- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.661
aaaaaaaaaaaaa buuukkkeett((((((((
şevvalcimmm cafelatta( eda) beni tanımazz nasıl tanıtsak benii pot kırmadan kuzumm :))
hemşo bu kocişler çok çakalll
şevvalcimmm cafelatta( eda) beni tanımazz nasıl tanıtsak benii pot kırmadan kuzumm :))
turuncum bilemedim. edanın kendi tahmin etmesi lazım. edacım topikte kimin eksikliği belli oluyo.
bi tahmin et ama sakın sonucu yazma buradan. gizli...
sorma.. ay özledim be yaa.
akşamlar size de çok az geliyomu kızlar.
özelden yazarım şeker reklam olmasın:) istersen benim yerime 19 a kadar dükkan bekleyebilirsin:)
efendim şeker .
bari 18 olsun kuşum yaa
bide kkya girmeme izin verirsen anlaştk :))))))))))
almıcan sandım işe :)))))
denizim dün gece rüyamda seni gördüm oğlun oluyordu tombiş yanaklı
mavi gözlü diyorum adını ne koydunuz oğulcan diyosun, içimden diyorum neden u kadar kötü bir isim koymuşlar acaba daha ben sana sormadan diyosun ki; kayınvalidem cok istedi o yüzden
ama ben efe diye çağıracağım diyosun:)
hayırdır ınşallah
1.cisi doğru denizim zaten söylemiştim temiz çıkıcak ama diğerini söylemem..
2.hamile değilim oda kesin
3,ev alamıycaz henüz
4.tatil olsa zaten söylerim
5,ahh foto sorma onuda yapamadık hala
6,buda değil..
7,secenek söylemem çünkü benimde sabırlı olmam gereken bi konu..(çünkü p.tesi belli olucak) ama başrol ben değilim bunu bilin
canım sıkıldı şu alttaki konuyu okuyunca(
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/476370-derdim-var-tutamam-icimde.html
bu arada yazı puntoları küçüldü galiba kkda şuan itibariyle.
anca okuyup cevapladım şeker ama bende 18 de çıkamıyorum görüyorsun cumarteside full kk ise işinin olmadığı zamanlarda serbest:)
yok Aylin sen doğru olanı yapıyorsun,
mesela yeni öğrendiğim bişey var.... deneyimli hatunlar dediler ki; ütü yapdıktan sonra ütülediğin şeyleri sen kaldırma
herşeyi ayır koy yatağın üstüne herkes kendi kıyafetini kaldırsın. Dün gündüz ütü yaptım, ilk defa çamaşır sepetim bomboş oldu
ütü de yaklaşık 3 saat sürdü bende dediklerini dinledim bütün herşeyi yatağa koydum asılması gerekenleri astım dolabın kapağını açık bıraktım
sonra eşim gelince hadi bunları toplayalım dedim
hiç itiraz etmedi, ellerine sağlık hanım bidaha kendini bu kadar yorma dedi böylelikle ne kadar iş yaptığımı gördü
sonra cocuk olunca daha rahat edermişiz öyle yapınca. evde erkekler sorumluluk almazmış kadının vermesi gerekiyor muş bende veriyorum:))
sizde öyle yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?