- 28 Eylül 2010
- 214
- 0
ii geceler kızlar bulantılarınız başladı mı ben hep bulantı halindeyim ilk hamileliğimde bukdar olmamıştım
canım ben 5. haftamdayım ve arada bulantım oluyor ve midemde yanmada oluyor.tuzlu kreker çok iyi geliyor çantanda bulundur canım,artı dün başımda döndü sanırım kan şekerim düştü
ii geceler kızlar topiciniz ve bebişleriniz hayırlı olsun:ecrin_bebek:
bende 2008 haziran annesiyim bir oğlum var kısmetse 2. bebğimizi düşünüyoruz benimde sat 19 eylül. günüme az kaldı belki bende aranıza katılabilirm :)))
oyy ne güzelll hayırlı olsun tecrübeli annemiz :)) tebrklrr canımm...
merhabalar,
Yeni uye sayilirim.Ozel mesaj gonderemedim yeterli mesajim olmadigi icin.Ben de 2011 Haziran anne adayiyim.Heyecanlarinizi okudukca ne kadar guzel bisey olduguna her dafasinda sahit oldum.Herkese sorunsuz guzel gebelikler ve dogumlar diliyorum.
Ben de cok istahsiz ve tatsiz gunler geciriyorum.Yumurta ve sutten her gun yemek zorunda oldugum icin cok tiksindim artik ama hala zorluyorum.Bulantilar kendini iyiden iyiye hissettiriyor ve ben umursamamaya calisiyorum,Psikolojik oldugunu dusunmeye ve atlatma yollarina gidiyorum.Bulantilar sabah olur deniyor ama ben gun boyunca tam olarak bulanti olmasa da keyifsiz bir hal icerisindeyim.
Herseye ramen 4 yildan sonra hamis oldugumu bilmenin keyfi benim ve esim icin bambaska birsey.Yeter ki bebegim saglikli olsun, herseye katlanmaya hazirim.
tebriklerr canım..evet bebişlerimiz için katlanacağız :)) bende hiç sevmediğim baklagilleri yiyorum zor olsada :)) mesela yoğurduna meyve karıştır..muza mikserle süt ile karıştır..harikaa tadı oluyor..ben süt içerken ballı içiuorum soğunlukla,daha bi içesim geliyor..önceden ağzıma vurmazdım :)) böylelikle belki daha kolay yiyebilirsin canım..biraz farklılaştır tadları..hem ektra bonuz kazanıyoruz :) ..yumurtayı da patates salatası yaparak içinede atarsın yumurta..değişik tadlarda cazip gelebilir canım allah kolaylık versin..bu arada ben şu yumurtayı ttam katı olarak sevmiyorum.tavada bayılıyorum ama az pişmiş oluyor ya öyle yapsam sabahları zararlı olurmu
Ayy kızlar ben 2011 nisan annesi olucam kısmetse.Daha dün sadece bizim topiğimiz vardı,mayıs haziran yoktu.Şimdi ne güzel benim eskimeye başladığımı hissediyorum,haftalar daha çabuk geçsin istiyorum.Hepinize sorunsuz,sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum....
ayy ne güzell..bizde bebişlerimizin hemen büyümesini istiyoruz,bizde eskimek istiyoruz :)) bu arada tebrikler canımmm
günaydın güzel anne adayları selamlarrropuyorumnanaktan
acaip gribim yaaa ilaç da içemiyorum yere yapışacam nerdeyse ofistekafamçokkarıştı
çok dikkat edin kendinize
canım benimm çokk geçmiş olsun..valla zor zamana denk geldik :)) bu sene çok soğuklar gelecekmiş..kendimize dikkat etmemiz lazım..dedğin gibi ilaç da içemiyoruz..hayırlsı :)) kendine iyi bak güzel anne :)) boll portakal, mandalina suyu iç..ve limon..en süperi limon suyu ..limon çabuk keser canım..kolay gelsin sana :CüvCüv:
mrb kızlar,,,
bana eylül sonunda aşılama yapıldı, 13.gün test yaptı doktor. 23 çıktı. erken yaptık değerin düşük dedi. yarın için çağırdı, yarın tekrar yapacak test. inşallah yükselmiştir.
inşlhh canımm..senide buraya bekleriz en kısa sürede :))
canim selam ..
insallah yüksek cikar degerlerin canim gelir bebisin , bende catlatma ignesi oldum öyle hamile kaldim
rabbimm hayirlisini versin ins hepimize
aminnnnnnn canımmm