- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.641
Teşekkür ederim züleyhacım darısı senin başına inşallah.
Evlilik cüzlanını eline alınca insan böyle kıpır kıpır oluyor.
Mutluluk buruk tabi babam ağladı dayanamadı canım benim.
Ama yine evime gittim düğünden sonrası biraz zorlu geçicek benim çeşmeler baya bir açık olucak gibi.
teşekkür ederim züleyhacım darısı senin başına inşallah.
Evlilik cüzlanını eline alınca insan böyle kıpır kıpır oluyor.
Mutluluk buruk tabi babam ağladı dayanamadı canım benim.
Ama yine evime gittim düğünden sonrası biraz zorlu geçicek benim çeşmeler baya bir açık olucak gibi.
,ayşe
züleyha
gamze
kübra
slm nabersiniz
mesaiye geç kaldınız kızlarrrrrr
ceza sohpet sizden sorulur
slm aylincim geçmişe bakmadım dedimmi hatırlayamadım başınız sağolsun tekrar
onlar oluyor canım yabizim dugun geceli 2 hafta oldu hala ara ara aglıyorum...sebep yok icimden geliyor...annemleri de sık sık goruyorum ama yine de aynı evde degiliz ya sonucta ,dokunuyor....
pazar gunu annemle pazara cıktık,akrabalarımla karsılastım iste nasılsın alıstın mı falan dıyor herkes,ay yine bır kotu oldum gozlerım doldu,sanki ben artık yabancılasmısım ,o aileden cıkmısım falan gibi hissettim ...
eve geldim bır posta agladım yine...
zor oluyor ama alıscaz,ben ilk zamanlara gore brz daha iyiyim...ara ara geliyorlar sadece:)
onlar oluyor canım yabizim dugun geceli 2 hafta oldu hala ara ara aglıyorum...sebep yok icimden geliyor...annemleri de sık sık goruyorum ama yine de aynı evde degiliz ya sonucta ,dokunuyor....
pazar gunu annemle pazara cıktık,akrabalarımla karsılastım iste nasılsın alıstın mı falan dıyor herkes,ay yine bır kotu oldum gozlerım doldu,sanki ben artık yabancılasmısım ,o aileden cıkmısım falan gibi hissettim ...
zor oluyor ama alıscaz,ben ilk zamanlara gore brz daha iyiyim...ara ara geliyorlar sadece:)
günaydın kızlarrr
nilayyyyy hayırlı olsun sende artık evli hatunsunn
kızlar ben bu hafta sonundan hiçç bişey anlamadım. cumartesi temzilik yaptım sonra balkon kapımız içeri açılıyordu. ve koltuğa çarpıyordu rahat rahat geçemiyorduk. onu dışarı açılacak şekilde yaptırdık. baya pislik çıktı bana yine. pazar günü mutfak alışveirşi yaptık sonra eşim işe gittiöyle geçti gitti bütün hafta sonu.
günaydın kızlar herkese iyi haftalar dilerim
nilayım çok tebrik ederim geçmişi okuyup ayrıntıları alıcam.
slm aylincim geçmişe bakmadım dedimmi hatırlayamadım başınız sağolsun tekrar
amin canım inş...
Kıyamam sana yaaaaaaaaaaa
sadece evet mi dedin başka şey söyledin mi:))
esracım biraz kuvvetli olman lazım. allaha şükür annene yakınsın hepsinin sağlığı yerinde. sen yuvanda eşinle mutlusun. daha ne isteyesin. bence biraz şükretmelisin.
ayşe
züleyha
gamze
kübra
slm nabersiniz
mesaiye geç kaldınız kızlarrrrrr
ceza sohpet sizden sorulur
Ayşecan slm .)
evet o göerdüğün metro ile gidip geliyorum :)
sen hangi proje için geliyorsun bursaya geçende burdaydın ne zaman gelip gidiyorsun
yetişemiyorum hızına :)))
Ayse iyi yolculuklar
slm millet eşimin eniştesi vefat etmiş kayınvalidemler gittiler ist e
geldim geldim buradayımmm
aylin hayırdır kim vefat etti canım?
oyy nası uykum var eve gidip uyusam keşke bide reglim.
Sadece evet dedim kuzucum.
Babamın gözleri dolu dolu karşımda.
Hatta evet demeden önce bir süre bekledim bile
Teşekkür ederim aylinimmm darısı düğünüme inşallah.
eşimim eniştesi geçen hafta trafik kazası geçirmişti ayşecim
komadaydı o vefat etti
ARTIK EVLİSİN KUZUM YAAAAAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?