2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
amin çok tşk ederim canım..gelinliğim alındı işte ev ve mobilyalar fln bakılıyor telaş içindeyiz..sen neler yapıyorsun

benm 26sında işte çeyiz eşyalarımı tamamladm kına, düğün, nikah yeri belirlendi. 25 hazirana nikah günü alındı... şimdi de gelinlik diktiriyoruz bu kadar... daha eşyalara bakılmadı bizim... ama mutluyum çünkü herşey çok güzel ve çok rahat geçiyor... keyif alabiliyorum kısacası bi yoğunluğumuz yok

tatlı yorgunluklar oluyor..keyifli

Mrb.. Benim nikah tarihim belli 5 Haziran fakat birsürü eksiğimiz var.Yazılanları okuyunca geç kaldığımı hissettim.. Daha Gelinlik modellerine bile bakamadım beeenn Çok strese giriyorum yaaa

aramıza hoşgeldin canım.Ben Antalyada yaşıyorum Antalyada nerde evleneceksin? Nerde yaşıycaksınız?

Mrb.. Benim nikah tarihim belli 5 Haziran fakat birsürü eksiğimiz var.Yazılanları okuyunca geç kaldığımı hissettim.. Daha Gelinlik modellerine bile bakamadım beeenn Çok strese giriyorum yaaa

hiç strese girme tatlım ben bursada yaşıyorum tüm gelinlikçileri dolaştım..en güzeli aysira gelinlikti..oradan aldım gelinliğimi..zaten nişanlığımıda aysiradan almıştım..

hiç strese girme tatlım ben bursada yaşıyorum tüm gelinlikçileri dolaştım..en güzeli aysira gelinlikti..oradan aldım gelinliğimi..zaten nişanlığımıda aysiradan almıştım..

Ben istanbulda yaşıyorum.. Nişanlığımı yaptırdığım yeri düşünüyorum ama bilmiyorumki.. Daha mobilyalar var birsürü şey var.. mutfak malzemesi tamam Allahtan :).. Hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum

aramıza hoşgeldin senin düğün ne zaman canım?

hiç korkma çok zevkli,heyecanlı bir işe girdik..bunun sonunda sevdiğimizle bir ömür boyu beraber olmak var..

amin canımmm amin... gene paylaşırım 9 nisanda görünce gelinliimi fotolarını falan çekp de... ayyy bende öyle düşünüyorumm... uzuuun rahibe duvağı:)) kuyruklu olacak da işte zaten ben de pek beceremem oynamayı nişanlıma diyorum ki oh bak kuyruğum uzundu oynayamıyorum bahanesiyle ortalarda dolanırım işte diyorum... o da benimle dalga geçiyo umarım düğünde oynayanların gözü seni görür de basıp yuvarlamazlar seni diye

Hoşbuldumm..5 haziran inşallah.. Gün yaklaştıkça stresimde artıyo bakalım artık hayırlısı :)

hayırlısı şimdiden strese sokma kendini 3 ay var önünde daha.1 ay kala yap stres benimde bu pazar nişanım var bende onun heyecanını yaşıyorum

girme canım strese sen rahat olunca işler de rahat ilerliyor... güven banaa... tecrübeyle sabittir:)))

hayırlısı şimdiden strese sokma kendini 3 ay var önünde daha.1 ay kala yap stres benimde bu pazar nişanım var bende onun heyecanını yaşıyorum

Allahtan ben o dönemleri geçirdim.. Bi Nişanlık için 2 hafta gezmiştim .. Allah tamamına erdirsin canım.. Hepsinin bi güzelliği var.. Heyecanıda güzel streside..

heyecanlı bekleyiş... ayy ne güzel yaaaa

şuan bi heyecanım yok aslında sadece o gün çok fazla heyecan yaparım ondan eminim.beni arabayla kuaförden almaya gelince kuaförden nasıl çıkıcam,fotoğrafçıda nasıl poz vericem (elim ayağım titrer çünkü) foto çekiminden sonra eve girdiğimizde bütün gözler bizde olacak el öpücez yüzükler takılcak vs vs vs. off siz atlattınız rahatsınızdır

Allahtan ben o dönemleri geçirdim.. Bi Nişanlık için 2 hafta gezmiştim .. Allah tamamına erdirsin canım.. Hepsinin bi güzelliği var.. Heyecanıda güzel streside..

amin teşekkür ederim.tabii ya güzel bekleyişler bunlar stresi bile güzel.yalnız ben stres yapınca çeneme vuruyo o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…