- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.901
Nohut iki gün suda bekleyince bozulmaz dime kızlar?? dün değil ondan önceki gece suya koymuştum dün yapamadım. sabah baktım üstü biraz beyaz beyaz köpük olmuş suyunu değiştirdim bıraktım öyle
Nohut iki gün suda bekleyince bozulmaz dime kızlar?? dün değil ondan önceki gece suya koymuştum dün yapamadım. sabah baktım üstü biraz beyaz beyaz köpük olmuş suyunu değiştirdim bıraktım öyle
Canım nohut suda ekşir... o yüzden ekişimiş olabilir büyük ihtimalle..
ya ekşimiş olmasın lütfennnn( e ama normalde bi gece bekliyo suda şişsin diye ben sadece iki gece bekletmiş oldumm.
yaa ben hiç karnıbahar haşlaması yapmadımda yemedim de biz ya yemeğini yada zeytinyağlı sarımsaklı haşlamasını yaparız...
Kızartması güzel oluyormu ? oluyorsa nasıl yapılıyor ?
ya ekşimiş olmasın lütfennnn( e ama normalde bi gece bekliyo suda şişsin diye ben sadece iki gece bekletmiş oldumm.
canım gidince nalarsın zate kokusundan bir kere bende öyle kuru fasulye koymuştum geceden ertesi gün yapamadım bir osnraki gün kokmuştu attım mecburen
kızartması çok güzel oluyo canım şöyle ki önce yine az haşlıyosun karnıbaharı sonra bi sade sodayı bi kaba boşaltıyosun içine mısır unu istersen birde yumurta ama ben kırmıyorum sevmediğim için sonrada kızgın yağda kızartıyosun üstüne sarımsaklı yoğurt dökebilirsin
hamilelikte brokoli ve enginarı yiyiyn diyorlar ama ben hiç yemedim şimdiye kadar yapsamda nasıl yemeğini yapabilirim bilmiyorum. seven varmı bunları kızlar yada yapan
hamilelikte brokoli ve enginarı yiyiyn diyorlar ama ben hiç yemedim şimdiye kadar yapsamda nasıl yemeğini yapabilirim bilmiyorum. seven varmı bunları kızlar yada yapan
kızartması çok güzel oluyo canım şöyle ki önce yine az haşlıyosun karnıbaharı sonra bi sade sodayı bi kaba boşaltıyosun içine mısır unu istersen birde yumurta ama ben kırmıyorum sevmediğim için sonrada kızgın yağda kızartıyosun üstüne sarımsaklı yoğurt dökebilirsin
Ayy güzele benziyor gerçekten... bu akşam yapayım bari :)
Dene canım tavsiye ederim dışı kıtır içi yumaşacık süper oluyo
kız karnıbaharı sen böylemi haşlıyosun
soda nerden çıktı ilk kez duyuyorum..
brokoliyi ben kücüklüğümden beri cok sever ve yerim canım
enginar'ı cok fazla sevmiyorum
biz brokoliyi zeytinyağlı yaparız bide graten. zeytinyağlı için normal buharda haşlıyorsun brokoliyi sonra üzerine sarımsaklı sirke ve zeytinyağ gezdiryorsun
sirke sevmiyorsan benim gibi sadece sarımsak ve zeytinyağ döküncede cok güzel oluyor
grateni de ben brokoliyi biraz haşlıyorum sonra patatesleri biraz haşlıyorum sonra üzerine beşamel sos döküyorsun ama her zaman beşamel sos'a muskat cevizi rendelerim biraz
hazmı kolaylaştırıyor ve cok güzel bir lezzet katıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?