- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.621
nilaycım hayılı olsun canımmmbir ömür mutlu olun inşallah
ne giydsin saçına duvak taktınmı?
resim var mı?
Teşekkür eder,m canımcım.
Elbisea ldım canım ama duvağa uygun bir elbise değildi o yüzden takmadım.
Ama herkes çok beğendi.Özelliklede annem tam onun tarzıydı
nilay hayırlı olsun
evli ve mutlu olan el kaldırsın :)
artık sevdiceğim yerine kocacım diycennnnnnnnnnnnnnnnnnn
nilaycm bebemmm hayırlı ugurlu olsunnnn ınsallhhhhh foto ısterzzz :)))
bukonun da hafta sonu düğünü vardı ınsallh gusel gecmstrrr
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepimize nasılsınız neler yaptınız hafta sonu
kuzum nikah oldumu hemen foto istiyoruz senden hayırlı olsun canım benim rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş.
nilay hayırlı olsun
evli ve mutlu olan el kaldırsın :)
artık sevdiceğim yerine kocacım diycennnnnnnnnnnnnnnnnnn
bn bı oncekı sayfada anlattmmm canm hafta sonumu:))sen neler yaptın baklm ev işlerı nasıl olduu
kuzum evi biraz ertelemek zorunda kaldık eşimde araba alalım dedi fakat borçlarımız var ben ilk önce borçları kapatalım diyorum o da birşeyler alalım diyor böyle bir zıtlık yaşıyoruz kuzu ne yapayım cumartesi akşamı annem geldi bana bizde kaldılar pazar günüde markete gittik alışveriş yaptık sonra anneme geçip yemek yedik kuzum eşim gececi idi bu hafta o gececi olunca hafta sonundan hiç birşey anlamıyorum ben pazar günü bile sabah 6 da uyandımmm hiç dinlenemiyorum anlayacağınız
Oy oy amin canımcım.Kızlar inanın aklımdasınız foto makinesinde aslında geçde olsa yine atacakdım da atmak için girişi bulamadım.
Yarın umarım ekliyeceğim
Dün zaten o kadar komiktik ki.
Kocacım tüm gün karıcım karıcım diyip durdu.
Seni biraz daha annenlerde bırakıyorum sonra alıp götürücem diyor kıyamam.
Durup durup sarılıyor karıcım diye
rabbim nazarlardan korusun inş.
Amin kuzucumm allahım hepimizin yuvasını nazarlardan korusun inşallah.
tebrik ederim canım,allah tamamına erdirsin,bir yastıkta kocatsın insallahhh....
SLM HERKESE KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
NİLAYCIM TEBRİK EDERİMMM
KAVUŞTUN SAYILIR KOCACINA :))))))
RABBİM ÖMÜR BOYU BİRLİKTE NASİP ETSİNZ
bnce önce borcları ödeyn sonra kafanız rahat gonlşunzce alırsınız arabanızıda evınızıde her sey olur nılguncum huzurlaa mutlulkla hayrlısıyla hıç dert etmeyn erkekler hemenacele eder araba ev alalım dıe ama sen bırıkımını bozma bnce zamanla olur hepsii dha yenı evlıyız bnmde eşim pazar nöbetçiydi gece annemlerde kaldımm sabhataa arkd.ayy sizin ne biçim evlılıınz var dedii biriniz nöbet tuttar biriniz kışlık hazırlarr dedii ayy nasıl sinir oldum bndee bnmde öyle geçti cumartesı dınlendm bn nesekı haftada bir değişiyordur dimi vardiyası eşinn
günaydın kızlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?