• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar haftaya nasipse yatak odamı alıcamda sizce bu takım nasıl $29_kucuk[1].jpg

kızlar şimdi çıkıyorum ama siz fikirlerini yazın mutlaka olur mu.birazdan gelip bakarım.hadi öptüm hepinizi :21::21:

selam kızlar ben straplez gelinliğimin omuzdan aşağıya sarkan taşlar istiyorum anlatabildimmi bilmiyorum ama,bu arada gittim gelinlikçiye 160 dedi,ama sen git boncuk al kendin yap biz dikeriz 3 liraya mal olur sana dedi,öyle yapıcam bende aynı durumda olan varsa diye yazdım​

yok canım henüz karra vermedim sadece bakarken gözüme takıldı bu takım benim perdelerimle halımda kahve kremli o yuzden hoşuma gitti bu takım hem spor hemde klasik bi takım.ama baklım hele nasip nedeyse artık onu alıcaz..

yok canım henüz karra vermedim sadece bakarken gözüme takıldı bu takım benim perdelerimle halımda kahve kremli o yuzden hoşuma gitti bu takım hem spor hemde klasik bi takım.ama baklım hele nasip nedeyse artık onu alıcaz..

hmm bak olabilir o zaman yaa:)) güzel olur hatta sen yicebi gez bakalım... eminim 40 kere değişir o fikirler eşya zamanı:)

aramıza hoşgeldin canım.Ben Antalyada yaşıyorum Antalyada nerde evleneceksin? Nerde yaşıycaksınız?

şimdi ben ankarada yaşıyorum nişanlımda; ama ailelerimiz antalyada. ondan düğün antalyada olacak. biz ankarada yaşayacağız. tatlım ben Wow Topkapı Palace'da evleneceğim. sen nerde evleneceksin?

tüh ya tüm muhabbet akşam oluyormuş bakıyorum da. bende akşam giremiyorum pek nette. Hep okuyorum hep okuyorum :(

merhaba kızlar!

pazar gününden beri yatak döşek yatıorum yaaa deli olcam....kolay kolay hasta olmam ki ben...neyse..olan nişanlıma oldu yok çiçek isterim yok çikolata isterim die die deli ettim aşkımı :)

bakın bu da benim gelinliğim umarım link çalışır..aşk yaşıorum resmen gelinliğimle :) ama benimkinin yakasında çiçek yok ben denediğimde de yoktu zaten sanırım sadece sitede var o çiçek :) bi de benimki kalp yaka olacak..bütün numarası kumaşında parıl parıl :)

Henna - Sonsuzluk İçin Bugün..

eğer link açılmassa gelinliğin kodu hgb0050 :) umarım beğenirsiniz :)

sizler neler yapıosunuz? kızlar bu arada gelin hamamı hakkında bişiler bilio musunuz? şöle sazlı sözlü olanlar hani....

ben de haziran geliniyim. Allah izin verirse 25 haziranda Antalyada evleneceğim. Ankarada oturuyorum. gelinliğimi aldım. balayını ayarladım. mobilyalar tamam. mutfak malzemesi tamam :66: biran önce evlenesim var ne meraklıymışım evlenmeye :)))

ayynennn canım esyaları aldıkca eve cıkasım artıyor normalde böyle oldugunu bılmezdım şimdi kıralık ev de bakıyorum netten ıstegım tavan yapıyor :)

süper olacak düşünsenıze kendı catalımız kendı bıcagımı z kendı yastıgımız kanepemız sehpamızz
evımız yaa muhtesem bır sey sanırm :))
:3:

elffinnn gelinliğini çok beğendim canım hayırlı olsun şimdiden bende tül ve dantel istiyorum .zarif , şık ve alımlı olsun istiyorum ..cumartesi gelinlik bakmaya çıkıcaz sevgilimle hazır olmayacağı kanaatindeyim modellere bakmak fikir edinmek için gezicem .bu arada ev bulmuşlar bi kaç tane gidip bakmam lazım daha.. offff çok işimiz var çok :66:

ben de tül istıyorum efncim tafta ıstemıyorum dantel olsun tül olsun
gelinlikte de duvak da tepeden olsun ama öyle fışkıran degıl de topuzumun ustunde olsun
ve taç da olucak sanırım nişnalım tac da ıstıyordu kırmıycam onu hem de hemen hemen bır cok gelın taç takmıs hos duruyor,
ev bakıcaz daha haziranda bizim de haziran sonu ve ev sımdıden tutsak sımdı fazladan kıra olur bır ay sonra bakıcaz sımdı hemen bakmasak da olur aslında.

Back