- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.241
yelizz resimlerine baktım coook guzeller,allah hep boyle mutlu etsin sizi...
kız yelis bana hep nurgül diyon kübra ben kübraaaa
buarada ben de evlendim,hic pas vermiyorsun:) o kadar mızik falan atmıstın bana dugunden once:)
yelis resimleri gördüm canım şimdi çok güzel olmuş hepsi. gelinliğin harika....
selam tekrar kızlar
yelizcim dün ben geç geldim eve bişi yapamadım bide ne zamandır yemek söylemedik eve. pizza sölücez akşam.
ya bugün ya da yarın haftasonu için yemek yapmam lazım kızlar kociş evde yalnız haftasonu.
esracmm dogru dıyımııı ayy kusura bakma son gunlerde kaakfam bıras dalgınn hayrlı ugurlku olsun resmlerını gormek ısterzz nasıl oldu hersey ayy meraklandım smdı:)))
kübracm afedersn yaaaa hıc farknda deılmm arada tutuoo unutkanlım((
ayşecm bıras once sana seslendm ayse neerelede dıe sen geldnD
resmlermzı bnde begndm mutluk hepmızn olsun kızlar
ay burda o kadar ozel seyler anlattım ki artık resim koymaya cekiniyorum biriniz tanıdık cıkacak diye:) ozel msj nasıl atılıo, sana msjla foto atabılırmıyım???
dugun brz sıkıntılıydı canım,2 gundur anlatıyorum burda ama sen yoktun...kayınvalıde brz sorun cıkardı sagolsun...
bide ben dugunden once de sıkılıyordum bılıosun babam vefat ettı annemle kardesim bensız kalcak iice yalnız diye uzuluyordum...evlenince tabi evden ayrılmak cok zor geldi annemleri ozluyorum falan aglıyordum surekli,bide iste esimin ailesiyle problemler olunca iice bunalıma girdim ama bugun brz daha iyiyim aglamıyorum artık:)
esracmm dogru dıyımııı ayy kusura bakma son gunlerde kaakfam bıras dalgınn hayrlı ugurlku olsun resmlerını gormek ısterzz nasıl oldu hersey ayy meraklandım smdı:)))
kübracm afedersn yaaaa hıc farknda deılmm arada tutuoo unutkanlım((
ayşecm bıras once sana seslendm ayse neerelede dıe sen geldnD
resmlermzı bnde begndm mutluk hepmızn olsun kızlar
yelizcimmm kalpler birmiş.
iyisin dimi canımmmm
bende hep görümcem yazdıklarımı okucak diye korkuyorum
gerçi kötü bişi yazmıyorum ama.
cnm başın saolsun cok uzuldm esram ya tesellı olmaz bılıorum bundan sonra hersey hayrlı olsun hayr olsun olur gonlunu ıcıne ferah tut kaynvalıdeler hıc takılcak ınsan degıllerr umursama zamanla ogrenırsın keske o gun de moralını bozmasaydn
yelizcimmm kalpler birmiş.
iyisin dimi canımmmm
bende hep görümcem yazdıklarımı okucak diye korkuyorum
gerçi kötü bişi yazmıyorum ama.
öptüm yelizimşükürler olsun iyyimm ufak tefek hayat mücadelern peşinde koşturup mutlu oluoyrz tabiri caizse yuvarlanıp gidos be ayşem:)sende iyisin inşalhh
kızlar cıkom kurs varrr püfffffff hepinizi öpürummm
sagol canım, babam vefat edeli 13 yıl oldu ama tabi acısı hala taze...ozellikle boyle ozel gunlerde insan hic dayanamıyor...e dugunde zaten babam yok diye cok buruktum canım,bide halamlar falan agladı baya babam eksik dugunde diye ben de tutamadım tabi kendimi agladım baya... ustune bide bu gerginlikler olunca mutlu olmayı unuttum nerdeyse....
kızlar çıkıyorum
yazdıklarımla kimse ilgilenmedi zaten
küstüm size gidiyorum ben
yok size iyi akşamlar falan
öptüm yelizim
mekanı cennet olsun esracım.
esracım müsaitsen yarın oturmaya gelicez
kalırız muhtemelen canım :))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?