2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlarrr

buket evlendi hafta sonu . inşallah güzel geçmiştir herşey bir dahaki haftaya kadar sabırla bekleyeceğiz artık.

nilayyyyy hayırlı olsun sende artık evli hatunsunn

kızlar ben bu hafta sonundan hiçç bişey anlamadım. cumartesi temzilik yaptım sonra balkon kapımız içeri açılıyordu. ve koltuğa çarpıyordu rahat rahat geçemiyorduk. onu dışarı açılacak şekilde yaptırdık. baya pislik çıktı bana yine. pazar günü mutfak alışveirşi yaptık sonra eşim işe gitti öyle geçti gitti bütün hafta sonu.

onlar oluyor canım ya bizim dugun geceli 2 hafta oldu hala ara ara aglıyorum...sebep yok icimden geliyor...annemleri de sık sık goruyorum ama yine de aynı evde degiliz ya sonucta ,dokunuyor....

pazar gunu annemle pazara cıktık,akrabalarımla karsılastım iste nasılsın alıstın mı falan dıyor herkes,ay yine bır kotu oldum gozlerım doldu,sanki ben artık yabancılasmısım ,o aileden cıkmısım falan gibi hissettim ...

eve geldim bır posta agladım yine...

zor oluyor ama alıscaz,ben ilk zamanlara gore brz daha iyiyim...ara ara geliyorlar sadece:)

amin canım inş...
Kıyamam sana yaaaaaaaaaaa
sadece evet mi dedin başka şey söyledin mi:))

ayşe
züleyha
gamze
kübra

slm nabersiniz
mesaiye geç kaldınız kızlarrrrrr

ceza sohpet sizden sorulur
,
fıstığım napım anca geldim
haftasonu bursadaydım
hacı geçirme vardı terminaldeydik
nişanlımın dedesi gitti
yoğundum yani bayaaa :))

esracım biraz kuvvetli olman lazım. allaha şükür annene yakınsın hepsinin sağlığı yerinde. sen yuvanda eşinle mutlusun. daha ne isteyesin. bence biraz şükretmelisin.

alışırsın canım merak etme ama bence bu olumsuzlukları çık kafandan
artık kaç haftalık evlisin tatlım eşin için güzel şeyler planla düşün aileyi düşününce gözleri dolmayan kimse olamaz herkes öyle ama kendi yuvanı oturt güzelce gider gelirsiniz

Şaka gibi ama artık bende evliyim kübroşummm :)

Maşallah hafta sonun temizlikti alışverişdi derken dolu dolu geçmiş dinlenmeye fırsatın kalmamış.Çok yorma kendini emi.

günaydın kızlar herkese iyi haftalar dilerim
nilayım çok tebrik ederim geçmişi okuyup ayrıntıları alıcam.

Teşekkür ederim ayşe ablammm

Teşekkür ederim kızlar sağolun

bu hafta sonu benimde yoğundu
cumartesi temizlik yaptım biraz öğleden sonra üst kat komşuma gittim bikaç komşu gelicekmiş
iyi oldu tanışmış oldum
bende çağırıcam bihafta sonu
c.tesi akşamı eşimin annesiyle babası ist den cenazeden geldi
saat 9:30 gibi evde oldular
onlara yemek hazırladım
kayınvalidem yemeklerimi çok beğendi
bana diyo ki aylin haddini bil ben daha yeni isim yaptım isimlerimle seni beni geçiceksin galiba diyo
Yok anne dedim ne haddime mümkün değil öyle bişey
dünde kalktık kahvaltı ettik sonra eşim işe gidicekti
beni de anneme bıraktı
akşamüstü geldi beni aldı balık yaptırdık ayıptır söylemesi gittik piknik yaptık açık havada ohh püfür püfür
sonra gs nin maçını izledik birlikte
sonra da evimize geldik güzel geçti yani geçte olsa
öyle işte

nilay tebrik ederim seni de evliler kervanına katıldın
umarım buketinde düğünü çok çok güzel geçmiştir
gelsinde soralım acı var mı acı diye

Farklı bir his canım ama ben tutuyorum kendimi.
Mesela eşimin ailesinin yanındaydım onların tebriğini kabul ettim.
Sonra kendi ailemin yanına gittim.
Arkadaşlarımla zaman geçirdikden sonra sevdiceğim size gidelim fıstığım üzerimizi değiştirelim dedi.
İstese ailesinin yanında durabilir benide götürebilirdi ama önce bize uğramayı tercih etti.
Üzerimizi değiştirdik evden çıkıcaz anneme dedi ki anne akşam yine geleceğiz çok geç kalmayız.Buda çok holuma gitti tabi.
Sonra sevdiceğimin ailesinin yanına gittik.Orda 2 saat kadar zaman geçirdik.Sonra yine bize geçtik.

Halaları vardı annesi vardı erkek kuzenleri vardı.Yanımdan ayrılmadı.Halalarına evi göstermeye gittik.
O zaman bile el eleydik önden yürüdük güldük konuştuk.Farklı biri ne bileyim.

amin canım inş...
Kıyamam sana yaaaaaaaaaaa
sadece evet mi dedin başka şey söyledin mi:))

Sadece evet dedim kuzucum.

Babamın gözleri dolu dolu karşımda.
Hatta evet demeden önce bir süre bekledim bile

Teşekkür ederim aylinimmm darısı düğünüme inşallah.

esracım biraz kuvvetli olman lazım. allaha şükür annene yakınsın hepsinin sağlığı yerinde. sen yuvanda eşinle mutlusun. daha ne isteyesin. bence biraz şükretmelisin.

tabiki de sukrediyorum zaten...halimize binlerce sukur...

annemi de haftasonu bol bol gordum cumartesi geldi bana yardım etti utuye falan,pazar gunu de beraber pazara cıktık...

ya ben duygusal bir insanım zaten ancak toparlanıyorum,iyiyim ama eskisi gibi degilim artık...

Ayşecan slm .)
evet o göerdüğün metro ile gidip geliyorum :)

sen hangi proje için geliyorsun bursaya geçende burdaydın ne zaman gelip gidiyorsun
yetişemiyorum hızına :)))

denizim çarşamba günleri bursada oluyoruz sabah 6 da çıkıyoruz istanbuldan. akşam 9 u buluyor gelmemiz.
projeyi yazıcam sana canım özelden. buradan yazmıyım. aramalarda falan çıkmasın

Ayse iyi yolculuklar

meltemim sağol canım, nasıl gidiyor yeni yaşın.

slm millet eşimin eniştesi vefat etmiş kayınvalidemler gittiler ist e

Aylinim şimdi okudum başınız sağolsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…