- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.581
Dugundass ıkımız kalmısız bır tek...bu cumartesı ben de ıse geldım...4 haftada bır gelıyorum bu hafta sıra bendeydı...esımı de cagırmıslar o da gıttı benden bır saat once ıse...
Ben de anneme kahvaltıya gıttım:)
sen neler yapıyorsun alısabıldın mı?
slm canım bende 4 gün oldu işe başlayalı eşim hala evde oda pazartesi başlayacak iş ev arası zor oluyor gerçekten temizlik yapıyorum sanki hiç iyi temizlemedim ev pismiş gibi akşama kadar düşünüyorum :)) yeeklerde problem yok allahtan yetiştiriyorum.1 de evede olacağım kahvaltı hazırlayacağım hemen:) senin fotolarını göremdik canım eklesene:) benim albümde var..sıkıldığın zaman dertleşelim içine atma sakın
ben bir tek resmimi koydum canım o zaman sen yoktun daha,onu da snr kaldırdım cunku burda cok ozel seyler paylastım ya bırı tanıdık cıkcak dıye korkuyorum...ozel msjla atmayı deneyım sana bır kac foto,senın fotoları gordum cok guzel olmussun masallah....allahım hep mutlu etsın...
Ben de evı gecen cumartesı sılıp supurmustum bır daha hıc supurmedım sılmedım:) halılardan evın ıcınde toz yumakları ucusuo suan bugun gıdıp temızlık yapmam lazım,utum de var baya...aksama da ıs arkadasımın dugunu var ona gıtcez...
Haftaıcı temızlık olarak bır tek lavabo tuvalet ovuyorum,bulasık ve camasır yıkıyorum...
Toz al,ev supur onlara zaman kalmıo hıc...ancak cumartesıden cumatersıye yapcam heralde onları...
Bır sıkıntım yok suan canım sagolasın.yavas yavas alısıyorum sanırım artık...
Aksam esımle konustum sen nıe annemlere gıtmek ıstemıosun falan dıye...o da oyle bısey yok ben sadece her gun gıtmenı ıstemıyorum cunku kendımıze aıt bır hayat kuralım ıstıyorum ,kendı yasantımıza alıs ıstıyorum ,sureklı oraya gıdersen alısamazsın dedı...
Oyle ıste ona da hak verıyorum artık ne dıyeyım.
takılma canım böyle yapıyor diye ister istemez canın sıkılırr sen vaktini evde geçirmeye bak annenler sana gelsin sen evine alış:)) boşuna sorun çıkmasın hallolur herşey..bekliyorum resimlerini
selam kızlar nasılsınız emineciğimmm esracığımmm nasılsınız sizde ben gibi çalışıyorsunuz dimi
slm canım,
evet ben de bgn calısıyorum...4 haftada bir gelıyorum ben cumartesılerı...bu hafta sıra bende...
esracım çok güzel olmuşsun canımm harikaaa:)
bilezikleri neden kuaförde taktın bizde takı anına kadar bişi takılmaz:))
esracım çok güzel olmuşsun canımm harikaaa:)
bilezikleri neden kuaförde taktın bizde takı anına kadar bişi takılmaz:))
orası nikah salonu canım kuafor degıl:)
takıdan snr cekıldı o foto...bızde de takıda takılır bılezıkler....aglamıstım gozlerım bır tuhaf cıkmıs:)
kırmızı elbıseyle oldugum yer kuafor, o kına gecesı gunu cekıldı...
sagol canım tskler....dıgerlerını nıe ekleyemıom ya boyutları buyukmus...
bende 2.düğünden resim ekliyorumm bakın kızlarr :))albümee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?