• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim aklıma bi fikir geldi ama :))) tabiki olurmu bilmiyorum.
Herkes nikini değiştirsin adını değiştirsin. Hem nick hem takma adımız olsun :)) yaşadığımız şehride değiştirelim.
Ama 2011 topiğini bilenler gene bulabilir.
Hem adları değiştirip hemde yeni topikmi açsak :)

sonra aynı topickte buluşmak zor olur bence herkes nickini önce burda kararlaştıralım turuncu mesela yeni üye açsın topic
sonra yeni nicklerimizle orda buluşalım
e ordada birbirimize özelden yazarız kim olduğumuzu

Buketcim ne yazdın bilmiyorum ama merak etme birşey okuyamadım, hamileliğimde bu siteyi çok takip ederdim, geçenlerde forum takipte 2011 gelinleri 1 ekim buket falan laflarını görünce hadi canım o mu acaba bir bakayım diye açtım ama maşallah 10000 sayfa! ben kim olduğunu anlayamadan siz beni çözmüşsünüz, geçmiş birkaç sayfadan birşey anlamadım,aktif sayfayı da bugün gördüğüm için şimdi farkettim evet Buketmiş :)) ama malum ikizler var ve şu anda çok hastalar, benim bir açtığım sayfa saatlerce açık kalıyor, (güzelim ne yazdın bilmiyorum ama okumamam gerekiyor sanırım) ama böyle sitelerde çok kişisel bilgi paylaşmamanızı bir ablanız olarak hepinize tavsiye ediyorum.:)) çünkü google da ne konu aratsanız hemen bu sayfalar çıkıyor...

okumaman gereken birşey yok ki yengecim okuyabilirsin denk gelsek ben sana bir çırpıda herşeyi anlatırım zaten biliyorsun okuyabilirsin de çok özel şeyler yazmadım hiç ama tavsiyene uysak iyi olur sen değilde eşimin tarafından biride denk gelebilirdi ben gene şanslıyım sana yakalandım:)

evet birbirimizi kaybetmeyelimm biz sımsıkı bağlıyız birbirimizee bişi olazz yeni topik bile olsa buluşuruzz iyibir organize edelimde şu işi bu topiği kapatalım o zaman okunmaz topikk alakasız bi topik açalım gelin evlilik tarih geçmesinn

okumaman gereken birşey yok ki yengecim okuyabilirsin denk gelsek ben sana bir çırpıda herşeyi anlatırım zaten biliyorsun okuyabilirsin de çok özel şeyler yazmadım hiç ama tavsiyene uysak iyi olur sen değilde eşimin tarafından biride denk gelebilirdi ben gene şanslıyım sana yakalandım:)

eşinin ailesi olsa ne okuyacak kuzumm ufak bir ğneleyici sözün mü var sankii değerini bilsinler bence..

evet birbirimizi kaybetmeyelimm biz sımsıkı bağlıyız birbirimizee bişi olazz yeni topik bile olsa buluşuruzz iyibir organize edelimde şu işi bu topiği kapatalım o zaman okunmaz topikk alakasız bi topik açalım gelin evlilik tarih geçmesinn

ben burda yazdığım mesajları vaktim olsa günlük gibi bi yere toplamak istiyodum hayatımın en özel dönemleri geçti burada. :(

ben burda yazdığım mesajları vaktim olsa günlük gibi bi yere toplamak istiyodum hayatımın en özel dönemleri geçti burada. :(

Oy oy kızlar neler olmuş neler.Eski mesajlar silinmiyormuş:( Ben maşallah herşeyide anlatıyorum.

Gerçi bizim tarafdan yada eşimin tarafından pc ve net kullanan pek yok ama yinede dikkat etmek lazım.
Ortak karar ve değiştirelen niklerle birlikde yeni bir topikde buluşabiliriz.Ben hiç birinizi kaybetmek istemem.
Facemde yok biliyorsunuz tek iletişim yerim burası.

uzun süredir aynı nicklerle bu topikteyiz ve hiç kopmadık ister istemez sitedeki üyelerin dikaktini çekiyor bir ortamımı zsammi içten o yzüden pandoşşş hemen çözüm üret bizee bir kişiyi takip edelimm orda toplanalım:))

kızlar benide isterseniz bende gelirim yeni topiğinize ama tabi isterseniz haber verirseniz.

hom saçma saçma konuşma allasenn yaa. Tabiki sende olursun aaaaaa :)

uzun süredir aynı nicklerle bu topikteyiz ve hiç kopmadık ister istemez sitedeki üyelerin dikaktini çekiyor bir ortamımı zsammi içten o yzüden pandoşşş hemen çözüm üret bizee bir kişiyi takip edelimm orda toplanalım:))

fahriş ben bu sorunu yarına kadar çözmeye çalışıcam. Sizide bilgilendiricem.
herşey daha güzel daha rahat olucaz :)

Back