- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.481
selam kızlar bende kavitasyon aldım,düğüne kadar dvm edicem ,benimde 15 inde başlıyor ayrıca buda evimden bölümler yorumlarınızı bekliyorum:)
:))) canımm iyiyim sen nasılsınnn... ayy sorma yaaa... bn de geliyorum bakıyorum kimseler yok muhabbetler sabah dönüyor burada da :)) biz geç kalıos heralde...
neler yaptın bakalımmm geliyor musun ankaraya gerçi gelmeden ayağını sürttün sanırım:)) erzurum gibi oldu buralar da yaa kar tipi ayaz:))
canım muhabbetler eskiden gece dönerdi şimdi gündüz dönmeye başladı bende pek yetişemiyom gündüzlere muhabbete.evet canım kısmetse cumartesi sabah 8:30 da ankarda olucammmmm.evet ya acayip kar varmış eee anladı erzurumdan ağır misafirler var gariplik çekmeleyim diye kar bizi takip ediyo heralde.
:)) evet yaaa geceleri dönerdi muhabbet alışmışım bende sadece geceleri bakınıyorum:))
eee neler yapacaksınız??? otobüüsle mi uçakla mı gelmeyi düşünüyorsunuz???
gelinlik için nerelere bakmaya karar verdin?? ayyy çok bi çok soru sordum sanırsamm:))
uçakla geliyoruz canım nasip olursa bu havalar devam ederse biraz zor gibi ama.zaten annemi zor ikna ettim ucağa binmeye bide havalar böyle olursa biraz sıkıntı olacak bana sanırım.canım gelinlik için nişalımın arkadaşının bi tanıdığı varmış ordan katalog gelecek yarın bakalım diye bizde gidince başka yerlerede bakıcaz tabi ama bi yeri bilmediğim için hiç belli değil yani ayrıca zamanım olur mu gelinlik bakmaya onuda bilmiyorum yani.neyse hayırlısı olsun inşallah.gelince yatak odasını alıcaz oturma grubu tarzı bişey alıcaz salonda kullanmak için şimdilik.bie mutfak masasını alıcaz bide ufak tefek şeyler halı perde yolluk falan işte almayı düşünüyoz Allah izin verirse.
sen ne yapıyosun ya örtmenim senin okulun sabhları kaçta sen niye uyumuyon bu saatte :26:
oh oh baya dolu dolu bi ziyaret yapıp nereyse herşeyi halletmeyi düşünüyorsunuz yani...
benim yarın okulum tatiiilll:)) ondannn ben de gece keyfi yapıyorum:)))
tanıdık bir yerden mantıklı aslında gelinlik almak çünkü insanın kafası karışıyor çok gezince ne istediğini bile unutuo:))
oo keyfini çıkar bizde kar belimize kadar gelirdi okul falan tatil olmazdı orda azcık yağsa hop okullar tatil ne güzel ya
valla canım bi gelsek dediğin gibi epeyce bi iş halleecez inşalah zaten beyaz eşyalar hep gitti sevdiceğimde kanepe falan aldı zaten kendi odasını eşyları var.bizde bi evi temizleyip eşyaları teslim aldık mı çok işimiz kalmıyo.bide gelinliği halettik mi bi damatlıkla davetiye kalıyo.
gerçekten... hatta ben okuldan çıktığımda dedim bu ne bu kadarck kara tatil mi olur:) ama ank şehir merkezinde beline kadar çıkmış kar insanların:))
ay şu davetiye işini ne düşünüyorsun peki??? damatlığa çok var daha yaa... yazlık kumaşlar bi çıksın hele pişirmeyelim bizimkileri sıcakta... daha sonra bakarızz damatlığa mayıs gibi onlar bizim gibi deil ki bakıp çıkıyorlar...
bir de bişi sorcam damatlığın içine herhangi bişi giyecek mi eniştemizz???
hani giyiyorlar ya yelek gibi parlak şeyler falan?
canım davetiyeye henüz karar veredim ama çok pahalı bişeyde istemiyorum millet kaldırıp atıyo verdiğimiz paraya yazık bu arada 500 600 lirada ona vermek istemiyorum.gerçi henüz bakmadık ama fiyatlar nasıl olur diye ama.canım ben düz takım istemiyorum içine giydiklerinden alırız ama öyle açık renklerde falan olmaz sanırım hafif parlak siyah tonlarında olur yani şimdilik böyle düşünüyorum gri ve bordo çok tercih ediliyo ama bence çok baskın oluyo göze çarpıyo hemen o yuzden daha koyu tonlar istiyorum ben.sadece kravatlada olsun istemiyorum damat olduu belli olsun azcık.biz bi akrabamızın düğününe gittik sadece kravat takmış onuda düzgün takmamış biraz sonra salon sıak olduğuna kanaat getirdi sanırım kış günü(gerçi onunu sıcak bastı sanırım)ceketini çıkardı biraz sonra biraz oynadı kravatınıda çıkardı sadece gömlek pantolon kaldı üstünde.valla hiç hoş olmadı.hatta komik oldu ortada dönüp durdu.
neyse elifcim be çkıyorum sabah kayınvalidemlere gidicem erken kalkarım.çooook öptümm seni görüşürüz....:82::82:
Canlar Ben haziran degil ama mayis geliniyim 21/05/11 dugun tarihim insallah.
Bu arada Ben yatak odasinda kararsizim yuvarlak yatak istiyorum ama kulanilismi yada cevresinde olanlarin varsa memunlarmi fikriniz nedir siz nediyosunuz kizlar?
benim arkadaşımda var yuvarlak yatak kullanışlı diil.nevresim uydurmak bile zor dio.pişman aldığına yani.
Canlar Ben haziran degil ama mayis geliniyim 21/05/11 dugun tarihim insallah.
Bu arada Ben yatak odasinda kararsizim yuvarlak yatak istiyorum ama kulanilismi yada cevresinde olanlarin varsa memunlarmi fikriniz nedir siz nediyosunuz kizlar?
ayy benim de hoşuma gidio siyah parlak olanlar falan da işte istemio benimki damat olduun belli olsun diyorum cıkss diyo ondan ısrar da etmicem sanırım ne istiyorsa öle olsun diye:))
canımmm hadi sana iyi gelin gezmeleri öptüm çok kendine iyi bakk...
kızlaar günaydın bu arada, kimse daha gelmemş topiğimize
dış görünüse önem verme...elektrik süpürgesine bak içindeki tüm pisliğe rağmen hala çekici]
günaydın kızlar nabıyonuz bakem ...ay iice tembelliğe alıştım kaç gündür yatıştayım yarın işe gitcem sanki yeni başlıyomus gibi heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?