2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

evet ıplı coraba baglamalı falan alalım bıde o zaman gıymıcez ne zaman gıycez

canım benım bende kına da kısa bir elbise istiyorum.. :) dediğin yerlere bakarım ben.

canım benım bende kına da kısa bir elbise istiyorum.. :) dediğin yerlere bakarım ben.

evde kartı da var oranın kartını da bulur adresı verırım rahat bulursun hısar caminın arkasında kalıyor zaten dedıgım yer.
kısa olsun demı bıde elbıse masraf cıkarmıyım kendıme
kına cerezlık posetler de hazır böyle süslü
gelınlık gıbı kızlara duvaklarda var

yok be canım ben eminönünden aldım ama tek fiyatını bilmiyorum olsun 70*80 olsun.
çünkü biz bi sürü şey aldık mesela kocaman sandık dahil 300 tuttu
benim bi sürü geceliğim var al tabi

çok almayacagım tatlım ya.1 tane O takımlardan alıcam. Biraz uçuk söylediler o zaman.. İyi fiyata almıssın eger cok kapsamlıysa..

Rahmetli babam Kom'da çalışıyordu . Zamanında ben küçükken bir sürü almış benım için.. Hepsini kaldırmıs. Hepsi benım için çok çok degerlı . Modası gecmıs olsa da olmasa da degerı benım ıcın paha biçilemez..

oo ne güzell önceden ayarlamıssınız bunları .Bir sürü uzun tarzda elbısem var. Kuzenlerin düğününde aldım. Bir de kısa alayım istiyorum iyi bari tatlım

450 bındallı harıc cmn el goncası vsvsvs her sey var
kına az geldı bı tertıp daha alıcaz

topik gelın mı olcan kız son gunler dayan sabıt kal bari. kaç kilosun sen bakim ? gobeksız olgerısı tamam gobegı saklamak zor 0luyor

yok yae onları sormuyorum.
kına da giyeceğiniz bindallıyı kaça aldınız 450 olamaz hehralde o kadar ise almam evdeki kaftanı giyerim
bindallı,şalvarı falan

ışılışıl benim psikolojimi bozma onun yerine tiramisu gönder bana:)))) tiramisu krizim geldi kaç gündür yiyemedim kimsede sevabına yapıp getirmiyor. bu kızcağız hazırlıklardan fırsat bulamaıyor diyip düşünen kimse olmadı
ben eminönünde bindallı sordum şalvarı fesi keçeri terliği içinde 150-200 civarıydı

evet canım 7 parça ve en iyisi sanırım çünkü benim akrabam orada çalışıyordu
direk onu gösterdi bunu al hiç bakma diye modeli de güzel öyle alıp kenara kaldıracka gibi değil..
sende iyice araştır mutlaka 300 çok pahalı

hehe ye yıceksen ben de dun aksam pasta yedım wala cikolatalı

bındallının guzelı cok para evet, normalı uygun ama

Kızlar bana müsade . İşime döneyim biraz. Yoksa birikecekler.
Sizden de kopamıyorum bir türlü ama.. Neyse en kısa zamanda görüşmek üzere.. Öpüyoruum hepinizii kocaman..

topik gelın mı olcan kız son gunler dayan sabıt kal bari. kaç kilosun sen bakim ? gobeksız olgerısı tamam gobegı saklamak zor 0luyor
b
muhabbet karmakarısık gidiyo atlamıs olabılırm GÜNAYDINNNNNNN CANIMMMMMMM aksam gelmedın
en kolay kilo alıyorum ama sıkınca hemen veriyorum.
bındallıdan once bı gece elbısesı gıycek mısınız kızlar ben bılmıyorum henüzzz
ben kırmızı elbise giymek istiyorum bindallıdan önce ya da mor.
hehe ye yıceksen ben de dun aksam pasta yedım wala cikolatalı

bındallının guzelı cok para evet, normalı uygun ama
ev yapımı tiramisu yapıp göndermek isteyenlere adresimi verebilirim:)
bindallı kiralayan yerlerde varmış oraları araştıracağım
bir de arkadaşım 4 yıl önce kınasında sadece kaftan giymişti onu da çok beğeniyorum eğer istediğim gibi bulamazsam onunkini de giyebilirim.
radyologg dün akşam ev kalabalıktı giremedim nete

gümüş ve altın kemer ben gümüş tercih ettim ama tabiki bu modelden biraz faklı

buda en yakın benzer kıyafetı ama tabı renk farklı olacak bu kıyafet iç anadolu(ankara yöresel kıyafet)

radyologg anlattığına göre biraz gözümde oluştu, güzel olacak sanki:)
çarık bulman biraz zor olabilir ama uygun renkli bir babet daha kolay bulursun...

radyologg anlattığına göre biraz gözümde oluştu, güzel olacak sanki:)
çarık bulman biraz zor olabilir ama uygun renkli bir babet daha kolay bulursun...

bakalım inşallah öyle olur carıkla cok daha guzel duruyo ama nasıp bakalım aslında bu kıyafetın baş kısmıda cok degıısk o ama o cok sıkar benı kafaya tepelık denen bişiy konuyo kaç kat sarmalanıyo alından asagı bişiyler dökülüyo sıkıntıya gelemem saclar bukle bukle olcak benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…