- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.101
bizimki de aynı gün canım :) düğüne gelicek bizim dememur, cok para verdık 350 sizin de oyle mı,
ben daha gelınlık davetıye ve kınalık almadım bakmadım kuaför de bulmadım
kıra da ev bulucaz :) esya da almadım ama dıger seyelr hazır artık neyse o
altın takı da bakmadım kendıme
Merhaba kızlar ben de haziran gelini olacağım beni de alın aranıza
hoşgeldin haziran gelini. tarih ne zaman. hazırlıklar nasıl. gelinliğini hallettin mi:)
canım önemli olan gelinlik zaten onu aradan çıkarınca geri kalan hazırlıkları daha rahat halledersin.
İstanbulda oturuyorum kızlar ben.
Mobilya bakıyoruz bu aralar.
Uygun ucuz mobilya nerelerde vardır bilen var mı?
211 sayfayı okumayı gözüm yemedi de
Eminim daha önce konuşulmuştur ama işte ben tambelli ettim
yenibosnada bit pazari diye geçen bir mobilyacılar çarşısı var orası oldukça uygunmuş.
bir de eyüp tarafında modesaydı sanırım adı orda da güzel mobilyalar oluyormuş.
Teşekkür ederim canım.
Nişanlım çalışıyor, ben de öğrenciyim.
Her haftasonu ancak bir yere bakabiliyoruz.
Maalesef bakmaya ikeadan başladık biz.
Kime sorsak oraya bakın oraya bakın dedi ama yok yani ateş pahası.
Ordan alsam aldam çekmecelerin içine düzenleyiciler ya da kullanışlı eklentiler alabilirim.
Bir yatak, sırf mobilyası 1.600 tl e bunun daha dolabı, şifonyeri, yatağı, yastık yorganı var
canım bizim 270+memur ücreti olacak. şişli belediyesinde 355+memurdu bende kağıthaneye aldırdım ordan gelecek memur:)
ben kuaförümü ayarladım randevumu aldım. gelinlik işini dün çözük sayılır dikim olacak.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinl...l#post17980217 (acilen buraya toplanalım....)
model bu.
kına için binadallıda beğendim ama onu biraz daha geçsin öyle alacağım belki fikrim değişir.
biz beyaz eşya ve yatak odasını aldık. diğer mobilyalarıda bakıyoruz ama henüz çok beğendiğimiz birşey yok. bir yandan da ev bakıyoruz.
canım altını beğenmekte ne var paran olsun yeter her türlü beğenirsin:) şansımıza da bu aralar altın acayip yüksek...
süper , bizim de evlendirme dairesi pahalıydı ucuzu varmıs balcovadaha uygunmus sonradan duyduk en son anda hadi dedik saatimiz guzel saat 21,30 da kıyılıcak bizim. hava kararıyor daha ıyı kır düğünü denılen düğünden olucak bızım. çok süper degıl ama guzel işte.
bindallıyla mı kınayı bıtırıcez pekı yoksa baska kıyafet de gıyıcek mıyız? benbakmadım normal elbıse de. ? bındallımı erkek tarafı tanıdıgı varmıs yaptırıyorlarmıs görmedım
altın yuksek aılemın takıcagı altını secıp almalıyım :) almadım bakmadım daha param olsun da hakıkaten her turlu olur
benim beğendiğim bindallı şöyle kaftanı oluyor ya bindallının onu düşün içinde de elbisesi var ama elbise kaftana dikili. ayrıca şalvar falan yok. belinde kemeri var.
tecrübeli arkadaşlarım ayrıca elbise de al bindallıyla bütün geçe pişersin diyor. onu kına yakılacağı zaman giy diyorlar.
ben bir tane abiye bir de bindallı almaya karar verdim. bindallıda bütün gece pişemem:) bindallıyı kiralayan yerlerde varmış arkadaşım söyledi araştıracağım biraz daha, kiralık olursa daha uyguna gelir.evet ve bı hava degısımı olur guzel görünürüz amamasraf ve ugrasıcaz ne alsak dıye
telaş işte bır tane daha, alsak daha ıyı olur elbıse de ayrıca
Ya kızlar ben bindallı giymek istemiyorum.
Sadece abiye alsam kına yakılırken de başıma kırmızı tül koysalar çok mu abes olur?
Bindallı işini hiç sevmiyorum bir de herkes içinde yandım piştim diyor.
Ne yapsam bilemedim
Kına gecesinden söz açılmışken kına erkek tarafında yapılabilir mi? yani kız kınası bi yerde olcak erkek kınası bi yerde olcak sonra birleşilcek ama erkeğin oturduğu yerde olur mu sizce?
evet ya bende biranönce gelsin artık,evlenmek gelinliğimi giymek kendi evimde yaşamak balayına gitmek istiyorum,bütün geri sayım takvimlerini indirdim netten,senin kaçtı benim haziran 4
hııı benim yok alayım bir tane ozaman kk da bu konuyla ilgili bi topic var ağzım açık kaldı,yok kız takla atarmış yok bilmemneymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?