2011 gelin adayları buyrun sohbete

Eşim çok titiz olduğu için o konuda rahatım

geçen atletini asmış acilen hepsini yıkayınca benim aldıklarım çeyizlik var evden getirmedi yıkarken hepsini attım

güneşte iki dakika kuru diye omuz tarafından asmış ay ne komik görünüyor aşağıdan bakınca

benden marifetli eşim maşallah siler süpürür asar katlar :)

hah tamamdır canım:) beklıyorum cvbını....

Ohh oh super,sevındım ben de canım:)...

Evdeki huzur zenginlik budur

üzüm üzüme baka baka

ne ekersen onu biçerisn

favori sözlerim arrık

geçen kayınvalidem yine bir kız çpok zengin miş bayağı bir anlata anlata bitiremedi akrabasılyla evlenmiş konu kapansaydı söylemicektim ama ısrarla anlatınca sevvel kulaklarını çınlattım dedimki benim favori sözüm :)))) evdeki huzur zenginlik budur :)))

çok fena oldum .))

denizcim anadolu sigorta reklamı vardı eskiden onda söylüyodu sonunda adam. o gün hayat sloganım olmuştu. lisede falandım. ondan beri hayattan ne ararsın dediklerinde hep huzur olmuştur cevabım.
insan ne yaparsa neye sahip olursa olsun kalbinde böyle bi sancı olur ya huzursuz zamanlarda o olmayacak. çok kötü bi his.

Allah hepimize huzur versin.

neler yazdığını veya tarihinide bulursan bakayım canım yengem olabilir çünkü saygılar burdan kendisine:)

buketcim ismi derya mı yengenin. bizim topiği mi okuyor?
bu arada nobrancım özür ama hakkında konuşuyoruz.
Allah bebeklerini bağışlasın.
sağlıklı günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…