2011 gelin adayları buyrun sohbete

rüyasındamı geliyor komşu anlamadım ??

evet bu dogru gece bir yerlere goturebiliyormus 3 harfliler insanları:)

ben 5-6 yaslarındayken uykudan yeni kalkmistım kapının onune cıktım,komsunun kopegi vardi,ustume dogru geldi ama ben cok korktum...ondan snr ruyalarımda sayıklamaya basladım hep aglayarak uyanıyordum uykumdan...uyurken birden kalkıyordum annemin sesini duyuyordum beni dısarı cagırıyordu...

o zaman mustakil bir evde oturuyorduk,aksamustu uyuyakalmısım bır gun...uyandım,annemin sesi ama resmen duyuyorum kızım burdayım buraya gel diyor...kızlar ben kapının onune kadar cıktım...snr bahcede komurluk vardı bu sefer ses ordan geliyor buraya gel burdayım diyor anne orası karanlık ben korkuyorum sen gel diyorum hala cagırıyor...ondan snr annem de komsudaymıs geliverdi napıyorsun kızım sen burda diye....

ay bunları yasamasam inanmam kızlar ya,kucucuktum o zaman ama cok korktugum icin hatırlıyorum bak hepsini...

snr annemle hocaya muska yazdırdılar bana hep ustumde tasırdım,bir kac kere o muskayı kaybettik ve ben tekrar aynı olmaya basladım..tekrar muska yazdırıyorduk yine iyi oluyordum...2-3 yıl tasıdım hep muska snr gecti allaha sukur....

evet kızlar öyle şeyler oluyo onlara inanıyorum tabiki
üç harfliler yapıyomuş öyle şeyler

zeynep kastettiğim yorgunluktan olduğu değil
dua okumadığımdan oluyo gibi geliyo bana
yorgunken dua okumayı unutuyorum diye olduğunu düşünüyorum yani

bikere ona benzer bi ses bende duymuştum
abim seslenio seslenio baksana baksana gece
abiminde hep böle abuk oyunları vardır
off diorum git başımdan uyucam ben sonra böle üstüme üstüme gelio
ya git diyorum senle uğraşamam gece gece
yarın okul var
cisim yaklaştıkça şekil değiştirmeye başladı ve ben bir çığlık attım Allah kahretsin seni salak böle şaka yapılırmı die
bi baktım annem abim babam başımda bitti
söyleniyrm hala anne bu salak varya bu salak kalkmış benim üstüme yürüo die
annemdende bir güzel fırçayı yemiştim yat yatağına uyu saçma sapan yapma kendini die
bikaç kez daha böle şeyler yaşamış olsamda anneme sölemedim hiç tabi

bnde inanıyrm annemde hep tembihlerdi gece birşey atma camdan die
evlendik eşimde bikere demişti gece bişiy sirkeleme die
bilemiyrm aylinim bende dua okuduğumda da oluyr

bnde inanıyrm annemde hep tembihlerdi gece birşey atma camdan die
evlendik eşimde bikere demişti gece bişiy sirkeleme die
bilemiyrm aylinim bende dua okuduğumda da oluyr

benim de esim oldu oyle gecen aksam,birseyler soyledi ben de uyandım sesine baktım yataktan kalkıyor,snr bana dondu askım sen benden bisey istedin demi dedi???

yoo dedim,senin sesindi bisey istedin benden ben de almaya kalktım dedi...kıyamam ya cok sekerdi ama :)

ruyasında da surekli beni goruyormus,dogru duzgun uyku duzeni yok evlendigimizden beri...

annem yeni gelinlerle,damatlarla ugrasırlarmıs, dua okuyun yatın falan dedi...dun aksam da aldım dua kıtabı koydum yatak odamıza...

Kara kura diye bişey duymuşunuzdur annmede çok oluyor hep boğuyorlarmış annme müdacede edişini bizzat gördüm korkudan vurup vurup kaçtım sonra beni mi boğuyorsun dedi sonra yine denk geldim bağıryor resmen direk uyandıroyrum kan ter içinde kalıyor siyah bocuk takıyor ona gelmezmiş diyorlar erzurumdan oltu taşlarından bileklik getirmişti babam onu takıyor

oluyor tövbe tövbe neelr oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…