2011 gelin adayları buyrun sohbete

şevvalcimmm cafelatta( eda) beni tanımazz nasıl tanıtsak benii pot kırmadan kuzumm :))

turuncum bilemedim. edanın kendi tahmin etmesi lazım. edacım topikte kimin eksikliği belli oluyo.
bi tahmin et ama sakın sonucu yazma buradan. gizli...

hemşo bu kocişler çok çakalll

sorma.. ay özledim be yaa.
akşamlar size de çok az geliyomu kızlar.

bilemiyorum ki canım ya, epeydir giremediğim için kimler gelmiş gelmemiş takip edemedim maalesef

hayır olsun canım
ne güzel rüya

bu muhabbetleri yeni okudum ben çok tatlısınız...

canım sıkıldı şu alttaki konuyu okuyunca (

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/476370-derdim-var-tutamam-icimde.html

bu arada yazı puntoları küçüldü galiba kkda şuan itibariyle.

bende ben bilgisayardan yine biyerlere bastım sandım :)))

anca okuyup cevapladım şeker ama bende 18 de çıkamıyorum görüyorsun cumarteside full kk ise işinin olmadığı zamanlarda serbest:)

hmmmm kuzum çok yaaaa
ben şimdide cumartesi çalışıyom evlenince bari
cumartesi evde olayım diyom :)))
ama çok zor bu zamanda herkes cumarteside çalışo:))
rabbim herkese iş versinde herkes çalışsın

slm kızlar.erkek arkadışımla bir türlü karar veremiyoruz.o sadece düğün yapmayalım balayına yurtdışına gidelim dio bende öyle olsun isterim ama aileler illa düğün dio.bize kalsa nikah sonra arkadaşlarımızla eğlenmeye gideceğiz.ama ailem düğün dio yaa.
sizce ne yapayım yardım edin

düğündaşşşş esraasss bu yazıyı görürsen bebişim mesajına istinaden evet benimm:99 mesaj sayım dolmadı mesaj atamıyorum :)) en kısa zamanda cevap vereceğim sana:) sevindim güzel haber verdiğin için.. aynen yazdığın gibi benimde gayet iyi şuan:))

Benimki kendi ütüsünü kendi yapıyo hahaahaa :)) geçen nişana kendim gittim eşim almaya gelicekti bende kızıyodum nişandayken nerden kaldın falan diye bana mesaj atmış beni soran olursa evde hatun var ama gömleğimi ütülüyorum dersin diyo :)) bak bak bide lafta sokarmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…