2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende bu konuda çok aceleciyim bununda farkındayım.
Ama işin içine gişrince gerçekden öyle olmuyor.İyiki sevdiceğim daha mantıklıda bende biraz duruluyorum.
İkimizde çalışırsak ev sahibi olabilir bir iki yıla.Ama olduki ben hamile kaldım ve çalışmadım o zaman çok zora düşeriz.
İşde bunu düşünerekden sabırlı olmalıyız diyorum.

öyle öyle kuzum bende öyle yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Hayırlısı canım.

bizdede tam tersi benim koca tutturmuş ev alalım ev alalım diye bende aceleye getirmek istemiyorum çocuk olucak çalışamıcam diyorum. Ama bi yol buldum kızlar sizde araştırın Eminevim sistemi hem faiz ödemiş olmuyosun hem her bütçeye göre bi seçenek var bana çok mantıklı geldi şuan ki ev olayımı çözeyim hemen başvurucam sizlerede tavsiye ederim kızlar bankalara bidünya faiz ödemektense

Onu bende duymuştum canım.
Ayrıntılarını araştırmış mıydın?

takılıyorum bende ne yapayım bankaları işliyorum ağustos ayı geriden gidincede bazen hatırlayamıyorum virmanlar eft iğrenç oluyor
iyi yapmışşın olsun işte acil olunca ille bir aksilik çıkıyor bende öyle erken çıktımıda ya münübüs olmaz ya kaçar insanın eli ayağına dolaşıyor
hayır olsun havalarda insanı bunaltıor esracım öğleden sonra sıcak oluyor şimdi ayaklarım buz dengesizlikler mevsimsel yansıyor

OYYY KOLAY GELSİN BENDE MAAŞ LİSTELERİNİ HAZIRLIYORUM ÇOK SIKICI. bİZİM OFİS HAN GİBİ BİYERDE OLDUĞU İÇİN DIŞARDAKİ HAVADAN Bİ HABERİM ŞUAN SABAH GELİRKEN YAŞADIM O KASVETİ AMA BURANIN SICAKLIĞI İYİ

evet tabi araştırmam netle sınırlı şuanda yapılan bütün yorumları falan okudum. Bana mantıklı geldi. Dediğim gibi şuanki ev problemimi çöziyim hemen görüşüp yazılıcam

Benimde aklımda var orası canım ama benimkide netle sınırlı.
Bakalım artık kısmet herşey.
Ben şimdi yemeğe gideyim işlerim yoğun kızlar umarım yine gelebilirim öptüm.

off biranda kendimi evrak yığının içinde buldum
şimdi bitti işim yemek yedim geldim hemen

meltemim senin durumunla bu kızın ki bir değil
kendini böle bir kıyaslamanın içine hiç sokma
anlatmak istediğim herşeyin en iyisini yaptırıp sonrada değer bilmeyip ayrılmak
daha doğrusu oğlan annesine artık dayanamıcam
istekleri bir türlü bitmiyor ne yapsam mutlu edemiyorum demesi
eğer bende senin gibi nişanlıyken ayrılsaydım
hiçbirşey vermezdim
ama karşılıklı ayrılık oluyorsa kimseyi arkamdan konuşturmam veririm
alınma sakın canımcım

Pırlanta tek taşım alyansım Ugur İnciden inci kolyem (resmini size göstermiştim)takı setim nişanda takılanlar bunların hepsi bende şu anda açıkta olan sadece tek tasım digerleri kasada duruyor kızlar siz bana akıl verin benim ailemi arayıp da bu çocukların hali ne olucak?Ayrılmışlar hakkımız varsa birbirimize helal edin bile demediler benim annem tarhanalarına kadar gönderiyordu yani illaki onların hakkı bana geçmiştir benim de hakkım onlara çocukları yaptı bir odunluk aklı sıra ben bulunmaz hint kumasıyım bak benim peşimde kimler var imajı çizmeye çalıştı ama daha sonrasında kendisine ters tepti benim ona yalvaracagımı düşündü ne olur beni bırakma diye ama o kim ki ben ona yalvarıyım?dedigim gibi isteselerdi gönderirdim kaynanamla da konustum esyaları ne yapacagız dedigim zaman onlar senin sende kalsın kızım dedi bana

