2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

Aynı telaşlar. Elfinn doğru diyo ama insanın elinde değil ki.. :) pelin senin nişan düğün tarihin yakınmış ne güzel :)

Aynı telaşlar. Elfinn doğru diyo ama insanın elinde değil ki.. :) pelin senin nişan düğün tarihin yakınmış ne güzel :)

evet nişan 6 mart düğün 19 haziran.bence çok ideal ne de olsa çalışmıyorum.her gün evdeyim gideriz eksiklerimizi alırız gün gün 3.5 ay yeter bize.

evet nişan 6 mart düğün 19 haziran.bence çok ideal ne de olsa çalışmıyorum.her gün evdeyim gideriz eksiklerimizi alırız gün gün 3.5 ay yeter bize.

Yeter hayli hayli bide çalışmıyosun rahat gezersin.. Bizim ev tadilat işi var daha bitmek üzere ama yetişir sanırım.. ondan telaş yapıyorum belkide..

aa ne güzel ah o nişan stresini çok iyi bilirim ben..mutluluklar tatlımm[/QUOTE]

saol canım teşekkür ederim.senin düğünde benden önce.herkez gidecek topicte gecikmeliyim,ssss ve ben kalcam

sakinn:)) rahat ol tatlmmmm... daha bunun kahve tutuması var çikolata tutması fln fln:)) ama çok keyifli herşey yaa...biz atlattık rahatız tabi:)) şimdi düşünüp düşünüp gülüyoruz... benim kahvelerimi 2 kere yaptık ikisinde de köpüğü ben mutfaktan çıktığım anda dağılıverdi... normalde süpper kahve pan ablacıımın kahve köpükleri havaya uçtu sanki:)) birde nişanlımın dedesi kısa boylu e yaşlı adam haliyle benim de boyum uzun birde ayağımda topuklular.. kahve tutuyorum bide ilk ona tutuluyor büyük olması sebebiyle:)) resmen çömelmeye yakın bir duruş sergiledim birde kahve tepsisi dolu bacaklarım titremeye başlamıştı dede kahveyi alıncaya kadar arkama doğru yuvarlancam sanmıştım

aa ne güzel ah o nişan stresini çok iyi bilirim ben..mutluluklar tatlımm

saol canım teşekkür ederim.senin düğünde benden önce.herkez gidecek topicte gecikmeliyim,ssss ve ben kalcam

ben sizi yolliiim öle gitcemmm:)) benimkisi 26 sında tatlmmm 25inde nikah 26sında düğünmm beklerim:))

Selenn Allah tamamına erdirsin.. Stres konusunda tek değilim sanırım.. Tatlı telaşlar yaşasak bari :)

kesinlikle tatlım stres konusunda tek değilsin..tatlı telaşlar yaşıyoruz bakalım daha neler olucak..

aa ne güzel ah o nişan stresini çok iyi bilirim ben..mutluluklar tatlımm

saol canım teşekkür ederim.senin düğünde benden önce.herkez gidecek topicte gecikmeliyim,ssss ve ben kalcam [/QUOTE]

evet senden önce tatlım..olsun ben hiç beklemediğiniz anda burada olabilirim..özlerim ben sizleri..

seninki yine iyi.ben napayım.kahveleri yaptım hepsi bol köpüklü arkamdaki masaya koydum diğer kahveleri koyucam sen ablamın 5 yaşındaki oğlu gel bütün kahvelerin köpüğünü üfle sil baştan yaptım.ablam ufaklığı bi güzel paraladı neden geç geldi demesinler diye ablam benim oğlan kahvelerin köpüklerini üflemiş baştan yaptı dedi

Çok güzel yaaa.. Bende de benzer şeyler yaşanmıştı .. Bu tip şeyleri insan hayatında yaşamalı.. Güzel anlar :))

evet senden önce tatlım..olsun ben hiç beklemediğiniz anda burada olabilirim..özlerim ben sizleri..[/QUOTE]

gel de bari foto falan paylaş merak ederiz

napsn çocuuum köpük görünce dayanamamışş

napsn çocuuum köpük görünce dayanamamışş

he ya gözüne çakasm geldi ama kahveyi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.kahve koydum mu şeker koydum mu ne kadar koydum hiç bilmiyorum.sordum benimkine sonra güzeldi dedi Allahtan bişiler eksik olmamış.bide benim isteme ve sözde çok gülesim geldi.benimkine bakınca gülmekten kopasım geliyodu resmen,nişanda hiç bakmamam gerek nişanla ilgili taktikleriniz varsa bana söyleyin de uygulayayım

canımcm yaa bizim evde oldu nişanımz birde kalabalıktk... zaten birbirimizi görme olayımız bile olamadı pek karışıklıkta yaa:)) emin ol öle olcak kendiinle ilgilencen daha ziyaade:)) ben birde yapacaklarımı ve kahve çikolata tutarken ki hiyerarşiyi düşünmekten nişanlıma bakamadım bile:))

birde benim nişana geldiklerinde bidaa isteme faslım oldu çünkü ilk geldiklerinde isteyemediler beni:)) babası heyecanlandı dayısı ağznı açamadı annesi isticekti neredeyse:)) ööle bakıştı herkes birbirine:)) sonra gittiler:)) ondan baya dolu dolu bi nişan organizsyonu oldu benmki tatktk uygulamaya gerek kalmadı isteme+sö+nişan olmak üzere paket program yaptık:))

Son düzenleme:

üçü bir arada olmuş benimde babası istiycekti istemeyedi.annesi mutfağa yanıma geldi.istiycem ama nasıl diycem annenler bişi dermi diye bana sessiz sessiz konuşurken annem arkasında duruyodu rezil oldu kadın

üçü bir arada olmuş benimde babası istiycekti istemeyedi.annesi mutfağa yanıma geldi.istiycem ama nasıl diycem annenler bişi dermi diye bana sessiz sessiz konuşurken annem arkasında duruyodu rezil oldu kadın

eyvah eyvah:)) benim kaynanacıım da işte bi daha ne zaman gelelim napalım fala diye kem küm etmeye başladı:) sonra annemle yan yana oturuolar ama kadıncaız öle bi sinirlenmiş ki annem anlatıo bizede sonrasında:)) kayınvalidem kayınpederimi dürtüyormuş sürekli bi de dudak altından kızıomuş adama e hadi istesene bi kızzı isteyemediniz falan diye... ben de heyecanlı heyecanlı kapı arkasındn dinliom bi baktm e yavaştn kalkalım dediler:)) eneeem dedim heyecandan duymadım ben istediler bak beni diynce ablam da ne istemeleri safm benmmmm kaldın başımıza dedi:)))) nişanlımın yüzüne baktım o an buzzz gibiydi sinirden:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…