- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Düğünüm 4 haziranda ama hala balayı için karar veremedik...
sanırım voyage belek olucak bu gidişle :97:
olimpos yolcusuyuz.. adrenalin dolu bir balayı bizi bekliyor
bugün ets'ye uğradım.bu hafta başlamasını bekliyoruz dediler.telefonumu aldılar arayacaklar açılınca
bu hafta takipte olun kızlar her an süpriz yapabilirim başladı diye
bu hafta takipte olun kızlar her an süpriz yapabilirim başladı diye
peki ne kadar süresi olacak bu erken rezervasyonun? pooff nişanlım işini değiştirdi yeni başladığı yerde daha yeni olduğu için sorun çıkarmazlar inşallah balayı için izin konusunda..
sigorta yaptırırsınız canım,olurda izin falan vermezler bi aksilik olur gitmenize 72 saat kalaya kadar iptal edilebiliyor.paranın tamamını iade alırsınız sadece sigorta bedeli kalır
canım. erken rez. ocakta başllar yaz sonuna kadar devam eder
hazirana kadar devam eder canım,
hazirandan sonra biter normal sezon rezervasynları devam eder.tabi indirim oranı ve fiyatlar değişir :80:
sigorta yaptırırsınız canım,olurda izin falan vermezler bi aksilik olur gitmenize 72 saat kalaya kadar iptal edilebiliyor.paranın tamamını iade alırsınız sadece sigorta bedeli kalır
aaaa bunu bilmiyodum oh be çok iyiymiş o zaman içim rahatladı :)))
speedinin dediği gibi 20lira falanmı? o zaman dahada iyiymiş :))
bir çok büyük tur şirketinin 2011 fiyatları belli oldu arkadaşlar , ben az önce görüştüm ... Acele edin ilk haftaya özel extra indirimler var... Biz maxx royal'i çok beğendik sanırım oraya gideceğizzz
Arkadaşlar anlaşacağınız turların sitelerine mutlaka bakın. erken rezervasyınlar % 35 olarak açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?