- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.001
biz nişanda yapmadık artık.. Düğünde alalım dedık. Daha evvellsi gün sordum 300 dedi kadın yav. o kadar var mı hakıkaten bunlar. Daha pek bir yere bakmadım ama..
Bu arada balayı içinde özel bir kaç seyler alıcam. Anladınız beni
almadım da alıcam kemeraltında bır yer buldum uygundu, bır de genc hacıların oldugu yere acılan bır yer var orası da ıyı pıercardn 170 lıraydı beyaz 6 lıtakım.
benım kırmızı saten elbısem var ama dizde bıtıyor onu gıysem olur mu kınaya ? sızce
kısa hani o yuzden soruyrumkırmızı saten ama boyundan baglamalı
canım benım bende kına da kısa bir elbise istiyorum.. :) dediğin yerlere bakarım ben.
yok be canım ben eminönünden aldım ama tek fiyatını bilmiyorum olsun 70*80 olsun.
çünkü biz bi sürü şey aldık mesela kocaman sandık dahil 300 tuttu
benim bi sürü geceliğim var al tabi
evde kartı da var oranın kartını da bulur adresı verırım rahat bulursun hısar caminın arkasında kalıyor zaten dedıgım yer.
kısa olsun demı bıde elbıse masraf cıkarmıyım kendıme
kına cerezlık posetler de hazır böyle süslü
gelınlık gıbı kızlara duvaklarda var
450 bındallı harıc cmn el goncası vsvsvs her sey var
kına az geldı bı tertıp daha alıcaz
topik gelın mı olcan kız son gunler dayan sabıt kal bari. kaç kilosun sen bakim ?gobeksız olgerısı tamam gobegı saklamak zor 0luyor
yok yae onları sormuyorum.
kına da giyeceğiniz bindallıyı kaça aldınız 450 olamaz hehralde o kadar ise almam evdeki kaftanı giyerim
bindallı,şalvarı falan
çok almayacagım tatlım ya.1 tane O takımlardan alıcam. Biraz uçuk söylediler o zaman.. İyi fiyata almıssın eger cok kapsamlıysa..
Rahmetli babam Kom'da çalışıyordu . Zamanında ben küçükken bir sürü almış benım için.. Hepsini kaldırmıs. Hepsi benım için çok çok degerlı . Modası gecmıs olsa da olmasa da degerı benım ıcın paha biçilemez..
evet ıplı coraba baglamalı falan alalım bıde o zaman gıymıcez ne zaman gıycez
ışılışıl benim psikolojimi bozma onun yerine tiramisu gönder bana:)))) tiramisu krizim geldi kaç gündür yiyemedim kimsede sevabına yapıp getirmiyor. bu kızcağız hazırlıklardan fırsat bulamaıyor diyip düşünen kimse olmadı
ben eminönünde bindallı sordum şalvarı fesi keçeri terliği içinde 150-200 civarıydı
btopik gelın mı olcan kız son gunler dayan sabıt kal bari. kaç kilosun sen bakim ?gobeksız olgerısı tamam gobegı saklamak zor 0luyor
en kolay kilo alıyorum ama sıkınca hemen veriyorum.muhabbet karmakarısık gidiyo atlamıs olabılırm GÜNAYDINNNNNNN CANIMMMMMMM aksam gelmedın
ben kırmızı elbise giymek istiyorum bindallıdan önce ya da mor.bındallıdan once bı gece elbısesı gıycek mısınız kızlarben bılmıyorum henüzzz
ev yapımı tiramisu yapıp göndermek isteyenlere adresimi verebilirim:)hehe ye yıceksen ben de dun aksam pasta yedım walacikolatalı
bındallının guzelı cok para evet, normalı uygun ama
Eki Görüntüle 159792
gümüş ve altın kemer ben gümüş tercih ettim ama tabiki bu modelden biraz faklı
Eki Görüntüle 159793
buda en yakın benzer kıyafetı ama tabı renk farklı olacak bu kıyafet iç anadolu(ankara yöresel kıyafet)
Buda güzelmiş rengi falan neyse artık düğünden sonra görürüz
birebir aynısı değil tabi de en yakın benzerını bulmaya calıstımama bendekı turuncu sarı kırmızı renklerden olusuyo yanı ankara yöresınde yanardöner diye gecıyo kumasın adı
anladım canım eminim oda daha güzeldi.r:82:
merhaba nasılsınız
bakalım tadılat sonrası nasıl olcak yanlız benım carık bulmam gerek bulamaszam babet alcam ananemın ayaklar 35 mişterlık gıbı bıle gıyemedım hahahahah
radyologg anlattığına göre biraz gözümde oluştu, güzel olacak sanki:)
çarık bulman biraz zor olabilir ama uygun renkli bir babet daha kolay bulursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?