- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.041
ben geldimmm gelincikler....![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmm gelincikler....![]()
kızlar haftaya nasipse yatak odamı alıcamda sizce bu takım nasıl Eki Görüntüle 149742
yok canım henüz karra vermedim sadece bakarken gözüme takıldı bu takım benim perdelerimle halımda kahve kremli o yuzden hoşuma gitti bu takım hem spor hemde klasik bi takım.ama baklım hele nasip nedeyse artık onu alıcaz..
uzuuuunnn bir aradan sonra merhaba haziranın güzel gelinleri..
aramıza hoşgeldin canım.Ben Antalyada yaşıyorum Antalyada nerde evleneceksin? Nerde yaşıycaksınız?
ben geldim kızlarrr bende 10 haziranda evleniyorum
ben de haziran geliniyim. Allah izin verirse 25 haziranda Antalyada evleneceğim. Ankarada oturuyorum. gelinliğimi aldım. balayını ayarladım. mobilyalar tamam. mutfak malzemesi tamambiran önce evlenesim var ne meraklıymışım evlenmeye :)))
elffinnn gelinliğini çok beğendim canım hayırlı olsun şimdiden bende tül ve dantel istiyorum .zarif , şık ve alımlı olsun istiyorum ..cumartesi gelinlik bakmaya çıkıcaz sevgilimle hazır olmayacağı kanaatindeyim modellere bakmak fikir edinmek için gezicem .bu arada ev bulmuşlar bi kaç tane gidip bakmam lazım daha.. offff çok işimiz var çok![]()