cnm sen konuşmuş sormuşsun zaten
bu durumda göndermemek en doğal hakkın
bence artık bunlara takılma meltemciğim
nişanlandığınıp ayrıldığını bile unut
yapabilirsin bunu
kırılmış olabilirsin ama sil aklından
iş yerinde bir kız vardı
nişanlandı 6 ay sonrada ayrıldı
herkes bır bır etti dedikodu bilmem ne
tedaviler gördü 2 yıl ilaç kullandı sırf nişanlandı ayrıldı die
hiç ummadığı yerden biri çıktı karşısına
iyiki ayrılmışım dio şimdi yakın tarihte evlenio
bunları yaşamak elbette kolay değil
biriyle evlenmeye karar veriosun seviosun hazırlıklar yapıosun ve biranda hayatından çıkıo
Allah çok çok daha iyilerini nasip etsin inş.
ohh takılarınıda tak takıştır boşver zaten almamışlar
senin hakkın

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
eşimin eniştesine dün otobüs çarpmış dün ya ist de
komadaymış şuan
iç kanama ve beyin kanaması varmış doktorlar bu sebepten müdahale de edemiyolarmış
zaten ümitsiz konuşmuşlar
galiba ölücek
allah yardımcısı olsun ama hiç umut yokmuş

Son düzenleme:
Hiç psikolojimi bozaman nişanlandı ayrıldı tarzında dedikodulara kulak asıcak kadar en azından ben yüzlerce sevgili değiştirmiyorum birini seviyorum 4 senemi ona veriyorum 1.5 sene nişanlı kalıyorum bizimle ilgili o tarz konuşmalar olucagını sanmıyorum çünkü ben ank o ist çogu zaman da yurt dısındaydı biz fazla sık buluşmuyorduk kaldı ki neden ayrıldıgımı soranlara da direk mms gösterdim Allahıma şükürler olsun ki sadece bir kere göz yası döktüm bütün gece agladım sabah kalktıgımda saçımda bir tel beyaz gördüm o kim ki ya dedim beni üzmeye ne hakkı var dedim o günden sonra bıraktım bir laf var;Allah kötü insanları karşımıza iyilerin kıymetini bilelim diye çıkartıyor illaki herkesin kaderinde birisi vardır arkadasına çok mutluluklar dilerim ben hiçbir zaman kendimi kapatmadım saolsun bu süreç içerisinde benim arkadaslarım hep yanımdaydı bir tek yataga girdigim zaman aklıma gelebilirdi ama o da yorgunluktan hemen uykuya dalıyordum dün akşam bana süpriz dogum günü partisi yapmışlar saolsunlar

d.günün kutlu olsun canım.
en doğrusunu düşünüyorsun

aylin Allah şifalar versin

kızlar bir kitap okudum
geçmişte başka hayatlar varmıdır sizce?
öldükten sonra başka bedende can bulmak
örneklerle delillerle açıklanmış ama pek inanamadım ben

Tesekkür ederim bitanem çok saol kitabın ismini paylaşırsan ben de okumak isterim ben reankarnasyon konusunu bir dönem çok arastırmıştım ama var ya da yok oldugu gerçekten büyük çaplı tartışma konusu olabilir ama okudugum bir yazı beni çok etkilemişti sizinle de paylaşmak isterim;9-10 yaşlarında erkek çocuk kanser hastası ve kemoterapi tedavisi görüyor o tedavi dönemi içerisinde bir şapkası var saçları döküldügü için o şapkayı takıyor daha sonra çocuk vefat ediyor annesi,babası,ablası her gün mezarını ziyaret ediyor ve çok aglıyorlar çocuk bir gün basında sapkasıyla babaya gözüküyor artık aglamayın ben çok rahatsız oluyorum diyor ve gidiyor zeynep mesela dejavu oldum deriz o da geçmiş dönemde yasadıgımızın bir işaretiymiş ama tabi ne kadar dogru bilemem Aylincim Allah acil şifa versin

Meltem ; takdir ediyorum seni gerçekten. Maşallah çok güçlü akıllı bi kızsın. Rabbim ne verdiyse mutlaka bi hayır vardır. o dediğin sözde çok doğru. Öyle biri çıkar karşına, ruh ikizindir çok sewersin. İyiki o karaktersizden ayrılmışım dersin bigün eminim buna. Gencecik kızsın niye kalbini kapatasınki dimi ama. Allah hep mutlu etsin seni işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…