2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kesinlikle hak veriyorum sana fahriyecim.Uzun zamandır bir aradayız ve dolu dolu geçiyoruz sayfaları buda dikkat çekiyor hayliyle.
Gerçekden ben burda yazarken sadece size yazıyormuşum gibi düşünüyorum ama durum öyle değil tabi.

Aslışımmm haberini bekliyoruz canım.

aynen al bendende okadar.
ama sıkma canını. güzel şeler yapcaz biz hepberaber bu sorunu kaldırıcaz :)

asıl önemli olan herkese haber vermiş olmak bunun için bir liste yapmamız gerekiyor hepimizin nicklerinin olduğu.

shewall
pandomim
kradese
daisyrose
spicy
tupturuncu
xeddax
cafelatte
ayers
evremmm
esrasss
hom
sonbahar
akasya22
estug
gereksizce
nursenamm

bu listeyi toparlayalım kızlar sonradan haberleşirken lazım olacak. başka kimler vardı?
pandomimcim haber bekliyoruz senden.

Kızlar ben KAZEN e mesaj attım. Şimdi ondan haber bekliyorum. Cevap yazdığı zaman sizide bilgilendiricem.
Onun tavsiye ettiği şekilde bi yol izleriz.

Evet şimd okudum ve bu durum benimde canımı sıktı, kızlar yarın belki esgeçersiniz ama lütfen bu yazımı esgeçmeyin, bende kul. adımı değiştirmeye karar verdim. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum, eşim bu aralar çok taktı bu siteye...

yeni topikte ben de sizinle sohbete devam etmek isterim kızlar aranıza kabul ederseniz...

10000 li sayfalara ulaşmış bir topiğin dikkat çekmesi gayet normal kızlar.çözüm konusunda bana da mesaj atın mutlaka

Kızlar ben KAZEN e mesaj attım. Şimdi ondan haber bekliyorum. Cevap yazdığı zaman sizide bilgilendiricem.
Onun tavsiye ettiği şekilde bi yol izleriz.

Canim gündüz giremedim akşam okudumda,sabah gelemezsem benide haberdar edin mutlaka,sonra sizi kaybetmiyeyim

günaydınnn kızlarrrr

pandoşşşş ne yaptınn var mı bi gelişme :)) birde ben tekrar üye olsam başka mail adresimde yok yahuu nasıl değiştirecem aynı maille olunmuyor galiba

Kızlar herkese günaydın. Şimdi hepinize özel mesaj atıcam Meraklanmayın :))

Canım Yeni kullanıcı adı alıcaksın. Bu kullanıcı adını değiştirirsen yine msjların duruyo silinmiyo isteyen gene seni bulabilir. Eskisinide kazene bildiriceksin onu iptal edicek. Yeni kullanıcı adını kullanmaya başlıcaksın böylelikle.

neelr olmuş hayret
benmi hiç hoşuma gitmedi çok ilginç buldum olanları

ben burda başkalarına anlatamadığım sevinci mutluluğu üzüntüyü anlatıyorum canım ciğerim dediklerim arkadaşlarım ailemle bile paylaşmıyorum dışardan birinin bunları takip etmesi okuması hiçde hoşnut değil

Günaydın kızlarrr mağdurunuz geldi:) Bende seninle birebir aynı duyguları paylaşıyorum canım ama yapacak birşey yok kabahat bizde çok açık kimlik verdik suçluyum susuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…