- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.901
ikimizde bu konuda çok acelemi ediyoruz..ben hergün diyorum artık basının etini yedim lütfen seneye hazirana kadar ev alalım..
keşke ev almak kolay olsaydı böyle söylemekle olmuyo tabi..
Rabbim yardımcımız olsun bi,zlerde ev sahibi olalım inşallah..hayırlısı olsun
öyle öyle kuzum bende öyle yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
yeni gelinnnnnnnn vuşş nasıl özlemişim evdemisin kuzum
yok bebişimm işe başladım bugünnn( negüzeldi tatil ya rüya gibi
bizdede tam tersi benim koca tutturmuş ev alalım ev alalım diye bende aceleye getirmek istemiyorum çocuk olucak çalışamıcam diyorum. Ama bi yol buldum kızlar sizde araştırın Eminevim sistemi hem faiz ödemiş olmuyosun hem her bütçeye göre bi seçenek var bana çok mantıklı geldi şuan ki ev olayımı çözeyim hemen başvurucam sizlerede tavsiye ederim kızlar bankalara bidünya faiz ödemektense
ayy sorma canım hergün 5-6 arası çıktığım işten dün çıkamadım bi türlü 6,30 ta zor çıktım saat 7 de evdeydim. Alinazik yaptım patlıcanları ocakta közlemeyim fırında kendi kendine közlensin dedim uğraşmayayım diye bi tanesi bi patladıı abovv ödüm koptu varyaAcele olunca eli ayağına karışıyo insanın yufkam vardı patates haşlayıp patatesli börek yaptım çorba ve salata. öyle yetiştirdim canım.
Bugün çok kasvetli bigün hayırlara çıksın inşallah sen nasılsın
onu bende duymuştum canım.
Ayrıntılarını araştırmış mıydın?
evli hatun bu akşam ne var yemekte bakalım
takılıyorum bende ne yapayım bankaları işliyorum ağustos ayı geriden gidincede bazen hatırlayamıyorumvirmanlar eft iğrenç oluyor
iyi yapmışşın olsun işte acil olunca ille bir aksilik çıkıyor bende öyle erken çıktımıda ya münübüs olmaz ya kaçar insanın eli ayağına dolaşıyor
hayır olsun havalarda insanı bunaltıor esracım öğleden sonra sıcak oluyor şimdi ayaklarım buz dengesizlikler mevsimsel yansıyor
evet tabi araştırmam netle sınırlı şuanda yapılan bütün yorumları falan okudum. Bana mantıklı geldi. Dediğim gibi şuanki ev problemimi çöziyim hemen görüşüp yazılıcam
Kızlar bence yüzsüz falan olarak yorumlamayın bu durumu bizimde aldıgımız bütün takılar bende gelip benden adam gibi ayrılsaydı ben de ona adam gibi takılarını geri verirdim ama ben onu ankda beklerken o bana yüzü bile gözükmeyen bir kızla amaç beni çıldırtmak oldugu için bana mms gönderirse hiç kusura bakmasın bende takılarımı geri vermem benim odamın içerisi koli dolu oldugu için kışlık esyalarım onda sıfırdan yeniden kışlık giysiler almam gerekecek o bana eşyalarımı gönderseydi ben de ona gönderirdim benim bildigim nişan bozulduktan sonra bohçalar gönderilir degil mi biz erkek tarafından öyle bir şey görmedigimiz için bana hiçbir şey gelmedi
Benimde aklımda var orası canım ama benimkide netle sınırlı.
Bakalım artık kısmet herşey.
Ben şimdi yemeğe gideyim işlerim yoğun kızlar umarım yine gelebilirim öptüm.
Pırlanta tek taşım alyansım Ugur İnciden inci kolyem (resmini size göstermiştim)takı setim nişanda takılanlar bunların hepsi bende şu anda açıkta olan sadece tek tasım digerleri kasada duruyor kızlar siz bana akıl verin benim ailemi arayıp da bu çocukların hali ne olucak?Ayrılmışlar hakkımız varsa birbirimize helal edin bile demediler benim annem tarhanalarına kadar gönderiyordu yani illaki onların hakkı bana geçmiştir benim de hakkım onlara çocukları yaptı bir odunluk aklı sıra ben bulunmaz hint kumasıyım bak benim peşimde kimler var imajı çizmeye çalıştı ama daha sonrasında kendisine ters tepti benim ona yalvaracagımı düşündü ne olur beni bırakma diye ama o kim ki ben ona yalvarıyım?dedigim gibi isteselerdi gönderirdim kaynanamla da konustum esyaları ne yapacagız dedigim zaman onlar senin sende kalsın kızım dedi bana
cnm sen konuşmuş sormuşsun zaten
bu durumda göndermemek en doğal hakkın
bence artık bunlara takılma meltemciğim
nişanlandığınıp ayrıldığını bile unut
yapabilirsin bunu
kırılmış olabilirsin ama sil aklından
iş yerinde bir kız vardı
nişanlandı 6 ay sonrada ayrıldı
herkes bır bır etti dedikodu bilmem ne
tedaviler gördü 2 yıl ilaç kullandı sırf nişanlandı ayrıldı die
hiç ummadığı yerden biri çıktı karşısına
iyiki ayrılmışım dio şimdi yakın tarihte evlenio
bunları yaşamak elbette kolay değil
biriyle evlenmeye karar veriosun seviosun hazırlıklar yapıosun ve biranda hayatından çıkıo
Allah çok çok daha iyilerini nasip etsin inş.
ohh takılarınıda tak takıştır boşver zaten almamışlar
senin hakkın
d.günün kutlu olsun canım.
en doğrusunu düşünüyorsun
aylin Allah şifalar versin
kızlar bir kitap okudum
geçmişte başka hayatlar varmıdır sizce?
öldükten sonra başka bedende can bulmak
örneklerle delillerle açıklanmış ama pek inanamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?