2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın gelin kızlar:)
kar o kadar güzel yağıyorki kendimi tembelliğe verip evimde uyuyasım var ama benimde yapmam gereken bi sürü iş var!!!

benimde son günüm yarın iş var hemde 24 saat neyse ama mutluyum işe gideceğim için buunde karın tadını cıkarıyorum şöminem yok ama petek var birde bir fincan çay ımmm mis gibi

benimde son günüm yarın iş var hemde 24 saat neyse ama mutluyum işe gideceğim için buunde karın tadını cıkarıyorum şöminem yok ama petek var birde bir fincan çay ımmm mis gibi

ayyy tam hayallerimdeki gibi dışarıda kar yağıyor soğuk ama ben sıcacık evimdeyim bir fincan çay ne güzel ya...
afiyet olsun sana radyologg. bundan sonraki fincanı benim yerime içi bari

ayyy tam hayallerimdeki gibi dışarıda kar yağıyor soğuk ama ben sıcacık evimdeyim bir fincan çay ne güzel ya...
afiyet olsun sana radyologg. bundan sonraki fincanı benim yerime içi bari

tamam şeker akşama kadar çay içiyorum zaten bayılırım çaya ama öyle her çayı içemem tomurcuklu olcak böyle kokulu kokulu

banyo için böyle kutulardan almak istiyorum küçük pembe hasırlara toka küçük misafir havluları tarak vs şeyler koyabilirim ama en cok istediğim ayıcıklı sepetler

Son düzenleme:

perde modellerim bu şekilde...

1. ve 3. modeller salon için yatak odası 1. ve 2.model mutfak 4.model (tabi renkler farklı olcak ama genel olarak bu şekilde yapıldı) diğer 2 odanın biri lila puantiyeli normal tül diğeride krem karamel ve kahverengi çizgili normal tül ve güneşlik oldu bu arada salon için sectiğim salon için sectıgım 3.nolu perde zebra perde diye geciyo ve hem güneşlik hem normal perde olarak kullanılabılıyo ama ben 1. modelin altına güneşlik olarak kullanıcam cok degısık duruyo ve hoş belki fikir verir size bu arada benım camlarım da yere kadar

Eklentiler

• $2.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 36
  • $z8.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Radyologg bergamot aromalı açık şekersiz çay:)))
bu kutuları bende çok kullanışlı buluyorum ama ayıcıklı sepetlerde çok güzelmiş.
Ben artık evimi bulduktan sonra bakarım bunlara. Bizim baktığımız birkaç evin banyosunda kocaman dolapları vardı belki gerek kalmaz böyle şeylere.

dolap bendede var da o ayıcıklıları kirli sepeti olarak düşünmüştüm ama kapakları yokmus ama bi tane hasır kirli sepeti alacam o ayıcıklılarda içimde ukte kalmasın onada şemsiye koyarım illa bişiy koyarım yani

bizim baktığımız birkaç evde dolabın içinde kendiliğinden kirli sepeti vardı ondan dedim canım. Kkda evim güzel evimde ayıcıklı sepetlerin küçüğüne sabun çeşitleri koymuştu. Kullanmak isteyince her türlü yaratıcı olabiliriz:)

tabi canım elimizden kurtulamaz hahahaha ya perdelerim hakkında yorum yapmadın

:)) ahh canımm enimki istemio:)) hele o minik kravata siniroluyor ben takmam bunu giymem o yeleği diyor... papyonu da ben hiç sevmedimm:)) anlaşamadık o konuda ama ne isterse o olsun dicem artık:))

canım zebra perdeyi benim anasınıfıma yaptıdılar hem perde hem güneşlik olarak geçiyor ancak bir tül ve perdenin verdiği şıklığı vermiyor gibi
anasınıfına tamam oldu ama ben evde pek de düşünemedim o perdeyi belki mutfakta ya da çalışma odasında falan olabilir???
1. perdeyi salon için de çok beğendim ayıca

yeniden okuyunca farkettim ki zebra perdeyi o tülün altına mı aldın???
nası duracak acaba çok merak ettim gerçekten de ben kullanıyorum anasınıfındaa memnunum çok da salonda nasıl durur bilemedim...
ama eminim ki güzel olmuştur...
güle güle kullan tatlımmm...
ohh ne güzel yaaa sizler bitirdiniz bile hazırlıkları ev eşya:))

:)) ahh canımm enimki istemio:)) hele o minik kravata siniroluyor ben takmam bunu giymem o yeleği diyor... Papyonu da ben hiç sevmedimm:)) anlaşamadık o konuda ama ne isterse o olsun dicem artık:))
ben papyonu damatlıkta çok beğeniyorum, nişanlım hiç sevmiyor. Artık diyorki bari damatlığıma karışma:))))

ben papyonu damatlıkta çok beğeniyorum, nişanlım hiç sevmiyor. Artık diyorki bari damatlığıma karışma:))))

gelinlikleri bitirdik ya damatlıklara takıldık:))) nşanlım da aynenn öyle dio bana git sen gelinliğinini tülüyle danteliyle ilgilen karışma benim damatlığıma ben kravatımı takıp çıkmak istiyorum işte var ya kenarında damatlığın yeter diye saten olan yerlere diyor...

tşk ederim evet benzebrayı güneşlik olarak kullancam perdecim ilk defa yapmıs baska bi müşterisine onuda vitrine koymus durusuna bayıldım pek görmeyınce etrafta insan nasıl durur diye düşünüyo ama ben cok begendım sahsen 2 sinin uyumunu

ben daha damatlığa bakamadım bile benimki fitnes yapıyo kas yapacakmıs sonra bakalım dedı bende ii sen bılrsın dedım

ev düzmede ki acelem zaman fazla yok ve ben yogun calısıcam mayıs ayı boyunca ve hazıran ilk haftası o yuzden nısana kadar bitirmem lazım işlerimi ki problem yasamıyım o zmanlar herseyi erken erken aldım hem borcunu bitireyim evlendıkten sonra fazla borç kalmasın öyle modası gecer falan diye düşünmüyorum hiç bişiyi darısı size şekerler

ben gelinliğimi göstermiyeceğim nişanlıma oradan pay biçerek damatlığı kendi seçsin tabi. nasıl biz gelinliği bir kez giyeceksek onlarda damatlığı bir kez giyecek:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…