2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın yelizcim

çok haklısın aslnda demeleri lazım ama bazen kıskançlıkla yada düşüncesizlikler oluyor
hem çalış hem misafirleri karşıla gerçekten çalışanlar için zor
ama güzelce ağırlamısın için rahat olmuş

Yeliz ben senin saç rengini çok begendim çok güzel arada degişiklik yapmak iyidir gelinlikte de koyu ve kızıl saç çok süper duruyor ama Buketin hayali o gün o da güzel olur

Yeliz ben senin saç rengini çok begendim çok güzel arada degişiklik yapmak iyidir gelinlikte de koyu ve kızıl saç çok süper duruyor ama Buketin hayali o gün o da güzel olur

Günaydın kızlarrr;

Koyu saça alışmışım bana bile tuhaf geldi ama ben 6 yıl sarı saç kullandım seviyorum sarı saçı sarışın gelin olmak istedim düğünden sonra gene koyulacağım

Evde annenle boyadıgınız saç rengin hangisiydi canım o resmini yüklermisin o benim çok hoşuma gitmişti ben de yapabilirim bir de nasıl bir model yaptıracaksın?sakın sarı saça mavi ya da pembe tonlarında makyaj yaptırma
Günaydın kızlarrr;

Koyu saça alışmışım bana bile tuhaf geldi ama ben 6 yıl sarı saç kullandım seviyorum sarı saçı sarışın gelin olmak istedim düğünden sonra gene koyulacağım

Ben de brz daha ıyıyım kızlar,dun aglamadım hıc:)

alısıyorum sanırım yavastan....aksama da anneme yemege gıdıyoruz:)

dun aksam ıcın buzlukta koftem vardı onları ındırmıstım buzdolabı kısmına,esim benden 1 saat once evde oluyor ,salcalı kofte yapıp atmıs fırına ben gelınce sofrayı hazırlayıp oturduk hemen:) becerıklı bır kocam var yanı kızlar:) sagolsun cok yardımcı oluyor her konuda....

Aksam ben bulasık makınasını bosaltırken o sırada camasır makınası durdu,baktım gıtmıs almıs camasırları asıyor:)

gercı arkasından gıdıp cogunu duzelttım tekrardan:) ama olsun yınede dusunmesı bıle cok guzel...

Kurban bayramı için boyatacağım bende :)
karamel yada bakır seviyorum iki rengide

meltem mavi bir elbisenin üstüne ne renk makyaj gider gri uygunmudur

Dün sevdiceğimle buluşma günümüzdü kızlar.
Bana gelemiyorum fıstığım çalışıyorum dedi.
Bende gelecek diye malzemeleri hazırlamıştım gittim mutfaga ilk defa tavuk sote yaptım,yanınada makarna.
Sevdiceğimlede ara ara mesajlaşıyoruz.İşden çıktım fıstığım dedi.
Bende bekliyorum evine gitsin de birlikde aynı anda yemek yiyelim açtır canımıniçi diye.
Bir ara minübüsteyim dedi mesajlar durdu bende saçımı yıkıyayım dedim.
Yıkadım havluya sardım tam oturdum.Baktım sevdiceğim karşımda.
Ay nasıl mutlu oldum nasıl sevindimm.Pasta almış,kavlerimizi almış,kola almış.
Açım fıstığım yemek yiyelim hemi diyor.Ben sarıldım bırakamıyorum

Sonra küçük tencereyle yapmıştım tavuk sotenin hepsini yedi paşam.
Bende sevdiceğimi izlemekden bir iki çatal makarna aldım dahada yiyemedim.
Annem yoktu evde tam annem geldi elektirikler gitti.Annem geçti karşımıza oturuyoruz.

Öyle alışıkda deiliz uzak oturmaya.Arada bakışıyoruz.Sonra kalkdı eve giderken mesajda diyorki fıstığım annende oturdu karşımıza kalkmadı ben doyamadım sana.

alışacağız esracımmm zamanlaa başka yolu yokk bebişimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…