- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.781
gelin yatağı için beyaz nevresim takımı,yatak örtüsü,bizim perdecide kampanya vardı 2.000 üzerindeki perde alışverişlerinde yatak örtüsü bedavaydı onun için acele etme,perdeciye diktirirsen daha ucuz olur
yastık en az 6 tane 4 senin yatağına iki misafire,misafir nevresim takımı,pike takımı,pijama eşofman,misafir terliği sizin terlikleriniz,
ayyy bunları yazarken pilavın altını yaktımmmmm
beni şuan su ısıtıcım,şarjlı süpürgem,kahve takımım,çamaşır makinem,bulaşık makinem,nevresim takınlarım,iki tane pike takımım,kışlık misafir terliklerim,ütüm var başka bişiler daha vardır ama aklıma gelenler bunlar yani pek bişiyim yok
slm kızlar bende varım..25 haziran düğün tarihim
ben nişan aykkabımı giymeyi düşünüorum kemik rengindeydi o da..ama annem bugün netten sedef rengi bi ayakkabı sipariş etmiş rahatsa onu da giyebilirim..gerçi sadece nikah ve ilk dansta giysem sonraa hooop babetleri geçircem ayağıma..mercan rengi bi babet bulabilsem ne iyi olurdu :) ya da adidasta stella mccartney'in tasarladığı babetler vardı ama tee 3 sene önce onlardan bulabilsem keşke.......
ben haftasonu birkaç yerde baktım ama istediğim gibi bulamadım. bir de benim ayaklarım 40 numaragelinlik ayakkabısı alan oldumu içinizde ben pudra rengi platformlu bi ayakkabı istiyorum ama kararsızm yaaa
hoşgeldin eylül.iyi aksamlar kızlar 11 hazıran geliniyim bende hazırlıklarım biitti sayılır szin ne alemde
tşk ederim bende gelinlik ayakkabılarımı aldım platformlu ama umarım rahat ederimgümüş rengi aldım bir tanede düz bi model arıyorum ayaklarım şişerse degıstırır giyerım benımde ayakalrım buyuk ama ilginçtir hiç zorlanmadım bulmada ama şöyle bişiy var cok cok begendıgım bi modeli alamadım kalıplarını küçücük yapıyolar sankı etrafta buyuk ayaklı yokmus gibi
büyük numara oluyor zaten ama rahat kalıp ve istenilen model olmuoy. o zaman sinir oluyorum:)tşk ederim bende gelinlik ayakkabılarımı aldım platformlu ama umarım rahat ederimgümüş rengi aldım bir tanede düz bi model arıyorum ayaklarım şişerse degıstırır giyerım benımde ayakalrım buyuk ama ilginçtir hiç zorlanmadım bulmada ama şöyle bişiy var cok cok begendıgım bi modeli alamadım kalıplarını küçücük yapıyolar sankı etrafta buyuk ayaklı yokmus gibi
özel yaptırınca oluyor radyologg. hatta birkaç kiş idaha bulursak grup indirimide olur bize:)))biri büyük ayaktanmı bahsettıo ben oluyorum sanırım masallah ayakalar kazulet gibi hiç kibar hanım hanımcık bi ayakkabım olamıcak
iyi aksamlar kızlar 11 hazıran geliniyim bende hazırlıklarım biitti sayılır szin ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?