- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.081
Selam gelincikler:)
gelcikmeliyim eklediğin yatak odasını çok beğendim. renk olarakta model olarakta çok güzel.
amaan be tatlım davetiyenin şekerin modası mı olurmuş zaten boşver en iyisini yapıosun :) ben de hazirana kadar her şey bitmiş olsun istiorum haziranda kafam rahat etsin ya :)
kızlar bugün nikah için günümüzü aldık biz. 19 haziran salona gelecek memur. en çok istediğim şey buydu:)
gelinlik içinde bir yerle anlaştık:) ve eminönüde kına malzemelerini falan gezdik bindallıda beğendim. bugün benim için çok verimli bir gündü:))))
sağol canım benim kapaklı bi model alıcam asanırım kapaklıala riçinde bu mdeli çok beğendim ben.yarom yaptığın için tşk ederim şekerim.senin düğünde 19 haziran demi benimse nasipse 19 haziranda olacak.eşyalarını falan aldınız mı?
aynen hazirana fazla bi iş bırakmak istemıyorum ben nöbet usulü çalışıyorum ve haziranda izne cıkabılmem ıcın nöbetlerımın cogunu tutmam gerek o yuzden hazıranda hiç bi iş bırakmamam lazım
sağolun kızlar:) hepimize hayırlı olsun:)
gecikmeliyim biz beyaz eşyalarımızı aldık. bir de yatak odasını diğerleri için net kararı vermedik çok beğendiğimiz bir model olmadı, biraz daha gezip bakmak istiyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/422724-yeni-yatak-odasi-modelleri.html
benim yatak odam burada.
kızlar haziranı hiç saymayın zaten. aklımızda olmayan son ana kalan şeyleri halletmeye anca yeter haziran günleri. mayıs sonu itibar ile herşeyi bitirmiş olmak en iyisi...
bende o yuvarlaklı modeli çok beğenmiştim ama mobilyacı beyaz mobilya çabuk sararır kullanışlı olmaz demişti vazgeçtik model 8i aldım. renklerini ters çevirdik. ayrıntılı resimleri ekledim sonra yine.aaa evet ben oy kullanmıstım burda ama konu sahıbıne dıkkat etmemısım heralde 1. modeli beğendim ben yuvarlaklı falan hoşuma gitti o eskitme hoşuma gitmedı sen hangısı begendın
kafa rahat herseyden önce ben zaten 2 odamı döşemedim döşemeyide düşünmüyorum evlendıkten sonra sakin kafayla alırım bişiyler perde ve halısı var şimdilik yeter
bende o yuvarlaklı modeli çok beğenmiştim ama mobilyacı beyaz mobilya çabuk sararır kullanışlı olmaz demişti vazgeçtik model 8i aldım. renklerini ters çevirdik. ayrıntılı resimleri ekledim sonra yine.
aman ne alake lake ise sararyo evet diğerlerine bişiy olmuyo neyse hayırlısı bunuda begendıysen sorun yok
bende yatak odam ve salonumu döşeyeceğim diğer odaya birşey yapmayı düşünmüyorum. düğünden sonra rahat rahat yaparız diyorum ama nişanlım ve annem pek sıcak bakmadı...
en dogrusu bence öyle hemen misafir gelcek hali yok bi odasını utu ve camasır odası yaparım yavas yavas yerleşiriz
aman uzunca bir süre misafir istemiyorum ben zaten:)
6 ay falan gelmesin kımse zaten calıscaz işimiz gücümüz olur evde
ayyy kız sen tam benim kafadansın. bende hep arkadaşlarıma diyorumki ev görmeye 6aydan sonra gelin. yatıya 1 yıl sonra:)))
kızlar bugün nikah için günümüzü aldık biz. 19 haziran salona gelecek memur. en çok istediğim şey buydu:)
gelinlik içinde bir yerle anlaştık:) ve eminönüde kına malzemelerini falan gezdik bindallıda beğendim. bugün benim için çok verimli bir gündü:))))
evimiz belli canım davetiyeleri sipariş ettik ama mayıs başında teslim edecekler matbaa yoğunmuş zaten nikah şekerleride mayıs başında hazır olcak ... evlendikten sonraya borc bırakmayalım dedikmyıstada nişan yapalı 1 olcak zaten anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?