- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 16.423
- Puanlar
- 448
- Yer
- Bursa
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.001
burayada hoşgeldin selennn...
amin çok tşk ederim canım..gelinliğim alındı işte ev ve mobilyalar fln bakılıyor telaş içindeyiz..sen neler yapıyorsun
benm 26sında işte çeyiz eşyalarımı tamamladm kına, düğün, nikah yeri belirlendi. 25 hazirana nikah günü alındı... şimdi de gelinlik diktiriyoruz bu kadar... daha eşyalara bakılmadı bizim... ama mutluyumçünkü herşey çok güzel ve çok rahat geçiyor... keyif alabiliyorum kısacası bi yoğunluğumuz yok
ben de haziran geliniyim. Allah izin verirse 25 haziranda Antalyada evleneceğim. Ankarada oturuyorum. gelinliğimi aldım. balayını ayarladım. mobilyalar tamam. mutfak malzemesi tamambiran önce evlenesim var ne meraklıymışım evlenmeye :)))
Mrb.. Benim nikah tarihim belli 5 Haziran fakat birsürü eksiğimiz var.Yazılanları okuyunca geç kaldığımı hissettim.. Daha Gelinlik modellerine bile bakamadım beeennÇok strese giriyorum yaaa
hiç strese girme tatlım ben bursada yaşıyorum tüm gelinlikçileri dolaştım..en güzeli aysira gelinlikti..oradan aldım gelinliğimi..zaten nişanlığımıda aysiradan almıştım..
Ben istanbulda yaşıyorum.. Nişanlığımı yaptırdığım yeri düşünüyorum ama bilmiyorumki.. Daha mobilyalar var birsürü şey var.. mutfak malzemesi tamam Allahtan :).. Hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum
Ben istanbulda yaşıyorum.. Nişanlığımı yaptırdığım yeri düşünüyorum ama bilmiyorumki.. Daha mobilyalar var birsürü şey var.. mutfak malzemesi tamam Allahtan :).. Hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum
Elffinn gelinlik çok güzel :) eteği upuuzun o daha güzel. ee ne demişler "kuyruksuz gelinlik olmaz" ben dedim. buna bir de upuzun bir duvak taaa yerlere kadar süper ötesi olur :) oynarken biraz sorun olabilir ama artık ucuna bir halka yapıyorlar, gelinin parmağına tutuşturuyorlar. gelin rahat rahat oynayabiliyor:) İnşallah gelinlik tam istediğin gibi olur
Hoşbuldumm..5 haziran inşallah.. Gün yaklaştıkça stresimde artıyo bakalım artık hayırlısı :)
Mrb.. Benim nikah tarihim belli 5 Haziran fakat birsürü eksiğimiz var.Yazılanları okuyunca geç kaldığımı hissettim.. Daha Gelinlik modellerine bile bakamadım beeennÇok strese giriyorum yaaa
Sizin tarihler ne zaman?
hayırlısı şimdiden strese sokma kendini 3 ay var önünde daha.1 ay kala yap stresbenimde bu pazar nişanım var bende onun heyecanını yaşıyorum
hayırlısı şimdiden strese sokma kendini 3 ay var önünde daha.1 ay kala yap stresbenimde bu pazar nişanım var bende onun heyecanını yaşıyorum
heyecanlı bekleyiş... ayy ne güzel yaaaa
Allahtan ben o dönemleri geçirdim.. Bi Nişanlık için 2 hafta gezmiştim.. Allah tamamına erdirsin canım.. Hepsinin bi güzelliği var.. Heyecanıda güzel streside..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?