2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
40 yılın başı bi kar yağdı istanbula ne kadar büyük olay oldu yahuuu yerler bile tutmadı yok felaket yok karakış yok bilmem ne erzurumda yasayanlar ne yapsın hayret bişiy yaaa her kanalın haberı buuu

selam canımmm.valla haklısın sanki ne olmuş azcık kar yağmış hayat felç olmuş ankarda okullar tatil edilmiş bizim yerimizde olsalar heralde 5 ay falan bitkisel hayata girerler

sen ne yapıyosun şekerim davetiye işinizde hallettiniz ya süpersiniz valla maşallahson ayda siz rahat rahat oturuken biz koşuşturacaz heralde.

selamlar..
ilk kez yazıyorum bu topiğe .benimde 11 haziranda düğünüm

hoş geldin hemen senıde listeye ekliyim bende 11 hazıran

hallettik şükür haziran ilk günlerinde fazla işim kalsın istemıyrum ya nöbetlerım olacak zaten sizin ne alemde

selamlar..
ilk kez yazıyorum bu topiğe .benimde 11 haziranda düğünüm

hoş geldin hemen senıde listeye ekliyim bende 11 hazıran

hallettik şükür haziran ilk günlerinde fazla işim kalsın istemıyrum ya nöbetlerım olacak zaten sizin ne alemde

sağolun. hoşbulduk
evet listeye baktımda topik sahibiyle aynı gün evleniyoruz
ben hazırlık olarak daha hiç bişi yapmadım desem yeri arkadaşlar:2:
bi düğün günümüzü ayarladık. nikah günümüzüde alcaz inş bu hafta.
eşya gelinlik olarak hiç bişiy ok ortada
yatak odasını ailem alacağı için ona baktık bu ara
evgörde beğendim. o siteyle ilgili bilgisi olan va rmı acaba.

bizde aynıııı değişen bişey yok cumartesini heycanla bekliyorum o kadar valizlerimizi falan yavaştan hazırladım unutulacak şeyleri koydum.insnaın kendi evine gideceğini bilmesi çok farklıymış hiç aklımdan çıkmıyo sürekli içimde bi heycan var bide sevdiceğimi nerdeyse 5 aydır görmüyorum onuda görecem bide onun heycanı var bende.ayy ne b,iliyim bi gidip geliyimde hayırlısıyla.ben çıkıyorum şimdilik hepinizi çoook öptümmm

biraz sıkıntı çekersin ama hepsi hallolur sanal ortama bakıp aldanma derim ben ev kiramı olcak kendı evinmi olcak?

bızımde daha mobilya gıbı o tarz seylerı almadık.. Fiyat ve model araştırması yapıoruz ..Nisanda ev bakarsak alırız dıye dusunuorum.. Sıkıntı ve stres yapma yeter ki hersey halloluyor.

kızlar bugün gelinlik için provaya gittim ben sadece boy alınacak sanıodum ama gelinliğim hazırmış meğer! :) ufak tefek tadilatlar kaldı sadece göğsünde.....

veee işte gelinliğimmmm :))

güzelim hepsi paraya bakıyor aslında beyaz esya mesela ya da koltuk vs parayı bastın mı alabılcen bız de nisan ayında evı tutmayı plalıyoruz sonra ıcıne esyaları perde halı vs alıcaz balyını ayarladık gelın lık ıcın ugrasıyoruz davetıye en son sen de gec kalmıs sayılmazsın düğn yerı onemlı olan ayarladınız gun de alın tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…