- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.501
günaydın gelin kızlar:)
kar o kadar güzel yağıyorki kendimi tembelliğe verip evimde uyuyasım var ama benimde yapmam gereken bi sürü iş var!!!
benimde son günüm yarın iş var hemde 24 saatneyse ama mutluyum işe gideceğim için buunde karın tadını cıkarıyorum şöminem yok ama petek var birde bir fincan çay ımmm mis gibi
ayyy tam hayallerimdeki gibi dışarıda kar yağıyor soğuk ama ben sıcacık evimdeyim bir fincan çay ne güzel ya...
afiyet olsun sana radyologg. bundan sonraki fincanı benim yerime içi bari
banyo için böyle kutulardan almak istiyorum küçük pembe hasırlara toka küçük misafir havluları tarak vs şeyler koyabilirim ama en cok istediğim ayıcıklı sepetler
Eki Görüntüle 155161 Eki Görüntüle 155160 Eki Görüntüle 155162
pembe kutular güzelmiş.
Radyologg bergamot aromalı açık şekersiz çay:)))
bu kutuları bende çok kullanışlı buluyorum ama ayıcıklı sepetlerde çok güzelmiş.
Ben artık evimi bulduktan sonra bakarım bunlara. Bizim baktığımız birkaç evin banyosunda kocaman dolapları vardı belki gerek kalmaz böyle şeylere.
dolap bendede var da o ayıcıklıları kirli sepeti olarak düşünmüştüm ama kapakları yokmus ama bi tane hasır kirli sepeti alacam o ayıcıklılarda içimde ukte kalmasın onada şemsiye koyarım illa bişiy koyarım yani :d
bizim baktığımız birkaç evde dolabın içinde kendiliğinden kirli sepeti vardı ondan dedim canım. Kkda evim güzel evimde ayıcıklı sepetlerin küçüğüne sabun çeşitleri koymuştu. Kullanmak isteyince her türlü yaratıcı olabiliriz:)
o siyah ya da koyu gri parlak yelekli garip minşik kravat gerekiyo bide onun ortasına bi tas gerekiyomus simdi gördüm resimlere bakarken, o kravata bi de taş gerek kızlar atlamayalım papyon da olabilir benimki sevmiyor papyonu ben d e sevmedim.
Eki Görüntüle 155197 Eki Görüntüle 155198
perde modellerim bu şekilde...
1. ve 3. modeller salon için yatak odası 1. ve 2.model mutfak 4.model (tabi renkler farklı olcak ama genel olarak bu şekilde yapıldı) diğer 2 odanın biri lila puantiyeli normal tül diğeride krem karamel ve kahverengi çizgili normal tül ve güneşlik oldu bu arada salon için sectiğim salon için sectıgım 3.nolu perde zebra perde diye geciyo ve hem güneşlik hem normal perde olarak kullanılabılıyo ama ben 1. modelin altına güneşlik olarak kullanıcam cok degısık duruyo ve hoş belki fikir verir size bu arada benım camlarım da yere kadar
tabi canım elimizden kurtulamaz hahahaha ya perdelerim hakkında yorum yapmadın :d
ben papyonu damatlıkta çok beğeniyorum, nişanlım hiç sevmiyor. Artık diyorki bari damatlığıma karışma:)))):)) ahh canımm enimki istemio:)) hele o minik kravata siniroluyor ben takmam bunu giymem o yeleği diyor... Papyonu da ben hiç sevmedimm:)) anlaşamadık o konuda ama ne isterse o olsun dicem artık:))
ben papyonu damatlıkta çok beğeniyorum, nişanlım hiç sevmiyor. Artık diyorki bari damatlığıma karışma:))))
yeniden okuyunca farkettim ki zebra perdeyi o tülün altına mı aldın???
nası duracak acaba çok merak ettim gerçekten de ben kullanıyorum anasınıfındaa memnunum çok da salonda nasıl durur bilemedim...
ama eminim ki güzel olmuştur...
güle güle kullan tatlımmm...
ohh ne güzel yaaa sizler bitirdiniz bile hazırlıkları ev eşya:))
gelinlikleri bitirdik ya damatlıklara takıldık:))) nşanlım da aynenn öyle dio bana git sen gelinliğinini tülüyle danteliyle ilgilen karışma benim damatlığıma ben kravatımı takıp çıkmak istiyorum işte var ya kenarında damatlığın yeter diye saten olan yerlere diyor...
gelinlikleri bitirdik ya damatlıklara takıldık:))) nşanlım da aynenn öyle dio bana git sen gelinliğinini tülüyle danteliyle ilgilen karışma benim damatlığıma ben kravatımı takıp çıkmak istiyorum işte var ya kenarında damatlığın yeter diye saten olan yerlere diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?