- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.761
kızlar benide isterseniz bende gelirim yeni topiğinize ama tabi isterseniz haber verirseniz.
hom saçma saçma konuşma allasenn yaa. Tabiki sende olursun aaaaaa :)
fahriş ben bu sorunu yarına kadar çözmeye çalışıcam. Sizide bilgilendiricem.
herşey daha güzel daha rahat olucaz :)
canım tabiki haber ederizz aşk olsun unutursak bile benim nickten nereleri takip ettiğime bak hemen gell kuzumm
uzun süredir aynı nicklerle bu topikteyiz ve hiç kopmadık ister istemez sitedeki üyelerin dikaktini çekiyor bir ortamımı zsammi içten o yzüden pandoşşş hemen çözüm üret bizee bir kişiyi takip edelimm orda toplanalım:))
aynen al bendende okadar.
ama sıkma canını. güzel şeler yapcaz biz hepberaber bu sorunu kaldırıcaz :)
canım tabiki haber ederizz aşk olsun unutursak bile benim nickten nereleri takip ettiğime bak hemen gell kuzumm
Kızlar ben KAZEN e mesaj attım. Şimdi ondan haber bekliyorum. Cevap yazdığı zaman sizide bilgilendiricem.
Onun tavsiye ettiği şekilde bi yol izleriz.
Kızlar ben KAZEN e mesaj attım. Şimdi ondan haber bekliyorum. Cevap yazdığı zaman sizide bilgilendiricem.
Onun tavsiye ettiği şekilde bi yol izleriz.
Evet şimd okudum ve bu durum benimde canımı sıktı, kızlar yarın belki esgeçersiniz ama lütfen bu yazımı esgeçmeyin, bende kul. adımı değiştirmeye karar verdim. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum, eşim bu aralar çok taktı bu siteye...
neelr olmuş hayret
benmi hiç hoşuma gitmedi çok ilginç buldum olanları
ben burda başkalarına anlatamadığım sevinci mutluluğu üzüntüyü anlatıyorum canım ciğerim dediklerim arkadaşlarım ailemle bile paylaşmıyorum dışardan birinin bunları takip etmesi okuması hiçde hoşnut değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?