencereler,ısıya dayanıklı,esra senin için söylüyorum özellikle japon pazarına giden arada sol tarafta bir yer var ordan aldım ,çok güzel,annemde erzak kavanozu almış büyük boy 7 tane(bulgur,prinç,un,şeker,çay,mercimek,k.mercimek)birde limon sıkacağı,keratayla elbise fırçasıda lazım
Kalan yemekler için ben 3 lü tencereleri 20 liraya aldım,emaye tencereler,ısıya dayanıklı,esra senin için söylüyorum özellikle japon pazarına giden arada sol tarafta bir yer var ordan aldım ,çok güzel,annemde erzak kavanozu almış büyük boy 7 tane(bulgur,prinç,un,şeker,çay,mercimek,k.mercimek)birde limon sıkacağı,keratayla elbise fırçasıda lazım
sağol tatlım bakıcam .ben mudo dan çay şeker kahve için almıştım şimdi diğer baharatlıklarını arıyorum ama küçük boy yok aklıma gelen heryere elimde kapakla geziyorum (bambu kapak) renkleri tutsun diye ama yok
benim var ondan:)kızlar bu arada korkmazın 3 lü kalan yemekleri saklamak için tencerelerınden aldım annemede kendımede cok kullanıslı tavsiye ederım çelik ve uygun fiyatlı carrefourdan üçlü set 55 tl cam kapak
baktığım yer kiralam için banada geç kalma, sonraya model kalmaz demişti.ben kiralamayı düşünüyorum canım .sanat sokağının arada etnik kıyafetler satan biyer varyaa ordan kiralamıştı kuzenim bi bakıcam içime sinen olursaa bu aralar halletmeyi düşünüyorum aradan çıksınn .sonraya kalırsaa istediğim gibi bişey bulamayabilirim
ya uygun fiyata var tabide bilindik marka tercıh ederım herzaman pahalıda olsa erzak kavanozu banada lazım bi ara cıkıp alıcam baharat takımı aldım mutfak duvarına 2 cubuk takılıyo baharatlıklarda o cubuga asılı duruyo cekıp alıyosun hem yerden tasarruf aklınızda bulunsun kızlar..:d
benim var ondan:)
baktığım yer kiralam için banada geç kalma, sonraya model kalmaz demişti.
çay,şeker için bende şık ama kullanışlı birşeyler almak istiyorum ama hala istediğim gibi birşey bulamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?