- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.361
azıcık eşimden tüyo aldım akşama dışarı çıkıcakmısız taksime onu biliyorum ama mekan olarak nereye gidiceğimiz bilmiyorum süpriz dedi ayy heyecanlıyım bugun..akşama nasıl süpriz gelcek acabaaaaaaaaaaaaaaaaa
aylinimmmm sağolll fıstıgımmmgünaydın kızlar
edaa doğum günün kutlu olsun canımcım
aynen canım. bebeğimi görmüş olmanın verdiği heyecanla ben tam gaz temzilik yaparım artık
azıcık eşimden tüyo aldım akşama dışarı çıkıcakmısız taksime onu biliyorum ama mekan olarak nereye gidiceğimiz bilmiyorum süpriz dedi ayy heyecanlıyım bugun..
aylinimmmm sağolll fıstıgımmm
hadi gözün aydın bebişin ne durumda..
Kübracım bebişinle ilgili güzel haberler alırsın inşallah
ayy hadi bakalım inş..cinsiyetini gösterir..bugün tam 12 haftalık oldu inşallah cumartesi göreceğim bebeğimi.
hayırlı cumalrr nursenaa..çok teşekkür ederim iyiki varsınızGünaydın kızlar hayırlı cumalar:))
Edacım doğumgünün kutlu olsun...Gönlünden geçen tüm güzellikler,hayırlar seninle olsun...Yeni yaşını hep mutlu geçirirsin inşallah
ooo eda süslen püslen günün tadını çıkar foto çekil
Kübracım bebişinle ilgili güzel haberler alırsın inşallah
şu ince çoraplarım sürekli kaçıyor
penti aldım yarım pantalon için ay sinir oluyorum bu duruma
bimden almıştım uzun süre giydim şimdi bimde yok kışın gelcekmiş
toptan alıyorum 5 -6 tane 3 kez bile giyemiyorum
azıcık eşimden tüyo aldım akşama dışarı çıkıcakmısız taksime onu biliyorum ama mekan olarak nereye gidiceğimiz bilmiyorum süpriz dedi ayy heyecanlıyım bugun..
4 gün kaldı bizimde 1 ayımıza eşim kutlamaz kesinnn
benimkide kutlamıyor zuhal. Hatta ben diyorum bak bugün bizim 5. Ayımız bitti. Neden hesap tutuyorsun ki diyor. Kendini savunacak ya diyorki ben sneinle geçen günlerimi dolu dolu yaşıyorum benim için ayların önemi yok
benimkide kutlamıyor zuhal. hatta ben diyorum bak bugün bizim 5. ayımız bitti. neden hesap tutuyorsun ki diyor. kendini savunacak ya diyorki ben sneinle geçen günlerimi dolu dolu yaşıyorum benim için ayların önemi yok
benimkide kutlamıyor zuhal. hatta ben diyorum bak bugün bizim 5. ayımız bitti. neden hesap tutuyorsun ki diyor. kendini savunacak ya diyorki ben sneinle geçen günlerimi dolu dolu yaşıyorum benim için ayların önemi yok
vaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?